Şimdi Ara

Lys için sonuç yayınları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben matematikde ygs yi nerdeyse bitirdim ağustos gibi lys ye başlamak istiyorum. Elimde sonuç yayınlarının fasikülleri var. Sizce başlangıç için nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caplon -- 17 Temmuz 2016; 16:04:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 12.sinif konularının tamamında temel oluşturmak için sonuç'un fasiküllerini kullandım gayet iyiler. Temeli oluşturduktan sonra apotemi gibi zor yayınlarla devam edebilirsin

• Almana değmez. Metin yayinlari var cidden on numara ön yargili davranmistim ama gürden falan daha iyi ezber yaptirmiyor.Konu pekissin diye de apotemi cozersin tamam olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yo zaten elimin altında var başka kitaba para vermek istemiyorum.

• hem iyi hem kötü
    mesela senin o konuyu anlaman için 20 soru arka arkaya çözmen gerekiyor diyelim ama sonuçta bazen 4 veya 6 soru oluyor.Yani Tam konuyu kavrayamadan geçtiğin oluyor.
    Temelin kötüyse yukarıda verilen örneği anlamadığında da işin içinden çıkılmıyor.Ana kaynak olarak görülmemeli .Ana yemek değil de Salata gibi bir şey .
    onu çözüm başka konu anlatım çözersen zor kitapta da uğraşırsan senden kıralı olmaz heralde.

Trigo için sonuç almıştım zamanım yok diye.İnternetten video izleyip burdan çözmüştüm gayet faydalı olmuştu.
    sonuç yayınları salata bunu unutma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.