Şimdi Ara

LYS ile sıralamam ne kadar geriler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar herkes sıralamam ne kadar yükselir diye konular açmış bende gerçekçi düşünerek ne kadar gerilerim diye konu açayım dedim.
    ygs-1 puanım 330 sıralamam 99k. mf-4 ten tercih yapacağım büyük ihtimal okul birincisiyim ama lysden çok az anlıyorum. Okul puanlarıyla birlikte(Okuldan 60 gelecek şekilde düşünelim) tahminen 99kdan ne kadar gerilerim acaba ?
    birde lys1 ve lys2ye kaç kişi giriyor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

• 308 bın kısı sayısaldan gırecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki siralamam ne kadar geriler sence?

• Benim MF-4 ten girmek istediğim bölüm geçen sene 260 k yı almış en son. Simdi 308 bin kişi girecekse gecen senelere göre cok mu zaldı acaba yoksa benim yanlış bildiğim birsey mi var 260 binden mf- ile uzaktan eğitim bilgisayar müh. liğine yerleşen olmuş. 308 bin kişi giriyorsa boş veresek kağıdı gene hadi 1-2 soru işaretlesek kesin gireriz gibi birsey değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atillaoguz

Benim MF-4 ten girmek istediğim bölüm geçen sene 260 k yı almış en son. Simdi 308 bin kişi girecekse gecen senelere göre cok mu zaldı acaba yoksa benim yanlış bildiğim birsey mi var 260 binden mf- ile uzaktan eğitim bilgisayar müh. liğine yerleşen olmuş. 308 bin kişi giriyorsa boş veresek kağıdı gene hadi 1-2 soru işaretlesek kesin gireriz gibi birsey değil mi?

tam anlamadım dedını ama herkes tercıh ederse ıyı kotu bıyere gıtcek acıkta kalan olmaz

• adam 100k. okul birincisi biz 67 puan alıyoruz adalete gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amcaoglu

adam 100k. okul birincisi biz 67 puan alıyoruz adalete gel

amcaoğlu cevabının benim açtığım konuyla alakası olmadığının farkındasındır umarım
  • arkadaşlar sıralamam en fazla ne kadar geriler dedim lütfen farklı cevaplar vermeyelim
  • Hic bir sekilde bilmeden giren arkadasim salladi sorulari

32 mat
    12 geo
    13fiz
    14kim
    14bio ile 98binden 105bine gerilemisti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.