Şimdi Ara

LYS kimya çok acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sınava 1 hafta kaldı ve ben kimya lysden 10-15 net arası için sizlerden tavsiye bekliyorum ne olur tecrübeli arkadaşlar cevap versin günde 6 saat bakacağım yorumlarınızı esirgemeyin şimdiden teşekkürler .

• Bence ilk önce organik çalış zaten 10-12 soru geliyor tam oturmasa bile ordan 7-8 net gelmesi halinde kalan kısımlarla birlikte 15i rahat bulursun. Ardından denge konularına bak mol kavramını öğrenip tabi(hakim olmadığını varsayıyorum). Zaten dengenin mantığını kavradın mı çok eleyici soru olmadıkça halledersin. Çabucak elektrokimya da kasabilirsin 4 işlem geliyor zaten ordan.
  • anlıyorum çok teşekkürler organik için nasıl çalışabilirim onemli yerlerini yazarsanız sevinirim. bu arada diğer arkadaşlarda fikirlerini belirtirse çok iyi olur. up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_115250715/tm.htm şurada arkadaş güzel notlar paylaşmış dilersen bunları bir yerden kırtasiyeden a4e aktar hem elinin altında çalışması da rahat olur. Notlarda organik 33.sayfadan başlıyor onu da belirteyim.
  • çok teşekkürler çalışıyorum inşaallah olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.