Şimdi Ara

Lys kitap alacağım yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sayısalım. ygs 70 bin. lys temelim var fakat yinede bütün derslerin konu anlatımlı kitaplarını almak istiyorum.
    biyolojiden palme var.
    matematik konu anlatım olarak ta esen aldım. fakat kimya ve fizik seçemedim. doğru cevap yayınları çıkmış. uğur dershanelerinin hocalarının hazırladığı kitaplar kullanan varmı? veya herhangi bir yayından konu anlatım bir kitap önerebilirimisiniz? birde esenin matematik konu anlatımı benim gayet hoşuma gitti. eseni beğenmeyen arkadaşlar var neden anlamadım. soru bankası olarak sıkıntım yok. hemen hemen her yayının soru bankaları var sadece konu anlatım lazım.

• Fizikde fen bilimleri yayınlarının soru bankasını kullanıyorum ygs den önce almıştım bazı konuları bitirdim baya güzel soruları var tavsiye ederim hocam. Orta zorlukta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya fen bilimlerinin dersanesine gidiyorum tüm kitapları var zatende benim çoğu soru tipini görebileceğim konu anlatımlı kitaplara ihtiyacım var. video izleyerek konu çalışmak sıkıcı ve uzun geliyor, kendim daha rahat anlıyorum fizikte konu anlatımlı kitap kullandınmı
  • up lütfen bugün almayı düşünüyorum geçe kalmak istemiyorum zaten yeterince geç kaldık
  • up beyler acil lazım bu gece sipariş vereceğim
  • Fizik için çoğu soru tipini görmek istiyosan karaağaç fasiküllerini kullanabilirsin. Kimya için de simetri ayrıntılı bir kitap ve örnek soruları da var yeterince

• karayer K kullanıcısına yanıt
    Anladım kardeşim yok fizikde konu anlatımı kullanmadım genelde konuları dersanede hocalarla hallettim diğer arkadaşlar yardımcı olurlar umarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL COĞRAFYA KİTABI ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kimyadan palme almayı düşünüyorum. fizik içinde mustafa başerin kitabı çok mu eski kalır. yeni basım fizik konu anlatım kullandınız mı veya palme nasıldır
  • upupup
  • fizik için finalin konu özetli, video çözümlü sb güzel bence. karaağaç fasikülleri de güzel. hepsini almaya gerek yok ama en çok hangi konularda eksiğin varsa onları al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şüşko -- 30 Mart 2017; 22:57:9 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.