Şimdi Ara

Lys kötü geçenler dgs düşünmesin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakıyorum da foruma Lys kötü geçen istediğini alamayanlar hemen dgs girmek amaçlı 2 yıllığa girmek istiyor . Yapmayın. 2 yıl okuyacaksınız dgs girip ya düşük puan alacak ya da kontejyan yetersizliğinden dolayı o iki yıllık mesleği yapmak zorunda kalacaksınız. Belki de sadece dgs ile geçiş var diye saçma bir yere girmişinizdir ömür boyu o mesleği sevmeyerek geçireceksiniz . Sizin gibi düşünen emin olun binlerce kişi var. Bin kişi girsin sınavda o kadar kişiden ilklere giresiniz ki istediğiniz bölüm olsun. Sınav kolay ise herkese kolay emin olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya kardeş tamam sınav herkese kolay da adamın teki arkadaşım 45 mat 15 türkçe yapıp ODTU İnşaat'a gitti yazmş bu nasıl mümkün herkes yapar bunu herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senertheking -- 23 Temmuz 2016; 23:15:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senertheking

Ya kardeş tamam sınav herkese kolay da adamın teki arkadaşım 45 mat 15 türkçe yapıp ODTU İnşaat'a gitti yazmş bu nasıl mümkün herkes yapar bunu herhalde.

Hocam kontenjan az Max 10 dediğim gibi girebilirseniz ne mutlu herkes yapar ama . Puanın yüksek olması lazım girebilmen için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aynen bana da pek mantıklı gelmiyor kontenjanlar 3-4 10 bile değil dediğim gibi sizi haklı buluyorum da mesela ben 470 civarı bir puana sahibim(LYS).Ortalamaya göre iyi bir öğrenci olduğumu düşünüyorum.Boğaziçi ya da ODTU ee'ye girmem mumkün değil keza boğaziçi makineye de ama bu sınavın puan hesaplamasını incelediğimde sanki çok rahat Boun ya da odtu makine kazanabilirmişim gibi geliyor.Belki de ben yanılıyorumdur.Sonuçta sınava ilk kez girdim ve bu konuda çok bir bilgi sahibi değilim.Tecrübeliler aydınlatırsa sevinirim.Bu riske girebilir miyim acaba.Girersem altından kalkabileceğimi düşünüyorum.
  • quote:

Hocam aynen bana da pek mantıklı gelmiyor kontenjanlar 3-4 10 bile değil dediğim gibi sizi haklı buluyorum da mesela ben 470 civarı bir puana sahibim(LYS).Ortalamaya göre iyi bir öğrenci olduğumu düşünüyorum.Boğaziçi ya da ODTU ee'ye girmem mumkün değil keza boğaziçi makineye de ama bu sınavın puan hesaplamasını incelediğimde sanki çok rahat Boun ya da odtu makine kazanabilirmişim gibi geliyor.Belki de ben yanılıyorumdur.Sonuçta sınava ilk kez girdim ve bu konuda çok bir bilgi sahibi değilim.Tecrübeliler aydınlatırsa sevinirim.Bu riske girebilir miyim acaba.Girersem altından kalkabileceğimi düşünüyorum.

Sizin gibi düşünüp sizden iyi olan da vardır belki ama . Hep iyi düşünüp şey yapmayın diyorum kötü olarak da düşünün ya olmadı kazanamadınız iki yıllık ya sevmediğiniz bölüm yapabilecek misiniz bir ömür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğru haklısınız.Kazananamayınca bir daha girilebiliyor sanırım.
  • quote:

Doğru haklısınız.Kazananamayınca bir daha girilebiliyor sanırım.

Sınırsız giriş hakkı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.