Şimdi Ara

Lys mat-2 basit konular önerisi lütfen bakın [ACİLL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 20 yapmam lazım lütfen bakın mezuna kalacağım için çalışmadım şuan hemen bitirenileceğim çok soru çıkan basit konular söyler misiniz

Logaritma, polinom biliyorum onun dışında diğerlerini liseden kalma biliyorum hakim değilim

Lütfen dalga geçmeyin babam son anda özele göndercem dedi

Geometridende 10 üstü hangi kınular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULTIMA -- 14 Haziran 2014; 16:27:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• ikinci derece denklemler, çarpanlara ayırma, dizi ve seriler özellikle seriler çok basit, eşitsizlikler, polinom, logaritma, matris ve determinant 20 neti geçmen için gerekli konular bunlar geo içinde kare dikdörtgen ve üçgenler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dearmygod

ikinci derece denklemler, çarpanlara ayırma, dizi ve seriler özellikle seriler çok basit, eşitsizlikler, polinom, logaritma, matris ve determinant 20 neti geçmen için gerekli konular bunlar geo içinde kare dikdörtgen ve üçgenler

Mat-1 fonk mod hariç fullerim bi tek serileri bilmiyorum. Geo dediklerin konuları biliyorum offf çalışmadık varya gitti sınav

• Şimdi başlayıp 20 net mi yapmak istiyon, benmi yanlış okuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YavuZ0607

Şimdi başlayıp 20 net mi yapmak istiyon, benmi yanlış okuyorum

Mat 1 full en az 10 soeu burdan logaritma polinoma hakimim ordan 4 soru 2. Derecenden 1 soru karmaşık sayılarıda biliyorum geriye eksik 2-3 soru kaldı o kadar zor değil ki

• quote:

Orijinalden alıntı: ULTIMA

quote:

Mat 1 full en az 10 soeu burdan logaritma polinoma hakimim ordan 4 soru 2. Derecenden 1 soru karmaşık sayılarıda biliyorum geriye eksik 2-3 soru kaldı o kadar zor değil ki

Mat 1kısmını full yapmak o kadar kolay değil, ama ne diyim inşallah yaparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karmaşık sayıların ilk kısımları.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ULTIMA

quote:

Mat 1kısmını full yapmak o kadar kolay değil, ama ne diyim inşallah yaparsın

Yaparım ygs netim 30'du mezuna kalcaım ygs sonucundan sonra kesin olduğu için hiç çalışmadım. Anca lise bilgilerimle yaparsam yaparım

• Matris, Logaritma, Karmaşık Sayı'nın ilk kısımları
  • olm yürü git çalış hadi hala burda cevap yetiştiriyon işin bitti burda önünde 7-8 saat var 1 saniyeni bile boşa harcama hadi allah kolaylık versin
  • dostum sana nacizane şöyle br önerm var.
    Karmaşık sayıdan 3-4 tane geliyor 1 i kolay diğerleri orta ve zor
    Logaritma dan zor soru bulamıyorlar dolayısıyla hepsi kolay
    Polinom 2-3 tane soruyorlar biri çok kolay rahat yaparsın
    İŞlem modüler aritmetik parabol vs. orta gelir bilirsen yaparsın

Neye çalışma dersem
    Türev integral ve limitten gayet eleyici soru soruyorlar dolayasıyla boşuna çalışma..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.