Şimdi Ara

lys mat için soru bankası önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yarın mat 2 için soru bankası alcamda karekök mü palme mi kararsız kaldım hangisi daha iyi....sınavda 35+ net hedefim temelim var geçen seneden hangisini almalıyım

• Vallahi hocaam bende karekok u almadan önce araştırırken hep görüyodum bu karekok niye bu kadar tavsiye ediliyor acaba der dururdum. Ama alıp çözünce anladım. Gerçekten çok sağlam bir kaynak. Gerçekten öğrenciyi zorlayan yorum yapmaya zorlatan hoş bir kitap. Tavsiye ederim. Umarım hepimiz başarıli oluruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminç

Vallahi hocaam bende karekok u almadan önce araştırırken hep görüyodum bu karekok niye bu kadar tavsiye ediliyor acaba der dururdum. Ama alıp çözünce anladım. Gerçekten çok sağlam bir kaynak. Gerçekten öğrenciyi zorlayan yorum yapmaya zorlatan hoş bir kitap. Tavsiye ederim. Umarım hepimiz başarıli oluruz

hocam bende aynı seyleri duydum karekök için mat 1 aldım bu yaz bitirdim iyidi ama işte palmede aklımı çeliyor dur bakalım inş hocam emeklerimiz boşa gidmez istedğimiz yerlere gireriz
  • Hocam ben Bogazici iibf istiyorum.Mat2 en azindan 40+ yapmam lazim.Suan fem simetriden konu anlatim bitirip finalin mavi bankasindan soru cozuyorum.Ayrica fem dergiler verildikce ordan konu tekrari yapip tekrar verilen femsetlerden soru cozumu yapiyorum.

Bunlara ek olarak yapmamiz gereken kolaydan zora doru bankasi cozmek.Palme daha kolaysa once ondan basla sonra karekoku cozersin.Cunku 35 nette kolay bir is degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilinmeyenArtist -- 30 Eylül 2013; 18:46:29 >
  • Temel iyiyse karekök.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BringMeToLifeX

Hocam ben Bogazici iibf istiyorum.Mat2 en azindan 40+ yapmam lazim.Suan fem simetriden konu anlatim bitirip finalin mavi bankasindan soru cozuyorum.Ayrica fem dergiler verildikce ordan konu tekrari yapip tekrar verilen femsetlerden soru cozumu yapiyorum.

Bunlara ek olarak yapmamiz gereken kolaydan zora doru bankasi cozmek.Palme daha kolaysa once ondan basla sonra karekoku cozersin.Cunku 35 nette kolay bir is degil.

hocam bende hukuk istiyorum allah izin verirse suan dershanenin verdiği ilk adım fem mat 2soru bankası var biraz bakdım hep kalıb sorusu leblebi gibi geldi sorular ama işte dediğiniz gibi 35 net için pratiğiniz ve soru dağarcınıgınızın gelişmiş olması gerek ben fem simetrileri konu anlatımı almayı düşünüyorum yanınada kkarekök ya da palme düşüyorum fakat iki kitabıda alsam sınava kadar bitire bilirmıyım kararsızım yani anlıcağınız hocam birde fem dergilerini nerden temin ed,yorsunuz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Berk A.

Temel iyiyse karekök.

temelim var hocam o yonden rahatım yani benm amacım değişik soru çözüp hız kazanmak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: razor_cn

quote:

Hocam ben Bogazici iibf istiyorum.Mat2 en azindan 40+ yapmam lazim.Suan fem simetriden konu anlatim bitirip finalin mavi bankasindan soru cozuyorum.Ayrica fem dergiler verildikce ordan konu tekrari yapip tekrar verilen femsetlerden soru cozumu yapiyorum.

hocam bende hukuk istiyorum allah izin verirse suan dershanenin verdiği ilk adım fem mat 2soru bankası var biraz bakdım hep kalıb sorusu leblebi gibi geldi sorular ama işte dediğiniz gibi 35 net için pratiğiniz ve soru dağarcınıgınızın gelişmiş olması gerek ben fem simetrileri konu anlatımı almayı düşünüyorum yanınada kkarekök ya da palme düşüyorum fakat iki kitabıda alsam sınava kadar bitire bilirmıyım kararsızım yani anlıcağınız hocam birde fem dergilerini nerden temin ed,yorsunuz acaba

Mezun Tm ogrencisiyim.Aslinda hedefim Ankara Hukuk ancak mezuna kaldigima ne kadar deyse o kadar kafidir.Bogazici tutunca hersey tutmus demektir.Anlayacagin yuksek hedef,cok calisma stratejisi.

Fem dershanesini gittigimden oradan temin ediyorum.Haftaicine dergi haftasonuna simetri veriliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: razor_cn

quote:

Mezun Tm ogrencisiyim.Aslinda hedefim Ankara Hukuk ancak mezuna kaldigima ne kadar deyse o kadar kafidir.Bogazici tutunca hersey tutmus demektir.Anlayacagin yuksek hedef,cok calisma stratejisi.

Fem dershanesini gittigimden oradan temin ediyorum.Haftaicine dergi haftasonuna simetri veriliyor.

acaba kitapçılardan falan bulabilirmiyım

• ben de mezunum sırf daha fazla mat neti yapabilmek için kaldım matematikte kendime bayağı güveniyordum ama sınavda mal gibi kaldım. birbirinden farklı ve sağlam soruların olduğu bir kaynak lazım bize
  • iyisen kartezyen mavi ilkkez öğreniyosan yeşil
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirable123

ben de mezunum sırf daha fazla mat neti yapabilmek için kaldım matematikte kendime bayağı güveniyordum ama sınavda mal gibi kaldım. birbirinden farklı ve sağlam soruların olduğu bir kaynak lazım bize

hocam aynı durumdayız körfez denemelerinde falan lys mat da 43 falan yapıodum sınav 17 net yapdım bende çok güveniyordum her türlü yaparım diyodum ama gelki sınavda 15inci soruya kadar ben ne kadar basit demişdim zaten kazık sorular 15 den sona geldi sennde dediğin gibi sınav çıksında mal olduk bize farklı soru tipleri öğrenmemiz lazım sınavda soruyu gördüğümüz zaman bu soruyu daha önce çözmüşdüm demek istiyorum sınavda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.