Şimdi Ara

Lys mat simetri hakkında düşünceleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mat 2 si 0 olan birisi hakkıyla bitirebilirmi anlayarak bitirdiği takdirde +35i görebilirmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMiralayI -- 10 Kasım 2015; 21:03:27 >

• Görür kardeşim görür 45 üstünü bile görür,yeterki hakkıyla bitir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben 10 sinifa gidiyorum alsam simetri serisini cozebilirmiyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • isyanlarda 16 İ kullanıcısına yanıt
    Daha erken,sen trigonometri çalış :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaureea

Görür kardeşim görür 45 üstünü bile görür,yeterki hakkıyla bitir

Peki hocam mat 2 si 0 olan birisi için hitabı nasıl kitabın zormu soruları filan ?
  • Güncel.......
  • IMiralayI I kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamışım ben.Sadece simetriyle 40 net yapılmaz.Tavsiyem yeknofemden izleyip simetiryi bitir.Üstüne 2 tane daha soru bankasını güzelce bitir.Sonrasında denemelerle 35-40 olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaureea

Yanlış anlamışım ben.Sadece simetriyle 40 net yapılmaz.Tavsiyem yeknofemden izleyip simetiryi bitir.Üstüne 2 tane daha soru bankasını güzelce bitir.Sonrasında denemelerle 35-40 olur

Zaten benimde planım ilk teknofem + ekol vb hocalardan atıyorum polinom izleyip ardından simetriden polinomları bitirip ardından 1-2 orta kolay soru bankasından o konu ile pekiştirme yaparak marta kadar mat 2 yi sağlamlaştırmak marttan sonra türev integral gibi önemli konulardan ayrı sadece 1 konu 1 kitap gibi apoteminin kaynakları var onlardan çalışmak bir yandan yine soru bankası + orta zor denemeler ile götürmek. Simetriyi alıyorum o zaman yarın. İnşallah hayırlısı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyanlarda 16

Arkadaslar ben 10 sinifa gidiyorum alsam simetri serisini cozebilirmiyim

10.sınıfı eksiksiz test çözerek bitir başka bir şey yapmana gerek yok yazında 9daki eksiklerini kapat

• Çözümlü sorularının kaliteli olduğunu fakat çözüm açıklamalarının eksik olduğunu düşünüyorum şahsen...Neyin nereden geldiğini pek açıklamıyor.

• IMiralayI I kullanıcısına yanıt
    İnternetten matematik vadisi diye bi yayın var onun 10-11-12. Sımıf kitaplarını sipariş et.Simetriyi boşver.Bence mükemmel bi kitap

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.