Şimdi Ara

lys mat ve geometri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu an mat netim 30 (türev integral eksk) (integral hiç yok )
    geometri 0
    ve lysye 13 gün var
    lys ye kadar mat =45 net
    geo 10-15 net olur mu ?

• Oha adamdaki hedefe bak...hocam lys Matta 35 yaparsanız opunde başınıza koyun...

Ha tabi 45 yapılabilir ama ben o kadar surede yapamam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero-man kullanıcısına yanıt
    ama türev integral i halletsem 40 nee ulaşamazmıyım
    ya matematk neysede geometri 10 nete çıkarabilsem yeter , ama tabi zor gibi görünüyo
  • Geometri 0 dedigin oylesine herhalde cunku 6. sinifa giden kardesimi koysam 3-5 net yapar. Biraz calisirsan geometriye 15 net isten bile degil. Matematik konusunda ne yazik ki aynisini soyleyemeyecegim cunku turev, integral 10 gunde halledeyim diyebilecegin konular degil. Iyi bir calismayla bile yuzeysel ogrenebilirsin bence zor sorusunu cozecek seviyeye gelemezsin. O yuzden turev integral yerine garanti yapabilecegin konulari ogrensen daha faydali olur diye dusunuyorum.

• AHOME A kullanıcısına yanıt
    ya tabi geometri 5-6 net çıkıyoda dediğn gibi 5-6 neti 6. sınıflarda yapar hatta onlar girse belkide daha fazla net çıkarır :(( neyse artık bu 10 günde çalışabileceğim kadar çalışıcam yardımcı olduğun için teşekkürler
  • Geçen yıl ben de aynı böyleydim 34 net geldi sınavda.İntegral bitirmek zorlar biraz.Bence türev integrali celal aydın çözümlü kitapçıklardan yardır nerden baksan 600-700 çözümlü soru var.Her türlü işe yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHOME

Geometri 0 dedigin oylesine herhalde cunku 6. sinifa giden kardesimi koysam 3-5 net yapar. Biraz calisirsan geometriye 15 net isten bile degil. Matematik konusunda ne yazik ki aynisini soyleyemeyecegim cunku turev, integral 10 gunde halledeyim diyebilecegin konular degil. Iyi bir calismayla bile yuzeysel ogrenebilirsin bence zor sorusunu cozecek seviyeye gelemezsin. O yuzden turev integral yerine garanti yapabilecegin konulari ogrensen daha faydali olur diye dusunuyorum.

hocam ben 2 3 net yapıyorum nelere çalışayım 15 net için mat bitti deneme çözüyorum geo için tavsiye verir misin
  • mnh M kullanıcısına yanıt
    türev bitti zaten soru çözüyorm şimdi
    türev için apotemi kullanmıştım celal aydın kitapçılarda bulunmuyor artık , apotemi yayınları integral almayı düşünüyorm sizce nasıl ya da celal aydın dışında önerblceğin bir kaynak var mı
  • Mr.G kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle kusura bakma yeni gördüm mesajını. Geometride herhangi örnek soruları olan bir kaynaktan (biraz kolay bir kaynak olsun LYS Simetri olmasın mesela) çözümlü soruları çözmeye çalışmanı ve soruyu çözebilsen bile cevabını okuyup çözüm yolunu öğrenmeni tavsiye ederim. Bu sayede sınava kadar en azından kalıp soru tarzlarını görmüş olursun. 15 net rahat yaparsın. Tabiki her şey senin çalışmanda ve hepsinden önemlisi kendine olan güveninde bitiyor. Eğer sınava zaten 2-3 net yapıyorum diye girersen anca o kadar yaparsın. Ama yapacağım diyerek girersen emin ol netlerin artacaktır. Başarılar, kolay gelsin. :)
  • 30'dan 45'e 10 günde gerçekten epey zor, tabi olmaz demiyorum ne zeki adamlar gördüm.

Geometri yetenekten ziyade beceri gerektirir, bu beceri 10 günde kazanılır mı bilemiyorum.

Fakat umutsuz mu olmak gerek? Asla. Mat 45 olmasa da diğer konular hakkıyla tekrar edildikten sonra yalnızca yüzeysel türev ve integral öğrenilerek 35-40 bandına çıkarılabilir. Geometriye gelince toplam 10-15 hatta belki daha az formül ezberleyerek 15 yapabilirsiniz ama geometri görme işidir, konu anlatımlı kitap gibi de girseniz yapamayacağınız çıkabilir.

matematik-geometri'den yapılan her nette sayısalsanız öndekilerle aranızdaki farkı kapatır, eşit ağırlıksanız arkanızdakilerle farkı açarsınız. bir net bir nettir, siz bilmediğiniz kısımların en temel yerlerine çalışmaya bakın.

• Beyler benim geometri harbi harbi bildiginiz 0. 0 net hic yapamiyorum ben napiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: RaİnDropss

ama türev integral i halletsem 40 nee ulaşamazmıyım
    ya matematk neysede geometri 10 nete çıkarabilsem yeter , ama tabi zor gibi görünüyo

hocam zor yapamazsınız büyük iht 30 da yapamazsınız.süre yetişmiyor çünkü.bence bu saatten sonra o 30 neti garantiye almak için bol deneme çözerek süre tutun integrale çalışırsanız çalışmanızda boşa gidecektir.(süre yetersizliğinde)
    geo hiç çalışmasanız 6-7 soru yaparsınız banko
  • Ne yaptın hocam?

• zero-man kullanıcısına yanıt
    bmat 30-35 falan yapıyorm en son 37 yaptım :) geometri 7-10 net falan çıkıyo lysde de böyle yapsam yeter zaten çok büyük bi hedefim yok :D
  • RaİnDropss R kullanıcısına yanıt
    hadi bakalım kolay gelsin

• söylemiştinizde inanmamıştım , mat 30-35 net beğenmezken sınavda 29 soru çözdüm ve yanlışlarım çıkacak gibi :( geometri desen çemberlere falan çalışmıştım geometriden fazla beklentim yoktu zaten hedefim 10 net yapıp bırakmaktı sınavda 8 soru yaptım 1 yanlış çıktı ve diğerlerinden de emin değilim belki daha fazla yanlışım çıkabilir :( durum böyle hayırlısı olsn haftaya fen sınavı var bana hangi konuları çalışmamı önerirsiniz 1 haftada nasıl net yükselişine geçilir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.