arkadaslar matematik icin nasil bir yol cizmeliyim? calismaktan gocunmam, ama kendime su an bir rota cizemedim. sizce atiyorum trigonometri calisirken behzat rasuli'den mi baslayim? hocalara geldik'ten ygs matematik calismistim ve guzel anlatiyorlardi, lys kisminda nasillar? ustune hangi kaynak kullanilmali? b.r + apotemi seklinde mi gidilmeli?
son olarak edebiyat'ta anlamsiz sekilde kasacaklarini dusundum bugun. lys matematik orta ayarli olup bolumlerin fen ve edebiyat kasmalari mumkun mudur sizce?
edebiyat'tan nasil calisilmali?
tesekkurler.
yok mu arkadaslar yardimci olabilecek kimse?
franz lindtF
kullanıcısına yanıt
tm ciydim ama mat tavsiyesi vermiyim benim işime bile yaramadı ts den tercih yapmak zorunda kaldım edebiyat için çoktan başlamış olman gerekirdi onu diyiyim en azından 9.10. ve 11. sınıfın bitmiş olması gerekir ki zaten pek bişey yok onlarda iş 12. sınıf edebiyatta ve +50 yaomak istiyosan ki ben yaptım ama hiç kolay deil bu yazar zaten çıkmaz demiceksin her yazar her eser çıkacakmış gibi çalısacaksın unutma.eser özetlerini yayın denizin eser özetleri kısmından okuyodum her gün 10 15 eser ve tekrarlıyodum konu anlatımını güvender lys eebiyat konu anltaımlı bişey vardı bayağı kalındı bi ara pdf si vardı otalardsa millet bu kitap çok abartı diyodu ama gerçekten işe yaramıştı ben bide deftere not alırduım yazar eserleri her gün tekrarlardım.güvenderin mesela fasiküllü edebiayt soru bankası vardı bayağı iyidir ama gerekli gereksiz herseyden soru vardı içinde işini görür
hocam su an uni okuyorum ama gecmis senelerde edebiyattan 51-5 civari yapmistim aklimda var biraz bir seyler.