Şimdi Ara

LYS MATEMATİK NASIL HALLEDİLİR 40 NET LAZIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
6
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Halledilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mf3 isen 25-30 yeter bile.

• Lys mat her sene zorlayıcı sorularla geliyor. Özellikle limit,türev,integral de düşünmeyi gerektiren farklı soru tipleri soruluyo. Bu sene lys ye girmiş biri olarak tavsiyem bu 3 konunun mantığını çok iyi kavra. Kaynak tavsiyesi olarak apotemi yayınlarının bu 3 konuyla ilgili çıkan kitaplarını çöz. Ayrıca matematik de süre kontrolü çok önemli olduğu için sınava 2 ay kala matematik lys denemeleri çöz. Fem denge denemeleri iyidir.

• Valla birader beni de bu sene vuran matematik olduğundan pek birşey diyemeyeceğim ama alacağım önlemne kadar deneme bulabilirsem hepsini çözmek olacak limit türev integrale abanmak olacak
  • 42 yaptım. Esen(yarısını çözdüm),Fen bilimleri(nerdeyse bitmişti kitap), karekök(trigonometri ve daha öncesini çözüp bıraktım), simya(aşırı kolaydı neredeyse bitti),çalışırken genelde defteri tekrar ettim her denemeden önce okumaya çalıştım deneme olarak fem kapsül aldım (bence denge abartı) tek önerim fen bilimlerinin Kitabını al çöz ben çok faydasını gördüm , başarılar

• Meb+karekok lys coz gel yanima 37 net yapmistum bu arada ygsdede 2y vardi mattan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lys mat da 40 net
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • josso15 J kullanıcısına yanıt
    karekök-esen ikilisini mutlaka bitir derim.bu ikisi dışında sadece deneme çöz ve bitirebildiğin kadar bitir.
    50/50 yaptım.
  • Bende önerimi söyleyeyim öyle çok ders çalışmayı seven biri değilim ancak bir görev verildi mi yaparım bu yüzden 12.sınıf dönem ödevimi hocamdan karekök sb vermesini istedim zaten nisanda istiyorlar bilirsin, nisanda o kitap bittiği için geriye sadece deneme çözmek kalıyor, önüne ne gelirse çöz saçma denemede çöz bu yıl 3 küme 2 trigo çıktı düşün yani

• onuryum O kullanıcısına yanıt
    hocam kaçıncı oldunuz
  • sollayan adam S kullanıcısına yanıt
    42
  • Mf3 40 net yaptım. Beni çok yukarlara çekti.

Edit: türev integral çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Kesha- -- 18 Temmuz 2015; 23:04:17 >
  • onuryum O kullanıcısına yanıt
    geçen sene ne zamanlar çalışmaya başladınız
    başlarken hedefiniz ilk 100 müydü
  • arkadaşlar ayrıca "üç dört beş" yayınlarından da çalışın LYS kısmında özellikle nokta atışı sorular var.
  • Arkadaşlar "enivicivokke" yayınları LYS Mat için yeterlidir, başarılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.