Şimdi Ara

LYS puani ile YATAY GECIS Hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aranizda lys puaniyla yatay gecisle basla bolume gecen var mi? Ben uni 1. sinifim ayni unide gecen seneki lys puanimla baska bolume gecis yapmak istiyorum. Hangi tarihlerde basvuru yapilir universitenin yonetmeliginde hicbisey yazmiyor. Su an harita muh ogrencisiyim alttan 1 dersim var o da bolum dersi. Gececegim bolum %30 ingilizceyse ayni dersleri tekrar alir miyim? Alttan ders olmasi gecisi etkiliyir mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nantes

Arkadaslar aranizda lys puaniyla yatay gecisle basla bolume gecen var mi? Ben uni 1. sinifim ayni unide gecen seneki lys puanimla baska bolume gecis yapmak istiyorum. Hangi tarihlerde basvuru yapilir universitenin yonetmeliginde hicbisey yazmiyor. Su an harita muh ogrencisiyim alttan 1 dersim var o da bolum dersi. Gececegim bolum %30 ingilizceyse ayni dersleri tekrar alir miyim? Alttan ders olmasi gecisi etkiliyir mu?

Genelde okullar başlamadan 2 hafta önce falan başlıyor ama sen yine de yazın gözün sitede olsun. Alttan ders olup olmaması önemli değil bu lys puanınla alakalı bir olay alttan dersi kapsamaz. Eğer ingilizce hazırlık varsa onu okumak zorunda oluyorsun veya yazılı sınavları var onu geçiyosun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.