Şimdi Ara

Lys sıralaması ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi internette Bi site var parlak gelecek mi ne. Buraya ygs netimi yazdım bana isteğim bölüme girmem için lys de kaçar net yapmam gerektiğini gösteriyor. Ama onun gösterdiği netleri ösym nin sıralama hesaplamasına yazdığımda o netler az geliyor. Ben mi bir yanlış yapıyorum anlayamadım. Konu ile ilgili bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu yıl ki yığınsal tabloya göre hesaplıyo kardeşim puanza ve parlakbirgelecek te basit bi sistem yok doğruluğu ve güvenilirliği %100 müdür bilemem ama ben güveniyorum

• bende baktım fazla düşük gösteriyor.o netlerle istediğimiz yerlere giriceksek bırakıyım ben çalışmayı
  • Bir de ben 481 yerleştirme puanı hesapladıgimda 9950 gösteriyor mf 3 sıralamasını abarti geldi bana biraz

• Ben de inanmadım gerçekten. Ayrıca az buz da değil baya baya farklı çıkıyor ne diyelim teşekkürler cevaplarınız için

• Aynen hocam yök atlastaki netlerle uyuşmuyor,daha düşük gösteriyor netleri. Umarım doğrudur bilgisi olan varsa güncel tutalım

• Ztet Z kullanıcısına yanıt
    Evet güncel tutalım hocam elbet bir bilen eden vardır ayrıntısını.

KONU GÜNCEL

• Parlak bir gelecek YGS'nin kolay olması nedeniyle LYS'yi de kolay olarak düşünüp sıralamanızı öyle hesaplıyor. Yani tahmin diyebiliriz, ancak kaliteli bir sitedir. LYS kolay olursa sıralama tahmini doğru çıkma olasılığı yüksek. Yök atlas ise o bölümün puanına denk gelen netleri yazar. Yani geçen sene 410 puanla kapatan bir bölüm bu sene 430 puanla kapatabilir. Aslında sıralamalar aynı ama sınav kolay olduğu için o sıralamaya denk gelen puan artmış olucak. Oradaki netler pek bir şey ifade etmiyor aslında.

• Hocam tam anlayamadım.Lys'nin kolay olacağını düşünüp öyle hesaplıyor diyorsun ama kolay olursa daha çok net gerekmez mi? Bu düşük net gösteriyor

• Arkadaşlar bunlar için sanırım TC kimlik numarası, sınav kontrol kodu falan vermemiz gerekiyo ama, sorun olur mu acaba?

• Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    Sitede bununla ilgili bir yazı var. Bu bilgileri vermem sorun olur mı gibi bir link olacak. Ordan gerekli bilgiyi edinebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • parlak gelecek geçen seneki lys puanlarına göre sıralama veriyo
    bundan dolayı kesinlikle çok yanlış
    örneğin bu sene en kötü tıp 440 dan 480 olacak onun için parlak gelecekten net hesabı yapmak saçmalık olur
    ama puanzadan ygs sıralamanızı ayarlayıp (geçen seneki netlere göre)
    sonra lys için netlerinizi yazabilirsiniz bu şekilde en yakın tahmini yapabilirsiniz
  • Hocam teşekkürler en kısa zamanda bakıcam

• Hocam ayrıca, puan ve sıralama hesaplama kısmını denedim bu sitenin. Geçen yıl ki ygs netlerimi yazdım -2015 katsayıları seçiliydi- gerçek sıralamamdan 7 bin geride gösterdi. Yani ben 35 bindim 42 bin gösterdi. Ama puanzada tam 35K gösterdi. Bilmiyorum belki işinize yarar diye yazdım öyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.