Şimdi Ara

LYS Sonuçları Açıklandı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
2
Favori
97.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anarchitekt

Birazdan açıklanacak diyenler bile var, pek sanmıyorum ama.. Nasıl bir sistem bu arkadaş, neden bilgilendirme yapılmıyor, bu kadar mı zor.

Abartmayın ya.

Bakın, şunu da unutuyoruz. Bundan önceki yıllarda tek basamaklı sınav vardı ve haziranın ortasında olup bitiyordu. Temmuza kadar 2 hafta vardı. Şimdi en son sınav (LYS-2 Fen Bilimleri) ve ta 27 Haziran'da oldu. Yani önceki yıllara göre birkaç günlük gecikmeler çok normaldir.

Merak etmeyin. ÖSYM'nin sitesinde de elbet yazacak, televizyon kanallarında da elbet duyurulacak. Sabredin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Birazdan açıklanacak diyenler bile var, pek sanmıyorum ama.. Nasıl bir sistem bu arkadaş, neden bilgilendirme yapılmıyor, bu kadar mı zor.

Abartmayın ya.

Bakın, şunu da unutuyoruz. Bundan önceki yıllarda tek basamaklı sınav vardı ve haziranın ortasında olup bitiyordu. Temmuza kadar 2 hafta vardı. Şimdi en son sınav (LYS-2 Fen Bilimleri) ve ta 27 Haziran'da oldu. Yani önceki yıllara göre birkaç günlük gecikmeler çok normaldir.

Merak etmeyin. ÖSYM'nin sitesinde de elbet yazacak, televizyon kanallarında da elbet duyurulacak. Sabredin.

O zamanlar 1buçuk milyon insanın tüm sınavları okunuyordu. Şimdi ise ne kadar? ÖSYM saatte 10.000 form okuyabiliyor, LYS1 ve LYS4 ve LYS5 o hafta ya da o hafta içinde bir kısmı bitirilebilir. Bence erken açıklanmalıydı.

• ya alakası yok sınavın ne zmn yapıldıgıyla...adamlar bir dugmeye basmayla tum sınavları okuyolar tek yaptıkları sey heyecan vermek....
  • quote:

Orijinalden alıntı: eivind

quote:

quote:

Abartmayın ya.

O zamanlar 1buçuk milyon insanın tüm sınavları okunuyordu. Şimdi ise ne kadar? ÖSYM saatte 10.000 form okuyabiliyor, LYS1 ve LYS4 ve LYS5 o hafta ya da o hafta içinde bir kısmı bitirilebilir. Bence erken açıklanmalıydı.

tüm adayların bütün sınav kağıtları okunmuştur sadece aobp yi yetiştirememişler zaten dünde haber almıştım aobp konusunda ondan geciktiler yoksa yetiştirselerdi çoktan sonuçlar açıklanmıştı.

• ya dısarı cıkıcam ama cıkamıom ya acıklanırsa ben dısardayken baskasından ogrenmek istemiom sonucumu:)
  • Açıklanmadan önce ösym sitesinden duyuru yapar hangi sitelerden sonuçlara bakabileceğimizi söyler.Böyle pat diye sonuç mu açıklanır.
  • eğer birde istenilen sonuçlar gibi karşılığı alınamazsa ozaman da dersenizki keşke okunmasaydı
  • ösym bu belli olmaz
  • arkadaşlar sonuçlar büyük ihtimalle burdan açıklanacak

http://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=927
  • miralay açıp bir daha sorsana kardeş ya
  • Valla varsa öyle bir imkanın sorarsan makbule geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

arkadaşlar sonuçlar büyük ihtimalle burdan açıklanacak

Zaten öyle değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boratayuysal

miralay açıp bir daha sorsana kardeş ya

OF HELE ŞÜKÜR YA EN SON AĞRI DOĞUBEYAZIT ,AĞRININ BAZI KAZALARI ,ERZURUM HINIS, ANTALYA KEMER AOBP OKUMALARI BİTMİŞ SADECE BİZİM DÖRT GÖZLE OSYM SİTESİNİ SÜREKLİ TAKİP ETMEMİZİ BEKLEMEMİZ YİNE BAYANININ DEDİĞİ ŞU

ÜNAL YARIMAĞAN DAN EMİR BEKLİYORLAR.EMİER VERDİKTEN SONRA ÖSYM SİTE TASARIMÇISI ORÇUN AYDOĞDU HEMEN SİTEYE SONUÇLARI EKLEYECEK.

SON KONTROLLERİ YAPIP EN GEÇ 13 TEMMUZ DA AÇIKLANACAĞINI HABER ALDIM AMA KENDİLERİDE TAM NET BİR ŞEY SÖYLİYEMİYORLAR İŞ ÜNAL YARIMAĞANIN AĞZINDAN ÇIKAN LAFI BEKLİYORLAR

BURDA SİZLERE CANLI CANLI HABER ALIP ALIP PAYLAŞIRIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 12 Temmuz 2010; 11:35:51 >

• quote:

quote:

arkadaşlar sonuçlar büyük ihtimalle burdan açıklanacak

Zaten öyle değil mi?

BAYAN BANA BU ADRESİ VERDİ BURDAN KONTROL ET DİYE BAKALIM BEKLİYORUZ

• quote:

Orijinalden alıntı: arda...

ya alakası yok sınavın ne zmn yapıldıgıyla...adamlar bir dugmeye basmayla tum sınavları okuyolar tek yaptıkları sey heyecan vermek....

AOBP'ler geç alınıyor. Daha okul puanının hesaplanması var. Sonra bütün puanların hesaplanması var. Standart sapmaların ayarlanması gerek. Bunun engelli vatandaşlar için olanı var, ek puan alacakları var. 850000 kişi katılıyor bir de.

Hayatında kaç kere ÖSYM'nin sınav okumasını gördün? Ben de bizzat görmedim; ama işlemleri okumuştum. ÖSYM'yi ben de pek sevmesem de (hatalı sorular, yüzsüz bir başkan vb.) yaptıkları işler hemen olacak şeyler değil. Bir de bu yıl sınavlar önceki yıllara göre 2 hafta geç bitti.

ÖSYM'nin de hiç işi gücü yok, heyecan vermekle uğraşacak. Sonuçları bir gerilim müziğiyle açıklasınlar bari ya da tam sonuç ekranı geldiğinde etrafı sahne dumanları kaplasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 12 Temmuz 2010; 11:34:55 >

• açıklayın uleyyynnnnn
  • teşekkürler
  • telefon numarası neydi bu ösymnin iyi dileklerim iletiyim:D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boratayuysal

miralay açıp bir daha sorsana kardeş ya

OF HELE ŞÜKÜR YA EN SON AĞRI DOĞUBEYAZIT ,AĞRININ BAZI KAZALARI ,ERZURUM HINIS, ANTALYA KEMER AOBP OKUMALARI BİTMİŞ SADECE BİZİM DÖRT GÖZLE OSYM SİTESİNİ SÜREKLİ TAKİP ETMEMİZİ BEKLEMEMİZ YİNE BAYANININ DEDİĞİ ŞU

ÜNAL YARIMAĞAN DAN EMİR BEKLİYORLAR.EMİER VERDİKTEN SONRA ÖSYM SİTE TASARIMÇISI ORÇUN AYDOĞDU HEMEN SİTEYE SONUÇLARI EKLEYECEK.

SON KONTROLLERİ YAPIP EN GEÇ 13 HAZİRAN DA AÇIKLANACAĞINI HABER ALDIM AMA KENDİLERİDE TAM NET BİR ŞEY SÖYLİYEMİYORLAR İŞ ÜNAL YARIMAĞANIN AĞZINDAN ÇIKAN LAFI BEKLİYORLAR

BURDA SİZLERE CANLI CANLI HABER ALIP ALIP PAYLAŞIRIM.

13 Temmuz diye düzeltirseniz yanlış anlaşılmaların önüne geçmiş olursunuz. Bilgiler için teşekkürler.

• ya arkadaşlar iddaa ispanya hollanda maçını tek maç yapıcana
    öss sonucuna
    12sine 1.85
    13üne 3.00
    14üne 3.25
    15inede 1.02
    verseydi
    basardım walla 500lirayı 15ine:D
    kesin 15ine kalcak bu
    hatta 15inden sora bile olabilir
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.