Şimdi Ara

LYS Sonuçları Açıklandı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
2
Favori
97.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-3 gün sonra açıklaacak işte ha 12 si ha 14 degişen birşey yok okadar bekledik şurada 2 gün daha sabredin inş herkesin netleri ve puanları istedigi gibi gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

ben lyslere girmedim.Fakat ygsde okul puanları eklenmiş sıralamamı öğrenmek için bende sonuçlara bakacağım haliyle.Peki benim lys sonucum da olacak mı yoksa sıfır mı gelecek?Hani şu %40 muhabbetinden ötürü sordum.

Sonuçlar internet sitesinde, okul puanı eklenmiş şekilde mi olacak?
  • şu anda açıkladılar artık gece açıklıyorlarmış. baktım şimdi puanıma hacettepe tıp ing. gidiyorum.
  • ösym açıklama yapmadan babama gövenmem :D
  • sınav iptal beyler boşuna bekliyoz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MsCk

şu anda açıkladılar artık gece açıklıyorlarmış. baktım şimdi puanıma hacettepe tıp ing. gidiyorum.

kesin gidiyorsun ha vay be.ben de özel uçağımla bırakırım seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lenda

quote:

Orijinalden alıntı: MsCk

şu anda açıkladılar artık gece açıklıyorlarmış. baktım şimdi puanıma hacettepe tıp ing. gidiyorum.

kesin gidiyorsun ha vay be.ben de özel uçağımla bırakırım seni.

yok sağol dedim ya gidiyorum diye.

• ÖSYM'nin sitesi açılmıyor.Hayırdır İnşaallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: o_can

ÖSYM'nin sitesi açılmıyor.Hayırdır İnşaallah

evet 1 saattir açılmıyor bendede, artık bugün yapsalar şu duyuruyu ya.
  • Site kapalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp

quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

ben lyslere girmedim.Fakat ygsde okul puanları eklenmiş sıralamamı öğrenmek için bende sonuçlara bakacağım haliyle.Peki benim lys sonucum da olacak mı yoksa sıfır mı gelecek?Hani şu %40 muhabbetinden ötürü sordum.

Sonuçlar internet sitesinde, okul puanı eklenmiş şekilde mi olacak?

evet ygs puanlarına okul puanları eklenmiş sonuçlarımızı da göreceğiz.Bu da benim gibi ygs den tercih yapacaklar için önemli.
  • bende acılıyor duyuru filan yok arkadaşlar . 15ine kalmasın sakın bu sonuçlar :S
  • arkadaşlar bende dün ösym tanıdığıma sordum ayın 12 sinde en geç saat 11:45 eğer aksilik olursa en geç ayın 13 ünde saat 11:45 e kadar açıklanacak diye haber aldım .

Ben de şu an sürekli osym sitesine bakınıyorum bişey yok.Duyuru falanda yok şaştım kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 12 Temmuz 2010; 10:38:09 >
  • 11:45 olunca pat diye verilse keşke sonuçlar :)) ama bence en gec 3e kadar bir duyuru olmazsa 15ine kalır diye düşünüyorum..
  • sizce bugün sonuçların açıklanması olasılığı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eivind

sizce bugün sonuçların açıklanması olasılığı var mı?

bekliyoruz artık ALLAH bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

quote:

Orijinalden alıntı: eivind

sizce bugün sonuçların açıklanması olasılığı var mı?

bekliyoruz artık ALLAH bilir

Tanıdıklarınıza göre?
  • Birazdan açıklanacak diyenler bile var, pek sanmıyorum ama.. Nasıl bir sistem bu arkadaş, neden bilgilendirme yapılmıyor, bu kadar mı zor.
  • KPSS Lisans soruları eklenmiş. Allah bilir site bundan dolayı çalışmıyordu ara ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

KPSS Lisans soruları eklenmiş. Allah bilir site bundan dolayı çalışmıyordu ara ara.

Hemen soruları indirdim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.