Şimdi Ara

LYS Sonuçları Açıklandı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
2
Favori
97.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alacakaranlik dokuz eylul makina 40 k ile kapatms gecen sene. eger soyledigin okul puani dahilse insanlar neden dogrutercih yakin tahmin veriyor diyor? Dogru tercihe gore 465 puanla ilk 25 bin fln beklerım ben. Dogrumu sence yaptıKlari tahmin? Bence degl cunku ben 40 bin siralama gelse havalarda olurum bu puana. Okul puani dahil 437 mi gercekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Being McCandless

Alacakaranlik dokuz eylul makina 40 k ile kapatms gecen sene. eger soyledigin okul puani dahilse insanlar neden dogrutercih yakin tahmin veriyor diyor? Dogru tercihe gore 465 puanla ilk 25 bin fln beklerım ben. Dogrumu sence yaptıKlari tahmin? Bence degl cunku ben 40 bin siralama gelse havalarda olurum bu puana. Okul puani dahil 437 mi gercekten?

o okul puanı hariçtir hocam
  • Okul puani dahil buyuk ihtimal 437 alan adamin 40 binlerde isi olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungstar10

quote:

Alacakaranlik dokuz eylul makina 40 k ile kapatms gecen sene. eger soyledigin okul puani dahilse insanlar neden dogrutercih yakin tahmin veriyor diyor? Dogru tercihe gore 465 puanla ilk 25 bin fln beklerım ben. Dogrumu sence yaptıKlari tahmin? Bence degl cunku ben 40 bin siralama gelse havalarda olurum bu puana. Okul puani dahil 437 mi gercekten?

okul puanı dahildir
  • Şimdi alacakaranlık ın verdiği linkten tekrar baktım da uçmuş bunlar. Bunların verdiği puanlara göre iü 1. ögrt. Hukuk , odtü iktisat geliyor bana
    Keşke böyle olsa ama hiç sanmıyorum beyler. Hukukta haliçle 17-18 puan oynamış resmen.
  • Doğru tercih süper herkes istediğine girer ona göre

Puan hesabı var mı bunların moralleri iyice tavan yaptıralım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyw@lker -- 11 Temmuz 2010; 18:36:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatov19

quote:

Orijinalden alıntı: samsungstar10

quote:

okul puanı dahildir

şimdi bi daha düşündümde hariç olamaz doğru

• ARKADAŞLAR BU SENE SINAVA GİRDİM, SENEYE POLİSLİK DÜŞÜYORUM BU SENE TERCİH YAPAYIM MI YAPMAMAMIM MI GEREK YOKSA LÜTFEN CEVAP VERİN !
  • ya adamı deli eder bu ösym ne yapıo bunlar hala bi açıklama yok ya.
  • arkadaşlar çarşamba açıklanacakmış ntv de öyle dediler aşağıdaki linkten bakabilirsiniz

http://video.ntvmsnbc.com/dogru-tercih-9-temmuz-2010.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkoc38

arkadaşlar çarşamba açıklanacakmış ntv de öyle dediler aşağıdaki linkten bakabilirsiniz

http://video.ntvmsnbc.com/dogru-tercih-9-temmuz-2010.html

o eleman nerden biliyo.
    sürpriz yapabilir diyo, yok yapmıcaklar bu sene diyor
  • bu adam 14 ünde dediyse büyük ihtimal doğrudur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanbozkurts

bu adam 14 ünde dediyse büyük ihtimal doğrudur...

Bence de . Ama anlamadığım bu ösym neden haber vermiyor bu durumu. Yani 14 ü desene kardeşim ne milleti ikilemde bırakıyorsun. Sonra kızınca da kızdı diyorlar
  • @Being McCandless

Bunlar taban puan. Yani son kontenjana yerleşen adayın aldığı toplam puan, okul puanı da dahil edilmiş. Hatta dikkat edersen 500'ün üzerinde puanlar da var.

Yahu arkadaşlar, puan sistemi değişti zaten. 2009 yılındaki "sıralama - alınan puan" ilişkisi ile bu yılki sistem aynı değildi. Yani MF-4'ten toplam 437 alan bir vatandaşın 40000 küsuruncu olacağını söyleyemeyiz zaten.

Size ne diyorum ben? Taban puanları faz---la tak---ma---yın. Buradaki çeviriler sadece fikir vermesi açısından. Nerede ne kadar düşük puanla kapatmış, nerede ne kadar yüksek puanla kapatmış, onun için. Ama sakın oradaki taban puanları kaale alıp sıralama yorumu yapmayın, tercih yapmayın.

Siz bu yılki sıralamalarınıza ve 2009'da bölümlerin son kontenjanına yerleşen adayların sıralamalarına bakın. Hatta bu yıl şans faktörü daha fazla olduğu için tercihlerde daha önde bir sıralamadan başlayabiliriz.

Düzenleme: TM'ciler, yabancı dilciler ve sözelciler için durumu bilemeyeceğim, sayısal için söyleyeyim. Bakın, zaten bu yıl LYS'deki sorular genel olarak geçen yılkilerden basitti ve çevremizden de göreceğimiz üzere başarı oranı yükselmiştir. Yani bu tür listelerde (ÖSYM'nin yapacağı dahil) düşük gelen taban puanlar bence bu yıl zaten yükselir.

NTVMSNBC'de verdiğiniz adresteki videoyu izleyemiyorum şu an. Ama bahsettiğiniz adam Sadık Gültekin mi?

Bu adam da çok iddialı konuşuyor her şeyde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 11 Temmuz 2010; 20:53:44 >

• alacakaranlık verdiğin linkteki puanlar çok düşük hocam bence de.imkansız öyle gelmesi
  • Adam 14 ünden önce açıklanmaz diyo.O kadar emin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toranammo

Adam 14 ünden önce açıklanmaz diyo.O kadar emin

iyi de ösym neden açıklama yapmamış:S
  • Sonuçlar internetten açıklanacak, Tercihleri Netten Mi Yapacağız 1 Hafta Tatile Gitmeyi planlıyorum tercihleri yaptıktan sonra ne zaman cevaplar gelecek ? zaten pek bi beklentim yok seneye kaldım galiba ? gideyim mi tatile sizce ? bir aksilik olur mu ?
  • O adam Sadık Gültekin ve genellikle isabetli konuşur.
    Artık bende küçük bir ihtimal 13 olmakla birlikte 14te açıklanır diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

@Being McCandless

Bunlar taban puan. Yani son kontenjana yerleşen adayın aldığı toplam puan, okul puanı da dahil edilmiş. Hatta dikkat edersen 500'ün üzerinde puanlar da var.

Yahu arkadaşlar, puan sistemi değişti zaten. 2009 yılındaki "sıralama - alınan puan" ilişkisi ile bu yılki sistem aynı değildi. Yani MF-4'ten toplam 437 alan bir vatandaşın 40000 küsuruncu olacağını söyleyemeyiz zaten.

Size ne diyorum ben? Taban puanları faz---la tak---ma---yın. Buradaki çeviriler sadece fikir vermesi açısından. Nerede ne kadar düşük puanla kapatmış, nerede ne kadar yüksek puanla kapatmış, onun için. Ama sakın oradaki taban puanları kaale alıp sıralama yorumu yapmayın, tercih yapmayın.

Siz bu yılki sıralamalarınıza ve 2009'da bölümlerin son kontenjanına yerleşen adayların sıralamalarına bakın. Hatta bu yıl şans faktörü daha fazla olduğu için tercihlerde daha önde bir sıralamadan başlayabiliriz.

Düzenleme: TM'ciler, yabancı dilciler ve sözelciler için durumu bilemeyeceğim, sayısal için söyleyeyim. Bakın, zaten bu yıl LYS'deki sorular genel olarak geçen yılkilerden basitti ve çevremizden de göreceğimiz üzere başarı oranı yükselmiştir. Yani bu tür listelerde (ÖSYM'nin yapacağı dahil) düşük gelen taban puanlar bence bu yıl zaten yükselir.

NTVMSNBC'de verdiğiniz adresteki videoyu izleyemiyorum şu an. Ama bahsettiğiniz adam Sadık Gültekin mi?

Bu adam da çok iddialı konuşuyor her şeyde.

2008 ve 2009 sıralamasını göz önüne alıcam ben.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.