ben bu dönüştürülmüş puanlara çok takılmıyorum da bu haliç üniversitesinin istediginiz bölüme girmek için kaç net gerekiyor o daha sağlam gibi geliyor bana çünkü hepsi kafasına göre bir hesap yapıp dönüştürüyor ve ygs puan hesaplarıda çogunda yanlış
Beyler site geri geldi hiç bir değişiklik yok. Yarın açıklansaydı bugün öğlene kadar haberi geçerlerdi. Yarın açıklanmıyor. Yanıldık.
quote:
Orijinalden alıntı: Nikola Tesla
Beyler site geri geldi hiç bir değişiklik yok. Yarın açıklansaydı bugün öğlene kadar haberi geçerlerdi. Yarın açıklanmıyor. Yanıldık.
YAZIKLAR OLSUN ALLAHIN DİNAZORLARI:@İŞLERİ NE?NİYE GİDİP AYIN 15İNDE MAAŞLARINI ÇEKERLER?DÜNYANIN HANGİ ÜLKESİNDE BU SİSTEM VAR ULAN AÇIKLA ARTIK BEE 27SİNDEN BERİ KAÇ GÜN GEÇTİ ÇALIŞIN BİRAZ YA NE RAHAT KOLTUKLARI VAR:@NORMALDE 1 BİLEMEDİN 2 GÜN SONRA AÇIKLAMARI GEREKN ŞEYİ UTANMASALAR 2011 DE AÇIKLICAKLAR DİNAZORLAR.
quote:
Orijinalden alıntı: Nikola Tesla Beyler site geri geldi hiç bir değişiklik yok. Yarın açıklansaydı bugün öğlene kadar haberi geçerlerdi. Yarın açıklanmıyor. Yanıldık.
Sonuçları yüklemeleri açıklamaları anlamına gelmez. Isterlerse yükleyip gizli bir şekilde pasif bekletebilirler.
quote:
Orijinalden alıntı: Quattro_tr
quote:
Orijinalden alıntı: Nikola Tesla Beyler site geri geldi hiç bir değişiklik yok. Yarın açıklansaydı bugün öğlene kadar haberi geçerlerdi. Yarın açıklanmıyor. Yanıldık.
Sonuçları yüklemeleri açıklamaları anlamına gelmez. Isterlerse yükleyip gizli bir şekilde pasif bekletebilirler.
bu göbekli dinazorlardan ösym sitesine açıklama da gelmemiş.sanırım bunu 1 ocak 2011de açıklıcaklar.türk ziraat bankası memurları gibi adamlar.
quote:
Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:
quote:
Orijinalden alıntı: berrakk
bu ntv nin dönüştürülmüş puanları yüksek degil mi
Bana normal geldi.
Doğru Tercih de kendince dönüştürmüş. Onlarınki de biraz düşük geldi bana.
FDD ve Açı Dershanesi'nin hesaplamalarını kaale almayın. Onlar direkt "380,000'da bu kadar puansa 575,000'da ne kadar eder?" diye orantı kurmuşlar. Diğerleri özel hesaplamış tek tek.
açıklansın artık lan yeter
aynen fdd ve açı zaten senenin başında hesaplamıştı çok doğru olduğunu düşünmüyrm
quote:
Orijinalden alıntı: ceko1905
quote:
Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:
quote:
Orijinalden alıntı: berrakk
bu ntv nin dönüştürülmüş puanları yüksek degil mi
Bana normal geldi.
Doğru Tercih de kendince dönüştürmüş. Onlarınki de biraz düşük geldi bana.
tşk şimdi baktımda sözel puanları biraz yüksek geldi yani 410 altında puan alanlar doğru düzgün biryere giremez o anlaşılıyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: m.ali20
açıklansın artık lan yeter
hoca ösymyi dinazorlar yönetiyormuş da haberimiz yokmuş bizim allahın mağara ayıları.
doğru tercih sitesinin hesaplamasını kaale alınız arkadaşlar en düşük tutan o olmuş gördüğüm kadarıyla Aksi takdirde tercih sonuçları açıklanasıya kadar kafayı yersiniz.Üstelik sonradan pişman olmanız da olası.
Bir heyecan bir panik sakin olun millet
Ösym bir an önce açıklamazsa millet kafayı yiyecek puan hesaplamaktan
yicek walla :D
final doğru orantı kullanarak hesaplamış bende öyle hesaplayınca aynı sonucu verdi
Beyler dogru tercihin sitesnde dokuz eylul makina iö tahmini kac puan gosteriyor bakabilir misiniz? Ben bakamyrm.
doğru tercih sitesindeki taban puanları gösteren linki atabilir misiniz acaba ?