Şimdi Ara

LYS Sonuçları Açıklandı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
2
Favori
97.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hala açıklama yok şu zamana kadar da açıklama yapmadan hiç açıklamadılar.İnşallah geleneği bozmaz 12 Temmuz'da açıklarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROCKFTS

quote:

Orijinalden alıntı: tegmentnr

quote:

Orijinalden alıntı: IwillBe

Beyler mesele açıklanması değil yav, ben geçtim onu.. Hadi açıklandı bilmem kaç trilyon bölüme ayrıldı bu puanlar. E haliyle sıralamalarda. O nolacak hacı o? Sonuç geldi de o n'olacak? Nasıl anlayacaz durumumuzu?
    Neyin sıralamasına göre karşılaştırıcaz? Bu belirsizlik adamı yiyip bitiriyor.

herkese bunu söylüyoruzda milletin umrunda değil. bu daha iyi işimize gelir. adam gitsin geçen seneki sıralamalara göre yapsın tercihini :D:D:D

olduğundan yuksek tutacaz tercihlerimizi,daha yuksek yerlere girme şansımız olacak çünkü.

yav bunu herkese söyleyip durmayın millet akıllancak yazcak sonra dıpdızlak kalcaz=))

BABA ALEMSİN YAA:XD
    @BORA
    HOCAM ÇOK KARIŞIK OLUCAK ÇOOOK SEN İŞLETMEYE GİT İNGİLZCE İŞLET:),SIRALAMALARI YARIN PAYLAŞALIM MUTLAKA BAKALIM Bİ NELER DEĞİŞECEK GİBİ,BİDE BU ARADA 4.30 DA TV8DE CEVAP ANAHTARI VAR,BELKİ ORDA RESMİ ÖSYM DUYURUSUNA AÇIKLARLAR.

• quote:

Orijinalden alıntı: bay_alim

quote:

Orijinalden alıntı: ROCKFTS

quote:

Orijinalden alıntı: tegmentnr

quote:

Beyler mesele açıklanması değil yav, ben geçtim onu.. Hadi açıklandı bilmem kaç trilyon bölüme ayrıldı bu puanlar. E haliyle sıralamalarda. O nolacak hacı o? Sonuç geldi de o n'olacak? Nasıl anlayacaz durumumuzu?
    Neyin sıralamasına göre karşılaştırıcaz? Bu belirsizlik adamı yiyip bitiriyor.

herkese bunu söylüyoruzda milletin umrunda değil. bu daha iyi işimize gelir. adam gitsin geçen seneki sıralamalara göre yapsın tercihini :D:D:D

olduğundan yuksek tutacaz tercihlerimizi,daha yuksek yerlere girme şansımız olacak çünkü.

yav bunu herkese söyleyip durmayın millet akıllancak yazcak sonra dıpdızlak kalcaz=))

BABA ALEMSİN YAA:XD
    @BORA
    HOCAM ÇOK KARIŞIK OLUCAK ÇOOOK SEN İŞLETMEYE GİT İNGİLZCE İŞLET:),SIRALAMALARI YARIN PAYLAŞALIM MUTLAKA BAKALIM Bİ NELER DEĞİŞECEK GİBİ,BİDE BU ARADA 4.30 DA TV8DE CEVAP ANAHTARI VAR,BELKİ ORDA RESMİ ÖSYM DUYURUSUNA AÇIKLARLAR.

ahaha :D:D tamam :D

• Burada ÖSYM'ye de görev düşüyor aslında. Yıllardır sistem aynı diye bunlar hiçbir açıklama yapmıyordu.

Şimdi sistem değişti ve gördüğünüz gibi milletin kafasında soru işaretleri oluştu.

Açıkçası o 2009'un taban puanlarını bu yılki puan sistemine çevireceklerini öğrendiğimde çok şaşırdım. Çünkü adamlar 40 yılda 1 iş yapıyor. İş dediğim "rehberlik" manasında. Siz hiç şu ana kadar ÖSYM'nin doğru dürüst rehberlik yaptığını hatırlıyor musunuz?

Puan çevrimini yapan bir kurum, umarım sıralamalar konusunda da açıklamalar yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 11 Temmuz 2010; 15:17:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Burada ÖSYM'ye de görev düşüyor aslında. Yıllardır sistem aynı diye bunlar hiçbir açıklama yapmıyordu.

Şimdi sistem değişti ve gördüğünüz gibi milletin kafasında soru işaretleri oluştu.

Açıkçası o 2009'un taban puanlarını bu yılki puan sistemine çevireceklerini öğrendiğimde çok şaşırdım. Çünkü adamlar 40 yılda 1 iş yapıyor. İş dediğim "rehberlik" manasında. Siz hiç şu ana kadar ÖSYM'nin doğru dürüst rehberlik yaptığını hatırlıyor musunuz?

Puan çevrimini yapan bir kurum, umarım sıralamalar konusunda da açıklamalar yapar.

DOSTUM SIRALAMALR MUHAKKAK DEĞİŞECEK YENİ PUANLAR YENİ SIRALAMA OLUŞTURCAK.TABİ 100 BİNİNCİ ADAY 25 BİNİNCİ YERE GİREMEZ AMA 35 BİNİNİNCİ OLAN MF4CÜ GİRERSE BÜYÜK SÜPRİZ OLMAZ YANİ.

• ben lyslere girmedim.Fakat ygsde okul puanları eklenmiş sıralamamı öğrenmek için bende sonuçlara bakacağım haliyle.Peki benim lys sonucum da olacak mı yoksa sıfır mı gelecek?Hani şu %40 muhabbetinden ötürü sordum.
  • Çok karışık bu ya. Tercih sonucu gelmeden kesin bişey yok. Gerçi benim gideceğim yer belli fazla etkilemiyor sonuç beni ama insan yine de merak ediyor arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

ben lyslere girmedim.Fakat ygsde okul puanları eklenmiş sıralamamı öğrenmek için bende sonuçlara bakacağım haliyle.Peki benim lys sonucum da olacak mı yoksa sıfır mı gelecek?Hani şu %40 muhabbetinden ötürü sordum.

YGS'de iyi bir şey yapmışsan LYS puanları sıfır gözükmez de az bir şey gözükebilir. (Bu da bir işine yarar mı?) YGS'yi orta veya kötü yapmışsan LYS puanları çıtanın altına inebileceği için hesaplanmayabilir. %40 da az bir etki değil zaten.

Düzenleme: Ya @erdenar, sen bir de daha önceden 2006 ÖSS'ye girmiştin, değil mi?

2006'da da sistem değişmişti ve ondan evvel sadece tek bir sayısal puan türü vardı. 2006 ÖSS'den itibaren bu da SAY-1 ve SAY-2 olarak ayrıldı. Şimdi de bu SAY-2'nin adını MF yapıp 4 alt türe ayırdılar.

Siz 2006'da sıralamaları nasıl düşündünüz mesela? 2 puan türüne ayrılmış çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 11 Temmuz 2010; 15:33:40 >

• Arkadaşlar 380 TS-2 puanı ile Karadeniz Teknik öğretmenlik olur mu sizce ? Bu arada YGS puanım 350 sözelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sHaDy_ -- 11 Temmuz 2010; 15:33:01 >
  • Duyuru olmadığına göre en erken salı gününe kaldı...
  • quote:

Çok karışık bu ya. Tercih sonucu gelmeden kesin bişey yok. Gerçi benim gideceğim yer belli fazla etkilemiyor sonuç beni ama insan yine de merak ediyor arkadaş.

imzan bi filmden mi yoksa sana mı ait merak ettim:)
  • quote:

quote:

Çok karışık bu ya. Tercih sonucu gelmeden kesin bişey yok. Gerçi benim gideceğim yer belli fazla etkilemiyor sonuç beni ama insan yine de merak ediyor arkadaş.

imzan bi filmden mi yoksa sana mı ait merak ettim:)

Bana ait hocam.

Edit: Yalan konuşmamışım ama değil mi? Yani bir dünya örneği var bunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IwillBe -- 11 Temmuz 2010; 15:41:39 >

• quote:

quote:

ben lyslere girmedim.Fakat ygsde okul puanları eklenmiş sıralamamı öğrenmek için bende sonuçlara bakacağım haliyle.Peki benim lys sonucum da olacak mı yoksa sıfır mı gelecek?Hani şu %40 muhabbetinden ötürü sordum.

YGS'de iyi bir şey yapmışsan LYS puanları sıfır gözükmez de az bir şey gözükebilir. (Bu da bir işine yarar mı?) YGS'yi orta veya kötü yapmışsan LYS puanları çıtanın altına inebileceği için hesaplanmayabilir. %40 da az bir etki değil zaten.

Düzenleme: Ya @erdenar, sen bir de daha önceden 2006 ÖSS'ye girmiştin, değil mi?

2006'da da sistem değişmişti ve ondan evvel sadece tek bir sayısal puan türü vardı. 2006 ÖSS'den itibaren bu da SAY-1 ve SAY-2 olarak ayrıldı. Şimdi de bu SAY-2'nin adını MF yapıp 4 alt türe ayırdılar.

2006'da acayip bir düşüş oldu derler dinazorlorlar. İnş. bu sene de öyle olur.

• helal olsun valla baya orjinal,bende acaba dedim amerikada da öss var mı diye :))
  • quote:

quote:

Mf4 puanı 0 gözükür. Çünkü puanın hesaplanması için alan testlerinde en az 0,5 net olması gerekir.

• quote:

quote:

quote:

2006'da acayip bir düşüş oldu derler dinazorlorlar. İnş. bu sene de öyle olur.

O yıl sorular biraz zordu ve ilk defa 2. bölüm konuları geldiği için millet çuvallamış.

Şimdi sorular basit ve onlara göre sistemin daha bilincindeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

quote:

Mf4 puanı 0 gözükür. Çünkü puanın hesaplanması için alan testlerinde en az 0,5 net olması gerekir.

Sahi ya, öyle bir kural vardı, değil mi? Çözmesi şart yani yine.

• quote:

helal olsun valla baya orjinal,bende acaba dedim amerikada da öss var mı diye :))

Onların eğitim sisteminde böyle çarpıklıklar yok hocam. Daha yolun başında eline aldırıyolar onlara tutcakları ipin ucunu.
  • Bu arada 2009'da hangi bölüme en son kaçıncılıkla girilmiş ne olmuş, bunu gösteren bir link var mı arkadaşlar elinizde? Ben aylar öncesinde bakıyodum biyerden ama şimdi unuttum nerden, arayıp bulamadım da.
  • quote:

quote:

helal olsun valla baya orjinal,bende acaba dedim amerikada da öss var mı diye :))

Onların eğitim sisteminde böyle çarpıklıklar yok hocam. Daha yolun başında eline aldırıyolar onlara tutcakları ipin ucunu.

ya zaten ülkemizdeki çarpık sistemin en basit örneği okdsde sen diyelim ki fen lisesi kazandın ama sonra ygsde bile bi çuvallamaman yada öğrencinin artık bitsede kurtulsam da bi an önce istediğim bölü okusam şöle orta halli bi yerde bile dedirtiyorartık.yani çarpıklığa en basit örnek ama napalım artık sistem bu malesef.belki ülkemizde de ortaokulda kabiliyete ve zekaya göre meslek seçimine yollarlar ;)işte bu siyasi b, konu olunca el mahkum artık yapcak bişey yok bu konu uzar gider malesef 4 5 eksik neti bi anlık sınavda eksik yapmak bazen pahalıya patlayabiliyor bazen bi bocalaman insanı dağıtabiliyor...

neyse hocam imzan da aynen gerçeği yansıtıyor.öyle olmasa iyi lisede okuyanların hepsi boğaziçinde okurdu demek bu zaten nasıl liseden sonra bizi üni ile eliyorlarsa üniden sonrada yetenek mesleki hakimiyetle elerler;)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.