Şimdi Ara

LYS Sonuçları Açıklandı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
2
Favori
97.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avea bugun bana mesaj attı lys sonuçları teline gelsin diye
    5 sene önce oks ye de girerken bi gün önce msj atmıştı sonuçların telefonuna gelsin diye
    demek ki sonuçlar yarın açıklanıyo bu
    biz bu sınava 2010 yılında girdik
    2+1 = 3
    bugun ayın 12 si 1+2 = 3
    demek ki sonuçun bugun açıklanması gerekirdi devlet bahçeli mantıgıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhadzeL -- 12 Temmuz 2010; 16:38:16 >
  • 15 i diyolar en geçde cumartesi olabilirmiş kaynağı nerden aldın diye sormayın aldım işte bir yerden
  • Bence sonuç açıklama sistemi yanlış 850bin kişi var aynı anda açıklamak şart mı.100bin okundu diyelim onu çarşamba açıkla perşembe diğer 100bin gibisinden.Hem yük kalkar sırtlarından.Ama yok işte.7ay soru hazrlayıp her sene 2-3soru yanlış soran zihniyet düşünemez ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toranammo

15 i diyolar en geçde cumartesi olabilirmiş kaynağı nerden aldın diye sormayın aldım işte bir yerden

ortada herkes birşeyler söylüyo, ülkeyi lys kaosu sardı
  • tercih döneminde de aynı şeyler olacagından eminim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Bence sonuç açıklama sistemi yanlış 850bin kişi var aynı anda açıklamak şart mı.100bin okundu diyelim onu çarşamba açıkla perşembe diğer 100bin gibisinden.Hem yük kalkar sırtlarından.Ama yok işte.7ay soru hazrlayıp her sene 2-3soru yanlış soran zihniyet düşünemez ki

aga sıralama nasıl oluşacak o zaman

• ya bu 15inden önce açklanmaz artık öyle olsa sitelerine koyarlardı yada medyadan duyardık min.ayın 15ine gelicek açklamalar.
  • Sıralamayıda en sonunda geri toplasınlar sonuçları öyle ayarlasınlar aaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhadzeL

avea bugun bana mesaj attı lys sonuçları teline gelsin diye
    5 sene önce oks ye de girerken bi gün önce msj atmıştı sonuçların telefonuna gelsin diye
    2+1 = 3
    bugun ayın 12 si 1+2 = 3

hacu banada turkcell o dediğin mesajı 2 gün önce atmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Bence sonuç açıklama sistemi yanlış 850bin kişi var aynı anda açıklamak şart mı.100bin okundu diyelim onu çarşamba açıkla perşembe diğer 100bin gibisinden.Hem yük kalkar sırtlarından.Ama yok işte.7ay soru hazrlayıp her sene 2-3soru yanlış soran zihniyet düşünemez ki

öyle olmuyor işte tüm adayların kağıtlarının okunup standart sapma puanlarının hesaplanması lazım sonra puanlama yapılır ve sıralama oluşur.

bu arada sonuçlar 14 temmuz çarşamba günü saat 10:30 da açıklanacak.

kaynak isterseniz ösym ye telefon etmeniz yeterli

tüm kağıtlar okunmuş standart sapma puanları hesaplanmış okulların %80i puanları bildirmiş geri kalan %20 nin puanları bildirmesi bekleniyormuş.

lys sınavına giren adayların sadece %74 180 puan barajını geçebilmiş.yani barajı geçen herkes üniversiteyi kazanacak(sayısal ve ea için durum böyle)

umarım istediğiniz bölüm olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oocoo -- 12 Temmuz 2010; 16:46:36 >

• perşembeden önce açıklanmicakmış çok gizli kaynaklardan edindim bilgiyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungstar10

quote:

Orijinalden alıntı: KhadzeL

avea bugun bana mesaj attı lys sonuçları teline gelsin diye
    2+1 = 3
    bugun ayın 12 si 1+2 = 3

hacu banada turkcell o dediğin mesajı 2 gün önce atmıştı

ama bana oks de de attı bu bi işaret bence geçen sene girdim atmamıştı

• arkadaşlar hürriyet flas haber geçti

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15295600.asp?gid=373
  • ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan LYS sonuçlarının bu hafta içinde açıklanacağını söyledi. Yarımağan, "Bu hafta açıklanacak ama Perşembe'den önce olmaz" diye konuştu.
  • malesef perşembeden önce değilmiş .s
  • Off burada bu yazılanları okursak cidden işimiz yaş.Biri diyor sağlam kaynak çarşamba biri diyor ünal yarımağan söyledi perşembe.kibritçöpü çok güzel açıklamışsın teşekkürler bu arada.Ama çarşamba açıklanmaz bence sabah sadık gültekin söyledi canlı yayında en erken perşembe en geç cumartesi diye.
  • zaten bütün haber siteleri veriyo şu an ünal yarımağanın açıklamasını çarşamba açıklancak sağlam kaynak dienler fos çıktı
  • haberturk un sitesine girdiğimde kalbim durcak gibi oldu :D:D hayvan gibi koymuşlar oraya
  • Ösym başkanı Ünal Yarımağan Lys sonuçlarının bu hafta içinde açıklanacağını ancak bunun 15 temmuzdan önce olmayacağını bildirdi.Adaylar 26 temmuz-6 ağustos tarihleri arasında tercih yapabilecekler..

kaynak:TRT teletext sayfa 105

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 12 Temmuz 2010; 17:13:03 >
  • en erken perşembeye kadar
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.