Şimdi Ara

LYS Sonuçları Açıklandı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
2
Favori
97.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kibritçöpü

quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Bence sonuç açıklama sistemi yanlış 850bin kişi var aynı anda açıklamak şart mı.100bin okundu diyelim onu çarşamba açıkla perşembe diğer 100bin gibisinden.Hem yük kalkar sırtlarından.Ama yok işte.7ay soru hazrlayıp her sene 2-3soru yanlış soran zihniyet düşünemez ki

öyle olmuyor işte tüm adayların kağıtlarının okunup standart sapma puanlarının hesaplanması lazım sonra puanlama yapılır ve sıralama oluşur.

bu arada sonuçlar 14 temmuz çarşamba günü saat 10:30 da açıklanacak.

kaynak isterseniz ösym ye telefon etmeniz yeterli

tüm kağıtlar okunmuş standart sapma puanları hesaplanmış okulların %80i puanları bildirmiş geri kalan %20 nin puanları bildirmesi bekleniyormuş.

lys sınavına giren adayların sadece %74 180 puan barajını geçebilmiş.yani barajı geçen herkes üniversiteyi kazanacak(sayısal ve ea için durum böyle)

umarım istediğiniz bölüm olur.

600.000 kişi barajı geçmiş..

ahada her zaman yazdım bi daha yazıyorum bu sene kimse ama kimse açıkta kalmaz

hani ufacık bi hesap yaptım her bölümünden 5 er tane yapsan ygs de 200 kusur puanın olsa anca baraja denk geliyosun..düşünün sınava girenlerin 4 te 1 i bunu bile yapamamış..bide bu okul puanı ekli olduğu halde geçemeyenler varsa ohoooo

tabi bilgilerin doğru olduğnu sayarsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 12 Temmuz 2010; 17:53:23 >

• Kesin bilgimi 600 bin kişinin barajı geçtiği. birde barajı geçmek için lys de kac yapmak gerekiyorki her bölümden
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fermess -- 12 Temmuz 2010; 17:44:13 >
  • 15 Temmuz hayırlı olsun :))
  • Amaan yarın için hazırlamıştım kendimi
  • Bekleriz.
  • 15inde açıklanıyor ozaman
  • Arkadaşlar sonuçlar açıklandığında, sitede gösterilen puan, bizim okul puanı eklenmiş hâli mi olacak?
  • quote:

Bence sonuç açıklama sistemi yanlış 850bin kişi var aynı anda açıklamak şart mı.100bin okundu diyelim onu çarşamba açıkla perşembe diğer 100bin gibisinden.Hem yük kalkar sırtlarından.Ama yok işte.7ay soru hazrlayıp her sene 2-3soru yanlış soran zihniyet düşünemez ki

Herkes kendi kağıdını okusun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeNaN-24 -- 12 Temmuz 2010; 19:05:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shark06

arkadaşlar hürriyet flas haber geçti

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15295600.asp?gid=373

10-15 arası diye cok iddaa'lı konuşmuştu üstelik..! Bi kerede bi işi memleketimde doğru düzgün halletsinler nolur sanki..!

• quote:

Orijinalden alıntı: KeNaN-24

quote:

Bencede:P

• Cevaplar bence 16'sında açıklanacak.Neden bilmiyorum ama cuma günü açıklanacak diye hep içime doğuyor.Sınavdan çıktıktan hemen sonra böyle hissetmeye başladım.

Gerçi önemli değil sonuçta 1 gün erken,1 gün geç öğrensek sonucumu değiştirmeyecek.
  • Arkadaşlar bu adayların sadece %74ü 180 barajını geçebildi muhabbeti doğrumudur?Kaynak nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeNaN-24

quote:

O zaman sıralama yapılabilir mi lifesgood??? Zaten beklenen aobp ler, bu yüzden geciktiği söyleniyor. Daha önce de söyledim yine söylüyorum yanlış soruların olması insanları elemek için bir taktiktir bence. Siz düz mantık zor ya da kolay soru yaparsanız o kadar kişiyi sıralamyamazsınız. Yanlış sorularla oyalarsanız milleti hem zeki olan hem de bilen biraz daha öne çıkabilir...

• Peki dediğin gibi olsun

Şu %74 muhabbeti hakkında bilgisi olan yazablirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifesGood® -- 12 Temmuz 2010; 19:40:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp

Arkadaşlar sonuçlar açıklandığında, sitede gösterilen puan, bizim okul puanı eklenmiş hâli mi olacak?

Eğer eski sonuç açıklama sistemindeki mantık devam edecekse hem ham puanlar, hem okul puanının 0,12 (kırılmış) ve 0,15 ile çarpılmasıyla eklenmiş puanlar gösterilecek.

YGS'de netleri de sonuç ekranında göstermişlerdi ki eski sistemde gösterilmiyordu. Belki LYS sonuç ekranında da gösterilir.
  • quote:

Peki dediğin gibi olsun

Şu %74 muhabbeti hakkında bilgisi olan yazablirse sevinirim

Tamamen sallama Ösym açıklama yapmadan inanmayın böyle şeylere
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Orijinalden alıntı: Alp

Arkadaşlar sonuçlar açıklandığında, sitede gösterilen puan, bizim okul puanı eklenmiş hâli mi olacak?

Eğer eski sonuç açıklama sistemindeki mantık devam edecekse hem ham puanlar, hem okul puanının 0,12 (kırılmış) ve 0,15 ile çarpılmasıyla eklenmiş puanlar gösterilecek.

YGS'de netleri de sonuç ekranında göstermişlerdi ki eski sistemde gösterilmiyordu. Belki LYS sonuç ekranında da gösterilir.

Sınav günlüğü programında bu sene sonuç belgesi gönderilmeyecek denmişti. Eğer gönderilmeyecekse netler de ekrana verilir.
    Ve int. verilmesi bence en mantıklısı. O sonuç belgesini 15-20 merakla bekleyip sonra almıştım yanlış hatırlamıyorsam.

• quote:

Arkadaşlar bu adayların sadece %74ü 180 barajını geçebildi muhabbeti doğrumudur?Kaynak nedir?

LYS için yapılan bir haber değil bu.. 2008'de ki OKS'deki durumla karıştırdılar galiba Kaynak:http://egitim.milliyet.com.tr/---bin-----ogrenci-baraji-asamadi-/egitimsbs/haberdetay/06.02.2010/892338/default.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnasuh -- 12 Temmuz 2010; 20:12:31 >

• Bu arada konudan ayrı olucak ama fen sınavında kitapçık değiştirirken herkes 5 dk ara verdimi?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.