Şimdi Ara

LYS Sonuçları Açıklandı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
2
Favori
97.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence astronomı yaz turkıye de ıs yok o meslek ıcın ama mezunları yazılım muhendıslıgı yapıor.

Kaynak: fem dersanelerı. :)
  • Yazılım mühendisliği yapılıyorsa cidden iyi.Ama ders notlarına baktım çok zor yahu fizik matematik formüller falan.Tırstımmmm
  • bızım dersanede hoca arklarla tanıstırdı adam ıstanbul astronomı mezunu ozel sırkette yazılım muhendıslıgı yapıo derslerı aynıymıs ole dıolar bende dusunmedım degıl yanı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverarrow

bence astronomı yaz turkıye de ıs yok o meslek ıcın ama mezunları yazılım muhendıslıgı yapıor.

Kaynak: fem dersanelerı. :)

O tür şeylere inanmayın arkadaşlar.

Şimdi gidip elinize dershanelerin hazırladığı meslek rehberlerini alın ve okuyun. Hepsi de bu tür bölümler için "Ülkemizde iş olanağı yoktur. Çalışabilecekleri alan yoktur. Mezunları yazılım sektörüne yönelmektedir." der. Böyle bir şey yok gerçekte. Rehberlik kitapları çok dolaylı olarak anlatıyor. Böyle şeyler yapanlar varsa da çok nadirdir yani, genelleme yapamayız.

Mühendislik yapamazlar zaten. Varsa öyle çalıştıran bir şirket, illegal iş yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 13 Temmuz 2010; 1:13:12 >

• Bu tarz mühendislikleri okuyanlar genelde dershanelerin bazılarında mat. anlatırlar(bazilari boyle illegal calistirabiliyor) bazıları da orta çapli yerlerde bilgi islem vb. Bolumlerinde calisirlar. Ort. 1000 tlde maaşları olur.
    Yani eger alaninizda calisamazsaniz olacaginiz bu ayarda biseydir. Bunu bilerek gitmeniz hayriniza olur.
  • ben hepsı ıcın demedım zaten hocam yanı karsıma cıkardılar oyle ıkı kısı onu yazdım genelleme elbette yapamayız cok haklısın:)
  • Ya sonuçta bilgisayarla çok iç içe bir bölüm ve programlarla (pc programları) yazılım mühendisliği yapabilir bence tabi illegal oluyor sanırımBakalm herşey kader kısmet daha okudukta sanki mezun olduktan sonraki işi tartışıyoruz
    Bakarsınız 4 sene sonra bu bölüm birden prim yapar azda olsa bir ihtimal var dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifesGood® -- 13 Temmuz 2010; 1:38:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®
    Ya sonuçta bilgisayarla çok iç içe bir bölüm ve programlarla (pc programları) yazılım mühendisliği yapabilir bence tabi illegal oluyor sanırımBakalm herşey kader kısmet daha okudukta sanki mezun olduktan sonraki işi tartışıyoruz
    Bakarsınız 4 sene sonra bu bölüm birden prim yapar azda olsa bir ihtimal var dimi

Şu mümkündür mesela.
    Bitirirsin bölümü. Programlama alanında çalışmaya başlarsın. Güzel bir proje yaparsın, dikkat çeker ve bir bakarsın ms'da çalışıyorsun. Sedat Kapanoğlu(ekşi sözlük) bunun en iyi örneğidir mesela.

• İngilizce bölümü, kimya bölümü, işletme, mimarlık buralarda kız potansiyeli fazlaymış doğru mudur?
  • Haklısın.Ben bir söz duymuştum hoşuma gitmişti yazayım;
    ''Ne olursan ol En iyisi ol!...''
    Güzel ve çok anlamlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06

İngilizce bölümü, kimya bölümü, işletme, mimarlık buralarda kız potansiyeli fazlaymış doğru mudur?

Eski dershanemden bir arkadaş (AÖL mezunu) İngilizce öğretmenliği kazanmıştı. 7 erkek ve 50 küsur kız varmış söylediğine göre.

Kimya bölümü de hatun potansiyeli yüksek bölümlerden biridir.

Çevre mühendisliği, mimarlık, tıp, eczacılık, diş hekimliği...
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

İngilizce bölümü, kimya bölümü, işletme, mimarlık buralarda kız potansiyeli fazlaymış doğru mudur?

Eski dershanemden bir arkadaş (AÖL mezunu) İngilizce öğretmenliği kazanmıştı. 7 erkek ve 50 küsur kız varmış söylediğine göre.

Hertürlü biri düşer ozaman senin arkadaşa hacı.Erkek başına 7 kız.Vışşşşşşşşşşş

• quote:

quote:

quote:

elektrik-elektronikde durum ne kız çok mudur?makinada yada? gerçi başımız bağlı daXD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay_alim -- 13 Temmuz 2010; 2:39:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bay_alim

quote:

quote:

quote:

elektrik-elektronikde durum ne kız çok mudur?makinada yada? gerçi başımız bağlı daXD

orda 1 erkeğe 3 erkek düşüyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Geleneksel Abazan Hareket Yürüyüşü düzenleyen İTÜ'lülere soracaksın onu

• 1 erkeğe 3 erkekXD oooo ShiittXDXD
  • Ulan pişmanım, geçen yıl kimya mühendisliğini tercih edip gitseydim... İş olanağını miş olanağını boşver. Hatun cenneti bölümler mubarek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 13 Temmuz 2010; 3:03:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

quote:

quote:

quote:

quote:

Geleneksel Abazan Hareket Yürüyüşü düzenleyen İTÜ'lülere soracaksın onu

Benim arkadaş bu sene itü hazırlıktaydı. Öyle duyduğunuz gibi değil diyordu.
    Zaten işini bilen 1. sınıfta ortamını yapar ve bölümüyle sınırlı kalmaz merak etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

Orijinalden alıntı: lenda

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canus
    Bu arada konudan ayrı olucak ama fen sınavında kitapçık değiştirirken herkes 5 dk ara verdimi?

Bizde ara filan yoktu. Fizik bitmesine 2dk. kala hoca kitapciklari sira kenarlarina dagitti. 2dk. dolunca kimyaya basladik. Biz kimyaya baslayinca hoca fizikleri topladi. Biyo'da da boyle oldu.

eve bizde de öyle oldu.sanki at koşuyor peşlerinden. beynim sulandı.fizikten direk kimyaya sonra biyolojiye

Eski sınavda da böyle bir ara yoktu zaten. Hatta fen2 çözüp tr'ye geçmiştim geçen sene yanlış hatırlamıyorsam.
    Ama bölüm aralarında 5'er dk verseler belki daha iyi olurdu.

Eee benim girdiğim yerde 5 dk ara verdiler bölüm arası yani normalde 135dk sürücekken 145sürdü.Arada da masada yazdıklarımı çözdüm adamlar tahtada yazmışlar.
    Bi kaç kişi şaşırdı saatler böyle mi falan dedi sonra kimse ses çıkarmadı.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lenda

quote:

quote:

Bu arada konudan ayrı olucak ama fen sınavında kitapçık değiştirirken herkes 5 dk ara verdimi?

Bizde ara filan yoktu. Fizik bitmesine 2dk. kala hoca kitapciklari sira kenarlarina dagitti. 2dk. dolunca kimyaya basladik. Biz kimyaya baslayinca hoca fizikleri topladi. Biyo'da da boyle oldu.

eve bizde de öyle oldu.sanki at koşuyor peşlerinden. beynim sulandı.fizikten direk kimyaya sonra biyolojiye

Eski sınavda da böyle bir ara yoktu zaten. Hatta fen2 çözüp tr'ye geçmiştim geçen sene yanlış hatırlamıyorsam.
    Ama bölüm aralarında 5'er dk verseler belki daha iyi olurdu.

Eee benim girdiğim yerde 5 dk ara verdiler bölüm arası yani normalde 135dk sürücekken 145sürdü.Arada da masada yazdıklarımı çözdüm adamlar tahtada yazmışlar.
    Bi kaç kişi şaşırdı saatler böyle mi falan dedi sonra kimse ses çıkarmadı.

Senin durum iyiymiş harbiden. Demekki sizin görevliler kurallara tam hakim değillermiş. Çünkü normal işleyiş bizimki gibi olmalı.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.