Şimdi Ara

LYS Sonuçları Açıklandı (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
2
Favori
97.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen sene 2009 öss sonuçları 12 temmuzda belli olduğuna göre tercih süreside 3 ağustosa kadar süre verildiğine göre 2010 yılı tercih süreside 6 ağustosa kadar bildirildiğine göre buda demek oluyorki 6-3: 3 gün olur.

12 artı 3 = bu da demek oluyoki 15 temmuz saat 10:30 da belli olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25
    geçen sene 2009 öss sonuçları 12 temmuzda belli olduğuna göre tercih süreside 3 ağustosa kadar süre verildiğine göre 2010 yılı tercih süreside 6 ağustosa kadar bildirildiğine göre buda demek oluyorki 6-3: 3 gün olur.

Ösym'ye sorabilir misin? Daha puanları osymye göndermeyenler var mıymış? Bide kesin tarih belli olmuşmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

geçen sene 2009 öss sonuçları 12 temmuzda belli olduğuna göre tercih süreside 3 ağustosa kadar süre verildiğine göre 2010 yılı tercih süreside 6 ağustosa kadar bildirildiğine göre buda demek oluyorki 6-3: 3 gün olur.

Ösym'ye sorabilir misin? Daha puanları osymye göndermeyenler var mıymış? Bide kesin tarih belli olmuşmu?

dün sordum aobp ler bitmiş haberini aldım ama bazı okulların müdürleri daha göndermemiş diye haberleri var neyse aceleye gerek yok ha 14 ü ha 15 i farkeden bişe olmaz.

Osym başkanından haber i kamooyuna bildirmeden bir saat önce haberini aldım demişki 15 inden önce açıklanmaz diye ya 15 ya 16 bekliyoruz

• aciklansada kurtulsak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

dün sordum aobp ler bitmiş haberini aldım ama bazı okulların müdürleri daha göndermemiş diye haberleri var neyse aceleye gerek yok ha 14 ü ha 15 i farkeden bişe olmaz.

Osym başkanından haber i kamooyuna bildirmeden bir saat önce haberini aldım demişki 15 inden önce açıklanmaz diye ya 15 ya 16 bekliyoruz

15 imi olacak yani arkadaslar ile gorunuyo?

• quote:

Orijinalden alıntı: webaslan

quote:

Orijinalden alıntı: bay_alim

quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06

İngilizce bölümü, kimya bölümü, işletme, mimarlık buralarda kız potansiyeli fazlaymış doğru mudur?

Eski dershanemden bir arkadaş (AÖL mezunu) İngilizce öğretmenliği kazanmıştı. 7 erkek ve 50 küsur kız varmış söylediğine göre.

Kimya bölümü de hatun potansiyeli yüksek bölümlerden biridir.

Çevre mühendisliği, mimarlık, tıp, eczacılık, diş hekimliği...

Hertürlü biri düşer ozaman senin arkadaşa hacı.Erkek başına 7 kız.Vışşşşşşşşşşş

elektrik-elektronikde durum ne kız çok mudur?makinada yada? gerçi başımız bağlı daXD

orda 1 erkeğe 3 erkek düşüyor

Okul öncesi öğretmenliğinde de fena potansiyel vardır. Aklınızda bulunsun

• Evet arkadaşlar perşembe saat 10.Kesin tarih verildi.Geri sayım başladı.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
  • quote:

Evet arkadaşlar perşembe saat 10.Kesin tarih verildi.Geri sayım başladı.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

+1 bende yeni gördüm tvde
  • quote:

Evet arkadaşlar perşembe saat 10.Kesin tarih verildi.Geri sayım başladı.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

kaynak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neXuiz

quote:

kaynak?

habertürk tvde veriyo şua nada son dk gelişmesi diye altta
  • Kaynak : ösym en sağlam kaynak yani.Emin olabilirsinizSitede duyuru yapıldı.
  • Hayırlı olsun son 2 gün
  • Sonunda bekleyeceğimiz kesin bir tarih var. Hayırlısı olsun.
  • tırs.gif bi fena oldum
  • Lan bu ösym amblemini görünce korkuyorum ben ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoinfo

http://osym.gov.tr/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFF8DF7C92FCA5B4D05B6D479D48BC9DBA7

hayırlı olsun

Heyecan yaptım.

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Lan bu ösym amblemini görünce korkuyorum ben ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 13 Temmuz 2010; 14:36:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: :::aLp:::

quote:

Orijinalden alıntı: webaslan

quote:

Orijinalden alıntı: bay_alim

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06

İngilizce bölümü, kimya bölümü, işletme, mimarlık buralarda kız potansiyeli fazlaymış doğru mudur?

Eski dershanemden bir arkadaş (AÖL mezunu) İngilizce öğretmenliği kazanmıştı. 7 erkek ve 50 küsur kız varmış söylediğine göre.

Kimya bölümü de hatun potansiyeli yüksek bölümlerden biridir.

Çevre mühendisliği, mimarlık, tıp, eczacılık, diş hekimliği...

Hertürlü biri düşer ozaman senin arkadaşa hacı.Erkek başına 7 kız.Vışşşşşşşşşşş

elektrik-elektronikde durum ne kız çok mudur?makinada yada? gerçi başımız bağlı daXD

orda 1 erkeğe 3 erkek düşüyor

Okul öncesi öğretmenliğinde de fena potansiyel vardır. Aklınızda bulunsun

Bizzat gördüm, yaşadım
    Gazi okul öncesini bir kız arkadaşıma zorla yazdırmıştım.Sonradan beğendi, onun içinde sorun olmadı.
    Yanına gidiyim bir dedim, Gazi gibi bir yer bile cennet gelmeye başladı, daha bunu ankarası var hacettepesi var eskişehiri var

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Lan bu ösym amblemini görünce korkuyorum ben ya

pacman'e benziyor
  • abi bu haberturk hayvan gibi yazmak zorundamı ya xD insanı kalpten götürcek
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.