Şimdi Ara

LYS Sonuçları Açıklandı (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
2
Favori
97.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canus
    Bu arada konudan ayrı olucak ama fen sınavında kitapçık değiştirirken herkes 5 dk ara verdimi?

Bizde ara filan yoktu. Fizik bitmesine 2dk. kala hoca kitapciklari sira kenarlarina dagitti. 2dk. dolunca kimyaya basladik. Biz kimyaya baslayinca hoca fizikleri topladi. Biyo'da da boyle oldu.
  • ösym yine birşeyler karıştırıyor

bkz:server is too busy
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuuryoku

ösym yine birşeyler karıştırıyor

bkz:server is too busy

benim umudum bitti artık.. Daha bugün açıklama yaptı. sanmıyorumki perşembe-cuma dan önce açıklasınlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

Bu arada konudan ayrı olucak ama fen sınavında kitapçık değiştirirken herkes 5 dk ara verdimi?

Bizde ara filan yoktu. Fizik bitmesine 2dk. kala hoca kitapciklari sira kenarlarina dagitti. 2dk. dolunca kimyaya basladik. Biz kimyaya baslayinca hoca fizikleri topladi. Biyo'da da boyle oldu.

eve bizde de öyle oldu.sanki at koşuyor peşlerinden. beynim sulandı.fizikten direk kimyaya sonra biyolojiye
  • Açıklansada kurtulsak diyecem ancak açıklandığı an itibariyle bu puana neresi şu puana neresi diyen er üyler ile kaynayacak tahminimce bu bölüm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nismogy

Açıklansada kurtulsak diyecem ancak açıklandığı an itibariyle bu puana neresi şu puana neresi diyen er üyler ile kaynayacak tahminimce bu bölüm..

A:ooo abi 20. olmuşum
    B:ben de 21
    A: aaaa ne güzel.
    B:acaba cerrahpaşaya gidebilir iyim?moralim çok bozuk
    A:sen 20sin gidersin.ben kaldım kesin

• perşembe sabahı meraklarınız giderilecektir ösym tarafından
  • İlk sınav 361, 2. sınav 341 gelme olasılıgı yüksek, okuldanda 50 - 70 arası bekliyorum sanırım İYTE girme olasılığım çok yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lenda

quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

eve bizde de öyle oldu.sanki at koşuyor peşlerinden. beynim sulandı.fizikten direk kimyaya sonra biyolojiye

Eski sınavda da böyle bir ara yoktu zaten. Hatta fen2 çözüp tr'ye geçmiştim geçen sene yanlış hatırlamıyorsam.
    Ama bölüm aralarında 5'er dk verseler belki daha iyi olurdu.

• Orijinalden alıntı: KeNaN-24

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Bence sonuç açıklama sistemi yanlış 850bin kişi var aynı anda açıklamak şart mı.100bin okundu diyelim onu çarşamba açıkla perşembe diğer 100bin gibisinden.Hem yük kalkar sırtlarından.Ama yok işte.7ay soru hazrlayıp her sene 2-3soru yanlış soran zihniyet düşünemez ki

Herkes kendi kağıdını okusun..

O zaman sıralama yapılabilir mi lifesgood??? Zaten beklenen aobp ler, bu yüzden geciktiği söyleniyor. Daha önce de söyledim yine söylüyorum yanlış soruların olması insanları elemek için bir taktiktir bence. Siz düz mantık zor ya da kolay soru yaparsanız o kadar kişiyi sıralamyamazsınız. Yanlış sorularla oyalarsanız milleti hem zeki olan hem de bilen biraz daha öne çıkabilir...

Bence yanlış sorular konusunda tamamen yanlış düşünüyorsun. Bizim amacımız bu sınavdaki soruları olabildiğince doğru yanıtlamak, yanlış olan soruları tespit ederek atlamak değil. Bu sınavlarda benim bilgimi ölçmeliler.(en azından sınavı yapma amaçları bu) Sınavda sorulan bir soruyu hatalı bu diyerek atlamak çok zordur. Sonuçta o soru ile hayatın değişebilir, istediğin yere girebilirsin; ya da bir sene kaybedebilirsin. Yani çözdüğün soruda 2 cevap çıkması, o an bilen öğrencinin başına gelebilecek en kötü şeylerden biridir. İstediği kadar çözsün, her seferinde bir hata mı yapıyorum der. İster istemez zamanını harcar. Şahsen ilk sınavdaki o sorulan hatalı soruda ben 15 dk kaybettim. Neden kaybettim, bildiğim için mi ? 91 i asal kabul eden öğrenciler 30sn lik soruyu yapıp geçtiler. Bu tamamen ösym'nin nasıl sınav hazırladığının göstergesidir. Senin mantığına göre 91'in asal olduğunu bilmeyenler, bilenlerden daha mı üstün olmalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutucuk -- 12 Temmuz 2010; 23:14:14 >

• 15'inde diye biliorum
  • Bu ne heyecandır yav.
    Sakin olun arkadaşlar bırakın tatilinizi yapın kafanızı dinleyin kocaman bir sene sınav stresi kalkmış üzerimizden siz hala geriliyorsunuz...
    Ha bugün açıklanmış ha yarın ne farkeder?
    Ben de çok yazdım çizdim acaba ne zaman açıklancak tercihler ne olacak falan diye ÖSYM'yi aradım kesin bilgi vermediler sinirlendim .Tatil programını yaptık yarın tatile gidiyoruz hayatımızı yeterince bağladık zaten bu saçmalığa gerisini boşverin.İnternetten yaparsınız tercihlerinizi keyfinize bakın

• Arkadaşlar bir soru soracam konuyla alakasız ama cemaat burada sorayım kaçırmadan
    Örneğin atıyorum su ürünleri mühendisliği.Bu bölümü istanbul üniversitesinde okumak bir işe yarar mı sizce?Mesela bu bölümü ist. üniversitesinden mezun olarak bitirenler buraya kesin yerleşir gibisinden.Yada ankara üniversitesinden yada atıyorum orman mühendisliği istanbul üniversitesinden mezun olunca iş garanti diyebilir miyiz?Bir arkadaş söyledi istanbul üni. mezun olda istersen su ürünleri müh. ol işin hazır diye.Bende çok merak ettim.
  • quote:

Arkadaşlar bir soru soracam konuyla alakasız ama cemaat burada sorayım kaçırmadan
    Örneğin atıyorum su ürünleri mühendisliği.Bu bölümü istanbul üniversitesinde okumak bir işe yarar mı sizce?Mesela bu bölümü ist. üniversitesinden mezun olarak bitirenler buraya kesin yerleşir gibisinden.Yada ankara üniversitesinden yada atıyorum orman mühendisliği istanbul üniversitesinden mezun olunca iş garanti diyebilir miyiz?Bir arkadaş söyledi istanbul üni. mezun olda istersen su ürünleri müh. ol işin hazır diye.Bende çok merak ettim.

Su ürünleri mühendisliği işsiz yetiştirir. Ülkemizde iş alanı şu an geniş değil maalesef. Bunun İstanbul'u, Ege'si, Uludağ'sı, Rize'si böyle.

Orman mühendisliği için yorum yapamayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 13 Temmuz 2010; 0:26:53 >

• quote:

Arkadaşlar bir soru soracam konuyla alakasız ama cemaat burada sorayım kaçırmadan

su ürünleri mühendisliği mi var la:)şaka mı bu ciddi misin inanki ilkkez duydumXDbak şimdi merak ettim:))

• Sağol alacakaranlık ist. üni. orman müh. düşünüyorum ama bakalım bide hocalara soralım
  • quote:

Sağol alacakaranlık ist. üni. orman müh. düşünüyorum ama bakalım bide hocalara soralım

hoca orman hakkında olumlu yorumları bende duymştum;)
  • Yani aslında sormak istediğim şu kötü bi bölümü çok iyi üniversitede okumak mı iyi bir bölümü kötü bi üniversitede okumak mı yararlı
  • quote:

Yani aslında sormak istediğim şu kötü bi bölümü çok iyi üniversitede okumak mı iyi bir bölümü kötü bi üniversitede okumak mı yararlı

istediğin bölümü kendini huzurlu hissedeceğin yerde okumak çok daha güzeldir;)
    ve ayrıca tabiki bölüm herşeyden daha önemli;)
  • Yani bende şimdi ikileme düştüm.Su ürünlerini yazmam ama orman için istanbulu yazacam.Birde astronomi ve uzay bilimleri var egede ankarada istanbulda onuda bir araştırayım.Bence böyle kaliteli üniversitelerde bu bölümlerde kalitelidir.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.