Şimdi Ara

LYS Sonuçları Açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
2
Favori
97.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ygs de 1 gün önceden sitelerinde duyurmuşlardı, bunuda bugün yapsalar bari, görelim şu sonuçlarıııı
  • Erkendi daha be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Erkendi daha be.

açıklansında eğlenicek bi olay çıksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: oarsiyuen
    bence yapmaz, ygs de öyle bişi olmuşmuydu hatırlıyan var mı ?

bence yapsalar yaparlardı bu günlerde. sonuçta artık ya sonuna gelinmiş ya da düzenleniyodur, bununda kaç gün veya saatte bitebileceğini bilirler ve buna göre bir tarih vermeleri gerekti ama vermediler

YGS'den bir gün önce sabah haberlerde son dakika olarak görmüştüm. "Sonuçlar yarın açıklanıyor!" diye :)

• çarşamba günü
  • osym haftasonu tatil mi
    Bi açıklama koysunlar bari ya, 10-15 diceklerine 20 temmuz deseler daha az koyardı valla
  • Sonuç kısmı halledilmiş galiba ama tercihlerde başlayacağı için ösymnin yapacağı tahmini puan kitapçığı tam olarak hazır değilmiş onun bitmesi bekleniyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoinfo
    Sonuç kısmı halledilmiş galiba ama tercihlerde başlayacağı için ösymnin yapacağı tahmini puan kitapçığı tam olarak hazır değilmiş onun bitmesi bekleniyormuş.

Nerden duydun bunu kaynak verebilir misin?
    Ayrıca bs. bilindikten sonra puan dönüşümüne gerek yokki. Keşke verseler direk sonuçları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

Sonuç kısmı halledilmiş galiba ama tercihlerde başlayacağı için ösymnin yapacağı tahmini puan kitapçığı tam olarak hazır değilmiş onun bitmesi bekleniyormuş.

Ayrıca bs. bilindikten sonra puan dönüşümüne gerek yokki. Keşke verseler direk sonuçları.

nasıl yok hocam.mf1 mf2 mf3 mf4 var bazıları başka tercihler yapcak sıralamalar kayacak haliyle.herkesin mf puanları eşit durumda değil ki benim en çok mf1 cıkıyor mesala ama mf4ten tercih yapcam buna göre tahmin yürütecekler ya zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bay_alim

quote:

quote:

nasıl yok hocam.mf1 mf2 mf3 mf4 var bazıları başka tercihler yapcak sıralamalar kayacak haliyle.herkesin mf puanları eşit durumda değil ki benim en çok mf1 cıkıyor mesala ama mf4ten tercih yapcam buna göre tahmin yürütecekler ya zaten.

Sonuçta yine bs. lara göre bakacağız. 4 puan türünde de bs.larına göre bu sene aralığı daha da geniş tutarak tercih yapacağız.
    Ama kaymalar bu sene kesinlikle fazla olur. Millet hele doğru tercih yapmazsa daha üst bölümlere gitme şansımız bile var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bay_alim

quote:

quote:

Sonuçta yine bs. lara göre bakacağız. 4 puan türünde de bs.larına göre bu sene aralığı daha da geniş tutarak tercih yapacağız.
    Ama kaymalar bu sene kesinlikle fazla olur. Millet hele doğru tercih yapmazsa daha üst bölümlere gitme şansımız bile var.

aynısını düşünüyorum.fazla uçmadan biraz uçuk yapmak gerekiyor.bş sırası kesinlikle önemli ama işte sistem değişince bi karmaşa olur yani ki tercih önceliği de var mf3 mf4 gibi fln yani puanda mutlak bi süpriz olcak gibi belki mf3 te süpriz olmaz genelde genetik ve tıp ama diğer mühlerde ben açkcası süprizleri bekliyorum(iddaa gibi oldu:D)inş hoca şu tahmin klavuzunu yaynlasalar cok harika olucak çünkü çok karşcak mf1denmf4e kadar puanlar gelcek bakarsın bu sene mf4 40 binincisi gecen seneki say2 25bin. olduğu yere gitcek çünkü mf3 fln da var önde o açıdan tahmin puanları çok ama çok önemli hatta bana göre bu sene bş sırasından bile daha önemli.

• quote:

bunu nerden duydun acaba ??

Sonuçta sonuçlar açıklanınca direk tercihler başlamıyor sanırım, sonuçları 2 gün önce verseler ölürlermiydi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oarsiyuen -- 10 Temmuz 2010; 15:52:12 >
  • Pazartesi açıklanır bence.
  • sadece kendimin böle olduğunu düşünüyodum.bakıyorumda herkes aynı durumda.paranoyak gibi puan hesaplama sitelerinden puanımı hesaplıyorum.ben özel üniv düşünüyorum.180 almam yeterli.ama 179 cıkıyo.sizce bu sitelere ne kadar güvenmeliyim.
  • buradan::

http://haber.gazetevatan.com/haber.vatan?detay=tercihlere-ceyrek-kaldi&Newsid=315785&Categoryid=4&wid=48

quote:

Orijinalden alıntı: oarsiyuen

quote:

bunu nerden duydun acaba ??

Sonuçta sonuçlar açıklanınca direk tercihler başlamıyor sanırım, sonuçları 2 gün önce verseler ölürlermiydi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: h1h2h3

sadece kendimin böle olduğunu düşünüyodum.bakıyorumda herkes aynı durumda.paranoyak gibi puan hesaplama sitelerinden puanımı hesaplıyorum.ben özel üniv düşünüyorum.180 almam yeterli.ama 179 cıkıyo.sizce bu sitelere ne kadar güvenmeliyim.

Kardeş o yaptığın sitelerde 179 puan yapmışsın ama o siteler zaten genelde hep 5 puan fazla tartıyor
  • NTV'de birisi demişti 12 Temmuz diye

Umarım doğrudur hemen biter şu iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 10 Temmuz 2010; 20:31:16 >
  • Vatan'da denilene göre okul diploma notları geciktiği için daha açıklanmamış.
    Bence pzt. bilemedin salı günü açıklanır artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

NTV'de birisi demişti 12 Temmuz diye

Umarım doğrudur hemen biter şu iş.

14 değilmiydi o ya:)
  • osym.gov.tr

"server is too bussy"
    diyor, kpssyi düşünmezsek sizce bir açıklama filan yüklüyo olabilirler mi, yada sonuçları filan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.