Şimdi Ara

LYS Sonuçları Açıklandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
2
Favori
97.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YÖK öğrencilere müjdelemiş..1 ekimden sonra 30 gün yemekler ücretsiz olarak verecekler..Şehirdışında okumak isteyen arkadaşlara duyurulur
  • Açıklasınlar artık yaaa sıktı artık resmen kendi programımızı yapamıyoruz ya bu nebiçim bi ülke be
  • quote:

Orijinalden alıntı: LhospitaL

YÖK öğrencilere müjdelemiş..1 ekimden sonra 30 gün yemekler ücretsiz olarak verecekler..Şehirdışında okumak isteyen arkadaşlara duyurulur

kaynak ve hangi tür yurtlarda ?
  • Hala haber yok. Heyecanla beklemedeyiz.
  • büyük ihtimalle sonuçlar yarın açıklanacak 2009 össde 12 temmuzda açıklanmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 11 Temmuz 2010; 10:48:06 >
  • %80 yarın açıklanıcak.
  • yahu bu osym yetkilileri nasıl bir adamlar yav .Duyuru falanda belirtmiyorlar.ne zaman açıklanacağına dahir.
  • 10-15 arası açıklanacak diyorlar, ayın 11i oldu hala kesinleşmedi. Bu kadar mal adamların değerlendirmesinden geçiyoruz işte.
  • açıklanma yaklaştıkça kaydırmış olmak yanlış grup işaretlemek fln yanlış seçenek işaretleyim netin düşmesi fln gibi bir sürü şey kafaya giriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: boratayuysal

açıklanma yaklaştıkça kaydırmış olmak yanlış grup işaretlemek fln yanlış seçenek işaretleyim netin düşmesi fln gibi bir sürü şey kafaya giriyor

Sınavda 5-6 kez tek tek kontrol ettim.Öyle bir şey olursa komplodur
  • quote:

Orijinalden alıntı: OgzTonY

quote:

açıklanma yaklaştıkça kaydırmış olmak yanlış grup işaretlemek fln yanlış seçenek işaretleyim netin düşmesi fln gibi bir sürü şey kafaya giriyor

Sınavda 5-6 kez tek tek kontrol ettim.Öyle bir şey olursa komplodur

bende ama işte aklı gidiyor insanın:D

şimdi sonuçlar açıklanır tc'yi girip bi bakıyorsun; mat eksi net:D:D

yada kopya nedeni ile sınavınız geçerli sayılmamıştır:D
  • Yok mu amcası,halası,dayısı,babası,komşusu ösym'de çalışan bir Dh'li kardeşim.
    Şöyle erkenden bir bilgi alsak da rahatlasak.
  • quote:

Büyük konuşmak istemem ve sevmem. Allah korusun, inşAllah bir aksilik çıkmaz; ama sınavda artan sürelerde defalarca optik formu ve kitapçığı kontrol ettim. Bir aksilik olmamazı lazım. T.C. kimlik numaramı doğru girdim. İmzamı attım. Adımı, soyadımı, babamın adını ve doğum tarihimi yazdım. Kitapçık türleri doğru işaretlendi, gözetmen doğru yere imza attı. Kaydırma yapmamıştım. Yanlış bölüme kodlama yapmamıştım. Kitapçıkların üstünü de doldurdum. Yok yok, olmaması gerekiyor. Olursa kesin dış mihrakların üzerimde oynadığı bir oyun söz konusudur.

Benim derdim şu silgi izleri ile ilgili. Sırf bu yüzden LYS-1 Matematik testindeki bir soruyu ÖSYM yanlış okursa şaşırmayacağım; ama inşAllah doğru okur. Sorunun yanıtını sonradan değiştirdim; ama silerken hafif iz bıraktı. Çok bariz bir kara leke de yoktu. Umarım bir sorun çıkartmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 11 Temmuz 2010; 12:21:23 >

• resmen dinazorluk sınavından tam puan çekerek girmişler ösymye ulan sanki elle sayacan netleri ver kağıdı okuyuca daya işte:@
    insan cidden daha fazla yanlş yaptım die gerilmeye başlıyor artık en kötü senaryolaru değerlendirioruz o değil artık bi program yapıcaz içine ediyorlar bu sıcaklarda:(
    iiyce cıldırdırttılar artık.zevk mi veriyor bu onlara ne:S
    TSKnın ösymeye darbe yapması lazım:)ehehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay_alim -- 11 Temmuz 2010; 12:22:06 >
  • p.tesi erken olur,salı ya da çarşambaya sarkar büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

Yok mu amcası,halası,dayısı,babası,komşusu ösym'de çalışan bir Dh'li kardeşim.

Cidden öğrendim. Tanıdığım ösym soru analiz ve test ölçme ve değerlendirmede çalışan GÜL KOYUNCU HANIM var dayanamadım telefon açtım sordum.

Dİyorki:

yarın saat 14:30 da yada engeç aksilik olmazsa 13 temmuz 14:30 da açıklanacakmış

ŞU AN TÜM TESTLERİN ANALİZİ YAPILMIŞ SADECE AOBP PUAN HESAPLAMALARINI YETİŞTİREMEMİŞLER ONDAN GECİKMİŞLER BİR DİĞER SEBEPDE KPSS SINAVLARININ OLMASI.şu an testlerin kitapçıkların sayımı TEKRAR KONTROL EDİLİYORMUŞ BİTTİKDEN SONRA YARIN TCNİZİ GİRİP HERKES BAKABİLİR.

BU AKŞAM DA ÖSYM DUYURU ASACAKMIŞ YARIN SONUÇLAR BELLİ OLACAK DİYE

BENDE SONUÇLARIN AÇIKLANMASINI BEKLİYORUM

NOT:ANLATTIKLARIM DALGA GEÇME MAKSADIYLA DEĞİLDİR GERÇEKTİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 11 Temmuz 2010; 12:47:29 >

• umutla bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

Yok mu amcası,halası,dayısı,babası,komşusu ösym'de çalışan bir Dh'li kardeşim.

Cidden öğrendim. Tanıdığım ösym soru analiz ve test ölçme ve değerlendirmede çalışan GÜL HANIM var dayanamadım telefon açtım sordum.

Dİyorki:

yarın saat 14:30 da yada engeç aksilik olmazsa 13 temmuz 14:30 da açıklanacakmış

ŞU AN TÜM TESTLERİN ANALİZİ YAPILMIŞ SADECE AOBP PUAN HESAPLAMALARINI YETİŞTİREMEMİŞLER ONDAN GECİKMİŞLER BİR DİĞER SEBEPDE KPSS SINAVLARININ OLMASI.şu an testlerin kitapçıkların sayımı TEKRAR KONTROL EDİLİYORMUŞ BİTTİKDEN SONRA YARIN TCNİZİ GİRİP HERKES BAKABİLİR.

BU AKŞAM DA ÖSYM DUYURU ASACAKMIŞ YARIN SONUÇLAR BELLİ OLACAK DİYE

BENDE SONUÇLARIN AÇIKLANMASINI BEKLİYORUM

NOT:ANLATTIKLARIM DALGA GEÇME MAKSADIYLA DEĞİLDİR GERÇEKTİR

14:30 mu? Bu saat biraz garip değil mi? Sabah 9-10 arasında olmuyor mu genelde? Yanlış anlamayın meraktan sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberk23 -- 11 Temmuz 2010; 12:47:48 >

• Miralay sonuçlar genelde 10.30'da açıklanıyor, 14:30 konusunda yanlışlık olmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaYFo88

Miralay sonuçlar genelde 10.30'da açıklanıyor, 14:30 konusunda yanlışlık olmasın ?

VALLAHA 14 30 DEDİ GÜL KOYUNCU HANIM OLMAZSA SENİN İÇİN BİR DAHA AÇIP SORAYIM.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.