Şimdi Ara

LYS Sonuçları Açıklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
2
Favori
97.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oarsiyuen
    osym.gov.tr

"server is too bussy"
    diyor, kpssyi düşünmezsek sizce bir açıklama filan yüklüyo olabilirler mi, yada sonuçları filan

Eğer binlerce kişi aynı anda farklı bir sınavın sonucunu öğrenmeye kalkmadıysa muhtemel dediğin gibi bir işlem yapıyor olabilirler.
  • Heyecandan ölcem sonunda ya:)
  • Pazartesi günü açıklanıyormuş arkadaşlar.

Kaynak: Popom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 10 Temmuz 2010; 21:20:14 >
  • Eminmisin nerden aldın haberi
  • son 2 senedir 12 temmuz'da açıklanıyor bu senede yine aynı tarih olur geleneği bozmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galois_

son 2 senedir 12 temmuz'da açıklanıyor bu senede yine aynı tarih olur geleneği bozmazlar.

bu sene çift sınav sistemine geçildi ve başvuruları epey uzattılar.Yinede bu hafta içinde açıklanma ihtimali yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Pazartesi günü açıklanıyormuş arkadaşlar.

Kaynak: Popom[/color]

kaynak sağlam, hatta ösymden sağlam

quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

Orijinalden alıntı: oarsiyuen
    osym.gov.tr

"server is too bussy"
    diyor, kpssyi düşünmezsek sizce bir açıklama filan yüklüyo olabilirler mi, yada sonuçları filan

Eğer binlerce kişi aynı anda farklı bir sınavın sonucunu öğrenmeye kalkmadıysa muhtemel dediğin gibi bir işlem yapıyor olabilirler.

evet evet evet yarın açıklanıyor mu acabaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oarsiyuen -- 10 Temmuz 2010; 21:49:05 >

• Server hala too busymiş. Bunun artık 2 açıklaması var. Ya sql servera gblar boyutunda veri yüklüyorlar. Ya da biri fantezisine ösym serverlarına saldırıyor ki bu çok çok düşük bir ihtimal.
    Ama obpler girilmediyse pzt. bile açıklanmaz. Ben salı gününde olacak diye düşünüyorum.
    Çünkü pzt. iş bitse diyelim ajanslara ertesi günü için bilgi verilse vs. en erken salı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

Server hala too busymiş. Bunun artık 2 açıklaması var. Ya sql servera gblar boyutunda veri yüklüyorlar. Ya da biri fantezisine ösym serverlarına saldırıyor ki bu çok çok düşük bir ihtimal.
    Ama obpler girilmediyse pzt. bile açıklanmaz. Ben salı gününde olacak diye düşünüyorum.
    Çünkü pzt. iş bitse diyelim ajanslara ertesi günü için bilgi verilse vs. en erken salı olur.

Bence siteye gb ler yüklüyolar, en geç pztesi, ya da çalışanların sayısına göre yarın diye düşünüyorum.
    ama bu saate kadar sitesinde resmi açıklama olmadığı için, sitesindeki açıklamayı yarın yapıp, pzteside sonuçları verirler diye düşünüyorum.
    ama hayal dünyamda şunu söylüyor: akşam daha uzun belki bitirirler ve yarına hemen verirler. çünkü herkes çok sabırsız bir şekilde bunu bekliyor.

• arkadaşlar açıklama yapılmadan bir gün önce ösym sitesinde duyuracak bunu zaten. yarımağan böyle demişti. hepte böyle oluyor.

kafa patlatmayın o sebepten dolayı. yüksek ihtimal bu haftaiçi açıklanır. salı açıklanacaksa ptesi haber verecekler. sabah 10'dada açıklanacak.
  • Beyler son 2 senedir 12 Temmuz'da açıklıyorlar. Ünal aga hep 10 ile 15'i arası diyor sonra 12'sinde açıklıyorlar. Merak etmeyin %70 12 Temmuz'da açıklanacak. Pazar günü ( yani bugün ) açıklama gelir. 12 Temmuz 10.00'da basın açıklaması olur 10.30'da da sonuçlar açıklanır. Eğer çok büyük aksilik çıkmazsa ( puanların geç gelmesi , toplu kopya girişimleri ) 12 Temmuz'da açıklanacak.
  • hep kafamı kurcalar, ya benim optiğim kaybolmuşsa, ya yanlışlıkla yırtılmışsa, ya tc kimlik no mu yazdığımda sayfada hiç bişey çıkmazsa
  • şu an bende onları düşünüodm walla kardeşm xD
  • Umarım 12 Temmuz olur da fazla beklemeyiz,sıralama o kadar belirsiz ki,açıklasalarda kurtulsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_ikbal

hep kafamı kurcalar, ya benim optiğim kaybolmuşsa, ya yanlışlıkla yırtılmışsa, ya tc kimlik no mu yazdığımda sayfada hiç bişey çıkmazsa

Sınava girmiş miydim acaba

Rahat olun arkadaşlar, haftaiçi açıklanır, hepimiz kurtuluruz böyle düşüncelerden.
  • tercihler ne zaman yapiıacak biıen var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yağmurda Ölen Militan

quote:

Orijinalden alıntı: alperen_ikbal

hep kafamı kurcalar, ya benim optiğim kaybolmuşsa, ya yanlışlıkla yırtılmışsa, ya tc kimlik no mu yazdığımda sayfada hiç bişey çıkmazsa

Sınava girmiş miydim acaba

Rahat olun arkadaşlar, haftaiçi açıklanır, hepimiz kurtuluruz böyle düşüncelerden.

o değilde bana şey koyuyo; 1.5 milyon kişi sınav sorularını beklerken ordakiler bunu biliyo,
    yada şimdi sonuçlar okunmuştur bu sonucu ordakiler biliyo ama biz merak içindeyiz,
    yada bu kağıtları makineye koyan kişi...

site düzelmiş ve değişiklik yok.. bugün(pazar) açıklamayı siteye koyarlar umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oarsiyuen -- 11 Temmuz 2010; 1:38:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shark06

şu an bende onları düşünüodm walla kardeşm xD

ne berbat bi düşüncedir ama yaa

hadi bakalım inş. bugün koyacaklar siteye açıklamayı
  • Arkadaşlar Tercihleri yaptıktan sonra sonuçlar ne kadar süre sonra gelecek acaba bilen var mı ? Birde Tercihler kaç gün sürece, internetten kendimiz yapabiliyor muyuz ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.