Şimdi Ara

LYS Sonuçları Açıklandı (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.586
Cevap
2
Favori
97.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok etkilemezler ygsde bile ilk 200binde çok azlar mesela lysde iyice düşerler.Zaten ilahiyat fakültesi yazıyor çok çalışkan olanlarıda.Bakalım kontenjanlar neredeyse %13 arttı demiş ünal bey.Sıralamalar düşer inşallah geçen seneye göre.Bir yerleşsek vallahi şu stres bir gitse.Puanlar gelecek daha tercih stresi ondan sonra tuttumu tutmadımı onu tartışcaz burada.Saçlarımda 3-5 beyazlık gördüm yaşlanıyorum
  • Beklediğinizden düşük puanlar gelcek hemen umutsuzluğa kapılcaksınız buna hazırlanın.Olmadı seneye girersiniz 1 seneden birşey olmaz dershaneye daha sık gider daha çok çalışırsınız ilk senede herkez gircek diye bişey yok sıkmayın canınızı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Çok etkilemezler ygsde bile ilk 200binde çok azlar mesela lysde iyice düşerler.Zaten ilahiyat fakültesi yazıyor çok çalışkan olanlarıda.Bakalım kontenjanlar neredeyse %13 arttı demiş ünal bey.Sıralamalar düşer inşallah geçen seneye göre.Bir yerleşsek vallahi şu stres bir gitse.Puanlar gelecek daha tercih stresi ondan sonra tuttumu tutmadımı onu tartışcaz burada.Saçlarımda 3-5 beyazlık gördüm yaşlanıyorum

Bu "sıralama düşmesi" dediğiniz aynı puanı alan bir adayın başarı sırasının geçen yıla göre düşmesi mi, yoksa bölümlerin son kontenjanına yerleşen adayın başarı sırasında önceki yıla göre düşüş mü?

İkincisi zaten tercih sıklığının ve önceliğinin düşmesine, kontenjan artışına ve önümüzdeki kişilerin başka yerler tercih etmesine bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 13 Temmuz 2010; 20:29:35 >

• walla beklentim 60 ile 70bin arası ama
    50bin ve altı olursa siteden rastgele bi arkadaşa ipod touchımı vericem
    8gb çizigi az:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicanates
    walla beklentim 60 ile 70bin arası ama

Tamam o zaman şimdiden söz ver. Eğer çıkarsa bu bölümde çekiliş yapalım.
    Ama senin durumda sonradan imzamdaki sistemi vericem diyen arkadaşa dönmesin sakın.
  • Her sene sıralar geriliyo biraz. Bunun en önemli faktörü araya yeni bölümler filan açılıyor o.
  • sonuçlar 15 temmuz 2010 saat 10:30da açıklanıyor

http://www.osym.gov.tr/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFF8DF7C92FCA5B4D05B6D479D48BC9DBA7

quote:

puanın kaç

• Arkadaş sonuçlar yarın kesin açıklanıyor dedi doğrumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

Arkadaş sonuçlar yarın kesin açıklanıyor dedi doğrumu?

senin takvimin bugunu 14 temmuz olarak mı gösteriyor
  • 2008'de girdim ve bir ünide kaydım var şuan. bu sene tekrar yerleşeceğim. şimdiki üniden diplomamı alıp kaydımı sildirme işlemimi en son ne zamana kadar yapabilirim? yani tercih dönemine kadar halletmem gerekiyor heralde değil mi? eğer öyleyse bu hafta halletmem gerekir yoksa haftaya da olur. sonra tercih döneminde zaten şuanda bir yere kaydın var diye hata verip yandırmasın bir senemizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cvr

2008'de girdim ve bir ünide kaydım var şuan. bu sene tekrar yerleşeceğim. şimdiki üniden diplomamı alıp kaydımı sildirme işlemimi en son ne zamana kadar yapabilirim? yani tercih dönemine kadar halletmem gerekiyor heralde değil mi? eğer öyleyse bu hafta halletmem gerekir yoksa haftaya da olur. sonra tercih döneminde zaten şuanda bir yere kaydın var diye hata verip yandırmasın bir senemizi.

puan kırmayacaklar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

Ama senin durumda sonradan imzamdaki sistemi vericem diyen arkadaşa dönmesin sakın.

dönebilir ya:D
    insanoglunun gözü doymaz
    walla 50bine girsem
    derim niye 40bin olmadı
    ipod touch benim canım ya.ondan ayrılamam:D
    ama kulaklıgımı verebilirim
    yada 20liralık bi kulaklık alabilirim

ygsde puanım 362 sıralamam 85bindi
    bu sınavda normaldi ya.yine aynı ayarda bekliorm aslında:S
    mat 26 geo 20
    fiizk 20
    kimya 19
    bio 4.25:D
    hepsi net

ama sınav basitti
    kime sorsam costurmuş
    hatta bi arkadaşım 76 yaptım dio matla geoda
    yuhh dedim ya:S

• quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

quote:

2008'de girdim ve bir ünide kaydım var şuan. bu sene tekrar yerleşeceğim. şimdiki üniden diplomamı alıp kaydımı sildirme işlemimi en son ne zamana kadar yapabilirim? yani tercih dönemine kadar halletmem gerekiyor heralde değil mi? eğer öyleyse bu hafta halletmem gerekir yoksa haftaya da olur. sonra tercih döneminde zaten şuanda bir yere kaydın var diye hata verip yandırmasın bir senemizi.

puan kırmayacaklar mı ?

yok ya puan 2sene sora girince kırılmıo
    bende 2008de kazandım
    2009da össye girmedim
    bu sene girdim puan kırılmıcak

• quote:

bende senin durumuna benzer durumdayım.Okula gidip sordum sonuç açıklandıktan sonra hemen 1 günde kayıt silinir mi dedim.Evet gelir kaydını sildirir ardından da lise diplomanı alır kazandığın yere gider kaydını yaptırırsın dediler.
  • Son 36 saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.ali20

Son 36 saat

Yapma bunu evlat.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

dönebilir ya:D
    insanoglunun gözü doymaz
    walla 50bine girsem
    derim niye 40bin olmadı
    ipod touch benim canım ya.ondan ayrılamam:D
    ama kulaklıgımı verebilirim
    yada 20liralık bi kulaklık alabilirim

ygsde puanım 362 sıralamam 85bindi
    bu sınavda normaldi ya.yine aynı ayarda bekliorm aslında:S
    mat 26 geo 20
    fiizk 20
    kimya 19
    bio 4.25:D
    hepsi net

ama sınav basitti
    kime sorsam costurmuş
    hatta bi arkadaşım 76 yaptım dio matla geoda
    yuhh dedim ya:S

Neyse umarım istediğin derece gelir. Ipod touchunu verememen zaten gayet normal. Insan öyle güzide bir aleti kolay kolay gözden çıkaramaz.

• benım ygs sıram 102 bınde ama lys netlerımde sole:

mat: 27
    geo:17
    fızık:18,75
    kımya:19,25
    bıyolojı:16,75 ben arkadas gıbı 50 bın altı demıorum ılk 70 bın olsun e72 mı bagıslıorum:)
  • 480 mf4 ile yaklaşık olarak hangi sıralamada olurum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Çok etkilemezler ygsde bile ilk 200binde çok azlar mesela lysde iyice düşerler.Zaten ilahiyat fakültesi yazıyor çok çalışkan olanlarıda.Bakalım kontenjanlar neredeyse %13 arttı demiş ünal bey.Sıralamalar düşer inşallah geçen seneye göre.Bir yerleşsek vallahi şu stres bir gitse.Puanlar gelecek daha tercih stresi ondan sonra tuttumu tutmadımı onu tartışcaz burada.Saçlarımda 3-5 beyazlık gördüm yaşlanıyorum

Bu "sıralama düşmesi" dediğiniz aynı puanı alan bir adayın başarı sırasının geçen yıla göre düşmesi mi, yoksa bölümlerin son kontenjanına yerleşen adayın başarı sırasında önceki yıla göre düşüş mü?

İkincisi zaten tercih sıklığının ve önceliğinin düşmesine, kontenjan artışına ve önümüzdeki kişilerin başka yerler tercih etmesine bağlı.

Üniversitelere giren son kişinin başarı sırası yani taban puanı kastediyorum.Sonuçta kontenjanlar her bölümde en az 5 kişi artacak.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.