Şimdi Ara

LYS Sonuçları Açıklandı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
2
Favori
97.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LifesGood®

quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Çok etkilemezler ygsde bile ilk 200binde çok azlar mesela lysde iyice düşerler.Zaten ilahiyat fakültesi yazıyor çok çalışkan olanlarıda.Bakalım kontenjanlar neredeyse %13 arttı demiş ünal bey.Sıralamalar düşer inşallah geçen seneye göre.Bir yerleşsek vallahi şu stres bir gitse.Puanlar gelecek daha tercih stresi ondan sonra tuttumu tutmadımı onu tartışcaz burada.Saçlarımda 3-5 beyazlık gördüm yaşlanıyorum

Bu "sıralama düşmesi" dediğiniz aynı puanı alan bir adayın başarı sırasının geçen yıla göre düşmesi mi, yoksa bölümlerin son kontenjanına yerleşen adayın başarı sırasında önceki yıla göre düşüş mü?

İkincisi zaten tercih sıklığının ve önceliğinin düşmesine, kontenjan artışına ve önümüzdeki kişilerin başka yerler tercih etmesine bağlı.

Üniversitelere giren son kişinin başarı sırası yani taban puanı kastediyorum.Sonuçta kontenjanlar her bölümde en az 5 kişi artacak.

Onlar tercih edilme sıklığına ve önceliğine göre değişir. Ama kontenjan artışlarıyla bir miktar gerileyeceği belli. Yine de tıp fakülteleri, diş hekimliği fakülteleri, üst üniversitelerin popüler mühendislik bölümleri, üst üniversitelerin hukuk fakülteleri ve bunun gibi yerler fazla oynamaz. 2009 ÖSS'de 1000-2000 kadar gerileyen mühendislikler var ilk 10000'de en fazla, bunlar da tıpçılardan dolayıdır.

• Bende de hiç heyecan yoktu. Heyecan başlamaya başladı.
  • 33 saaten az kala, herşey planladığımdan daha çabuk geçiyor
  • az kaldı hakikaten o kadar adamlara sövdük dilimiz şişti hadi acıklayın diye..şimdide heyecandan kuduruyoruz..
  • Sakin olun;bizi de heycana sokmayın :)
  • Basın açıklamasına son 24 saat...
  • - Sonuçlara Son 24 saat!
    - Gerilim verme, gerilim verme !!
  • Biraz rahatlayın, huzura erin.

Mutlu yarınlar bizi bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahiv

- Sonuçlara Son 24 saat!
    - Gerilim verme, gerilim verme !!

Verin verin gerilimi.. Açıklasınlar artık ya
  • quote:

Biraz rahatlayın, huzura erin.

Mutlu yarınlar bizi bekliyor.

Valla o hiç belli olmaz. Geçen sene nasıl patlamıştık hatırlıyor musun?

Ayrıca 23,5 saatten az kaldı.

• valla gerildim etrafımdaki herkese patlıyorum 1 gündür açıklansada kurtulsak
  • quote:

quote:

Çok etkilemezler ygsde bile ilk 200binde çok azlar mesela lysde iyice düşerler.Zaten ilahiyat fakültesi yazıyor çok çalışkan olanlarıda.Bakalım kontenjanlar neredeyse %13 arttı demiş ünal bey.Sıralamalar düşer inşallah geçen seneye göre.Bir yerleşsek vallahi şu stres bir gitse.Puanlar gelecek daha tercih stresi ondan sonra tuttumu tutmadımı onu tartışcaz burada.Saçlarımda 3-5 beyazlık gördüm yaşlanıyorum

Bu "sıralama düşmesi" dediğiniz aynı puanı alan bir adayın başarı sırasının geçen yıla göre düşmesi mi, yoksa bölümlerin son kontenjanına yerleşen adayın başarı sırasında önceki yıla göre düşüş mü?

İkincisi zaten tercih sıklığının ve önceliğinin düşmesine, kontenjan artışına ve önümüzdeki kişilerin başka yerler tercih etmesine bağlı.

Nası olacak aynı puanı alanın başarı sırasının düşmesi 575'li sistem ilk bu sene :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

Geçen yıl katsayıların arttırıldığı söylenmişti. Herkesin puanı yükselmişti, benimki düşmüştü. +

İnşAllah bu yıl bir aksilik olmaz, beklediğimizden çok ters bir sonuçla karşı karşıya kalmayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 14 Temmuz 2010; 11:42:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shevchenko38
    valla gerildim etrafımdaki herkese patlıyorum 1 gündür açıklansada kurtulsak

Sınavın kötü gelirse ailen de sonrasında sana patlamasın.
    Bu son günlerde aile ile alakalı tutumlara da dikkat etmek gerekiyor. Sonrasında söylediğiniz herşey aleyhinizde delil olarak kullanılabilir çünkü.
  • SON 22,25 SAAT
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

Geçen yıl katsayıların arttırıldığı söylenmişti. Herkesin puanı yükselmişti, benimki düşmüştü. +

İnşAllah bu yıl bir aksilik olmaz, beklediğimizden çok ters bir sonuçla karşı karşıya kalmayız.

O katsayılar beni de etkilemişti. Tr 19 civarı net olunca puan zaten rezalet gelmişti. Bu sene Allah'a şükür 36.25 yaptım ama tr daha kolaydı.
    InşAllah bu sene bu işi bitirip haftaiçi defterini mutlu bir şekilde kapatırız.

• Son saatler mi artık :)) Heyecan tavan yapıyor yavaş yavaş :)) Libidom düştü
  • Ben ygsde 302.400 puan yaptım ysg-4 puanıyla sıram 317binlerde,lysde ise 170 soruda toplamda 116 net bekliyorum istediğim Tarih bölümü acaba bi yer tutma olasılığı varmı özellikel Ankaranın batısında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tengere

Ben ygsde 302.400 puan yaptım ysg-4 puanıyla sıram 317binlerde,lysde ise 170 soruda toplamda 116 net bekliyorum istediğim Tarih bölümü acaba bi yer tutma olasılığı varmı özellikel Ankaranın batısında?

Abi buradakiler bilse kendilerini yerleştirir

Sabret 20 saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

quote:

Orijinalden alıntı: Tengere

Ben ygsde 302.400 puan yaptım ysg-4 puanıyla sıram 317binlerde,lysde ise 170 soruda toplamda 116 net bekliyorum istediğim Tarih bölümü acaba bi yer tutma olasılığı varmı özellikel Ankaranın batısında?

Abi buradakiler bilse kendilerini yerleştirir

Sabret 20 saat

Var ya çok pis strest yaptım ha deli olcam

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.