çok atarlı bi ruh yapım varşu anda.puanım 70 80 puan daha düşük gelicem diye cok korkuyorum.korkudan önüme gelen atar yapıyorum.yarın herkes en az 25 puan eksik çekicek.gelecek sene össye türkiye şampiyonu olmka için girecem. atarlı bi şekilde girecem hemde.ama bu sene gidecem gibi.puanım kırılsa bile şampiyon olmak için gircem sonra ösymden tut alayına sayıcam.çok atar yaptım biliyorum.ama gerginlik max düzeyde.
quote:
Orijinalden alıntı: trbattle
quote:
Orijinalden alıntı: xboy01
@trbattle seni istisnasın.genel konştk.abartma değil gerçekler yarın puanın 25 puan civarı eksik gelecek göreceksin.7 bin bekliyorken 30 bininci olucaksın.
8-9binin üstüne çıkacağını sanmıyorum yarın hatırlatırım tekrar.
ozman ne soruyon? @who_you vs. açıklanacak.
boş konuşuyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: trbattle
boş konuşuyorsun.
yapma be.müthiş tespit yaptın.helaaaal koçum benim.sen çok dolu konuşuyorsun devam et aslanım.
Gençler şuan itibari ile sonuçların açıklanmasına 11 saat 30 dakika kaldı kazanız şimdiden mubarek olsun..
Kafayı yedi millet.
quote:
Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:
Kafayı yedi millet.
yer tabi sınav üstüne sınava gir bi kaç yanlş yap en kek sorulardan hemde sonra kafayı yeme.kolay sanki.bu türkiyede psikoloji okumak lazım.harbi oluk oluk para kazanılır zamanında fene gidenin aklına tüküreyim.
quote:
Orijinalden alıntı: berrakk
quote:
Orijinalden alıntı: Tengere
Ben ygsde 302.400 puan yaptım ysg-4 puanıyla sıram 317binlerde,lysde ise 170 soruda toplamda 116 net bekliyorum istediğim Tarih bölümü acaba bi yer tutma olasılığı varmı özellikel Ankaranın batısında?
senin hesabına göre lys puanın tahmini kaç bu arada 116 net gayet iyi çok düşük degil
İşte tahmini puanım 350 civarı hesapladım okul puanım 100 üzerinden 60 civarı okuldan kaç gelir bilmiyorum ama toplamda 400e yakın bişi olur herhalde.
xboy bi susar mısın artık.boş konuşup ortamı germe.şurda yine her seneki gibi sabahlayalım güzelce.gerilim vereceksen çık git
quote:
Orijinalden alıntı: atarlıyım
xboy bi susar mısın artık.boş konuşup ortamı germe.şurda yine her seneki gibi sabahlayalım güzelce.gerilim vereceksen çık git
gerilim değil.sadece kafayı yedim bi kaç soru yüzünden.oyüzden atar yaptm.tamam ardkşlar gerileme son yemişm sınavını ya inş herkes gönlüne göre bişeler yapmştr;)
yarınki sonuç benim için üniversiteden çok daha farklı anlamlar taşıyor.varmı böyleleri
quote:
Orijinalden alıntı: rap_üstad yarınki sonuç benim için üniversiteden çok daha farklı anlamlar taşıyor.varmı böyleleri
Benim için kendini ispat durumuna geldi diyebilirim. O bakımdan benim için daha da önemli bu sınav.
Arkadaşlar olay nedir, neden puan düşüyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: nismogy
Gençler şuan itibari ile sonuçların açıklanmasına 11 saat 30 dakika kaldı kazanız şimdiden mubarek olsun..
gaza
quote:
Orijinalden alıntı: rap_üstad
yarınki sonuç benim için üniversiteden çok daha farklı anlamlar taşıyor.varmı böyleleri
benim içinde öyle arkadaşım
Hey gidi anılarım depreşti bizde geçtik bu yollardan.
off bittim ben ya:(
quote:
Orijinalden alıntı: Mé®t
Arkadaşlar olay nedir, neden puan düşüyor ?
?
quote:
Orijinalden alıntı: colombo53
şimdi bak bize öyle garip garip
quote:
Orijinalden alıntı: colombo53
benim 5. desem allahtan birini bitirdim.5 te bir var elimde.şimdi gönlümde yaşamak istediğim şehir var.vizesi yarınki sonuçta yatıyor