Şimdi Ara

LYS Sonuçları Açıklandı (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
2
Favori
97.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 3S3R

quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

quote:

Orijinalden alıntı: 3S3R

İlk 10k'ya girersem çıplak koşarım.Ben en iyi 15k diyorum.çevredekiler veriyor gazı,Allah sonunu hayırlı eylesin

Kaç puan aldın hacım?

Bizimkiler de inadına hevesimi kırıyor aha kazanamadın diye.

516 MF-3
    500 MF-4

Diye hesapladım.Bakalım artık.

Kesin 15bine girersin.Tahmini puanlara baktığımızda kesin giriyorsun.Umarım istediğin bir yer olur.

• uf stresten cavusu bıoe tokatlayamyorum ,acıklansada kurtulsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norpitiyan

uf stresten cavusu bıoe tokatlayamyorum ,acıklansada kurtulsak

• quote:

huahuahaua baba kötü gelecek sonuçlar ilk sınavda olduğu gibi puan olarak düşük gelecek emin ol kaç hesaplıyorsan bi 15 20 puan altına hazırlklı ol en az;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xboy01

quote:

huahuahaua baba kötü gelecek sonuçlar ilk sınavda olduğu gibi puan olarak düşük gelecek emin ol kaç hesaplıyorsan bi 15 20 puan altına hazırlklı ol en az;)

yav iice abarttınız ha.yarın gelsinde bi agzı olan konusuo anasını satıyım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inmydarkesthour -- 14 Temmuz 2010; 21:03:45 >
  • bu gece kendimi counter strike a verecem. Gece 2-3 gibi uyurum .SAaati tam 10:30 a kuracam kalkıp direk sonuçlara bakacam uyku sersemi olduğum için puanım kötü gelirse bana direk etki etmesin diye eheuuehue
  • quote:

• Herkes kafayı yemiş, forumu yarına kadar silebilirsiniz...
  • arkadaşlar ygs5 den 350 yptım 140 binlerdeyim meslek lisesi öğrencisiyim ve alandışı tercih yapıcam (tm-1 den yapcam)

mat:26
    geo:18,75
    edb:41.25
    cog:17.75

2.bölümden bu netleri yaptım hani en kötü yanlış baktıysam edb ve matdan 1 net daha düşük gelebilir.Acaba tahmini olarak sıralamam ne olur ??

puan olarak da okul puanı ile birlikte 400-420 arası geleceğini düşünüyorum ama sıralma inş 50 bin e yakın olur
  • haftasonu ps3 kafede pes2010 turnuvası olacak.Bana takım önerir misiniz real madrid dışında? Şimdiden pcde biraz takımları denemek istiyorum oraya gelen rakipler muhtemelen iyi oynuyor olacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

haftasonu ps3 kafede pes2010 turnuvası olacak.Bana takım önerir misiniz real madrid dışında? Şimdiden pcde biraz takımları denemek istiyorum oraya gelen rakipler muhtemelen iyi oynuyor olacaklar.

Valencia
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06

quote:

haftasonu ps3 kafede pes2010 turnuvası olacak.Bana takım önerir misiniz real madrid dışında? Şimdiden pcde biraz takımları denemek istiyorum oraya gelen rakipler muhtemelen iyi oynuyor olacaklar.

Valencia

bordeaux
  • teşekkürler deniyorum 1 maç yaptım.
  • arkadaşlar bu meslek liselilerin puanı kırılıyor mu 4 yıllık bi şeye yerleşmek istediklerinde.4 yıllık bi bölümü isteyen bi meslek liselinin ne kadar puanı kırılıyor , tahminen kaç net ?
  • ilk sınavla bunun paralel olacağını düşünürsek misal bir 10 puan sıralamada kaç bin kişi eder? mesela ygs de 420ler 30bin civarı idi, peki 410lar kaçtı? bu konuyla ilgili bir bilgisi olan var mı? yada liste gibi birşey, aradım ama bulamadım...(okuldan 50 puan gelecek muhtemelen ama geçen sene yerleştiğim için 25i gidecek. bu kadar puan ne kadar etkiler, hesaplamaya çalışıyorum, o yüzden sordum. sayısalcıyım bu arada)
  • quote:

oyun stilinle alakalı 433 oynayabiliyorsan barça 442 oynayabiliyorsan chealsea veya manu derim

Hiç heyecan yokken konuyu okuyunca heyecan bastı beni ya
  • Çoooook uzun zamandır yazmıyordum
    Bu sene umudum kalmadı:)
    Matematikten beklemediğim bir net yapınca o hafta bıraktım çalışmayı Lost izledim Spartacus izledim sadece dershane denemelerine girdim.Fendende 55- 60 civarı bir net yaptım.Velakin artık ümitsizim ailemde matematikten sonra sen bilirsin dediler:)Pek heyecanım yok o yüzden.
    Şimdi puan hesaplayacağım bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardataskin

quote:

oyun stilinle alakalı 433 oynayabiliyorsan barça 442 oynayabiliyorsan chealsea veya manu derim

Hiç heyecan yokken konuyu okuyunca heyecan bastı beni ya

atletico madrid

onunla yenemediğim adam yok

• quote:

Orijinalden alıntı: iluvatar35

ilk sınavla bunun paralel olacağını düşünürsek misal bir 10 puan sıralamada kaç bin kişi eder? mesela ygs de 420ler 30bin civarı idi, peki 410lar kaçtı? bu konuyla ilgili bir bilgisi olan var mı? yada liste gibi birşey, aradım ama bulamadım...(okuldan 50 puan gelecek muhtemelen ama geçen sene yerleştiğim için 25i gidecek. bu kadar puan ne kadar etkiler, hesaplamaya çalışıyorum, o yüzden sordum. sayısalcıyım bu arada)

407 42 bindi. 410 is 38 bin flndır.lysnin ağzından girip burnundan cıkmak lazımdı yapan yaptı.ama puanları ne hesaplıyorsan minumum 25 puan eksik gelecek.yarın görürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark1n

arkadaşlar bu meslek liselilerin puanı kırılıyor mu 4 yıllık bi şeye yerleşmek istediklerinde.4 yıllık bi bölümü isteyen bi meslek liselinin ne kadar puanı kırılıyor , tahminen kaç net ?

Kendi alanının devamı niteliğindeki meslekî ve teknik öğretmenlikler hariç kırılıyor. %3 kadar.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.