Şimdi Ara

LYS Sonuçları Açıklandı (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
2
Favori
97.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Ben birşeyi merak ediyorum.Malum geçen sene sayısal 2den 165 ve üstü puan alan sadece 376bin kişi varmış(ösym belgesinden baktım)Bu sene ise sınava 800bin kişi girdi 600bininin sayısal2 puanı hesaplanır diye düşünüyorum.Mesela biz 100bininci olduk geçen sene 100binle alan bölümü yazdık hemen.Ama geçen sene 300bin kişiden 100bininci olanla bu sene 600bin kişiden 100bininci olan aynı değil.Ösym acaba yarın 2009a göre başarı sıramızı açıklarmı?Ne düşünüyorsunuz?
    Dipnot:Kimsenin kalbini kırmaya gerek yok sözellerde iyidir

Sen katılan sayısı ile barajı geçenlerin sayısını karıştırıyorsun.

Geçen yıl da 600000 kişinin (sayısalcılar ve TM'ciler) SAY-2 puanları hesaplanmak üzeredir; ama barajı geçen 376000 kişidir.

Bu yıl da yine 600000 kişinin (sayısalcılar ve TM'ciler) MF puanları hesaplanmak üzere; ama barajı geçen bu yıl biraz daha fazla olabilir. Bu yıl baraj puanı kalkmadı ki. Fark yok yani.

• Aynen yazıyorum belgede yazanları;
    2009 ÖSS Puanları İle Tercih Yapma Hakkı Kazanan Aday Sayısı
    Puanı Hesaplanan: SAY2> 493.454
    145 ve üstü Puan alan:450.309
    165 ve üstü Puan alan:376.556

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifesGood® -- 14 Temmuz 2010; 17:45:33 >
  • http://lys2010.osym.gov.tr

http://lys.osym.gov.tr/

bahsi geçen adresleri açabilen varmı yoksa ben mi açamıyorum
  • ...

["Sil" tuşu neden olmaz...]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 14 Temmuz 2010; 18:22:55 >
  • Aynen yazıyorum belgede yazanları;
    2009 ÖSS Puanları İle Tercih Yapma Hakkı Kazanan Aday Sayısı
    Puanı Hesaplanan: SAY2> 493.454
    145 ve üstü Puan alan:450.309
    165 ve üstü Puan alan:376.556
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 14 Temmuz 2010; 18:24:01 >
  • Yani bak görüldüğü gibi 490bin kişinin puanı hesaplanmış 376bini geçmiş bu sene 600binin hesaplanır 500bini geçer.Yinede fark olucak geçen seneyle bu sene aynı sıralamayı alamazsın.Bi kere geçen sene sayısal 1 sıanvının katkısı kaçtı bu sene kaç aynı şey 2. bölüm içinde geçerli.Elmayla armut yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceko1905

http://lys2010.osym.gov.tr

http://lys.osym.gov.tr/

bahsi geçen adresleri açabilen varmı yoksa ben mi açamıyorum

Açılmaz zaten,ben hiç vaktinden önce açıldığını görmedim

• Az kaldı millet. Önemli olan tercihler ama bunun heyecanı da bir başka oluyor be :)) Puanın geldi mi neyin olup olmayacağını biliyorsun iyice kafamız rahat eder artık
  • quote:

Yani bak görüldüğü gibi 490bin kişinin puanı hesaplanmış 376bini geçmiş bu sene 600binin hesaplanır 500bini geçer.Yinede fark olucak geçen seneyle bu sene aynı sıralamayı alamazsın.Bi kere geçen sene sayısal 1 sıanvının katkısı kaçtı bu sene kaç aynı şey 2. bölüm içinde geçerli.Elmayla armut yahu

Bu çok önemli mi ki? Zaten bir bölüme yerleşen son kişinin başarı sırası o bölümün tercih edilme sıklığına bağlı, bir de kontenjan artışları. O barajı geçen 500000'in gerisindekiler bizim için çok önemli değil. Aktif bölge yine eskisi gibi olur.

Bu değişik değişik ayrıntılara fazla kafayı yormayın. Ya da sen kendine ultra-mükemmel bir tercih listesi hazırlayıver, sonra bana da hazırla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 14 Temmuz 2010; 17:59:45 >

• Tamam ayıpsın hazırlayımAma benim tahminim dönüştürülmüş puanların yanında bu seneki başarı sıramızın geçen sene nerde olduğuda açıklanacak.Neyse yarım gün kaldı yarın görecez işte.Gerçi 2010 klavuzu hemen çıkmayacakmış sanırım.Bugün sınav günlüğünde okan hoca söyledi.Hatta inşallah tercihlere kadar çıkar diyede bi dalgasını geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3S3R

quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

quote:

İlk 10k'ya girersem çıplak koşarım.Ben en iyi 15k diyorum.çevredekiler veriyor gazı,Allah sonunu hayırlı eylesin

Kaç puan aldın hacım?

Bizimkiler de inadına hevesimi kırıyor aha kazanamadın diye.

516 MF-3
    500 MF-4

Diye hesapladım.Bakalım artık.

benim mf4 üm de 500-505 gibi birşey gelicek sanırım ilk 15 bin e girersem birşey yapmicam çünkü 15bin e girebileceğimi sanmadığımdan hiç düşünmedim ama inş. gireriz

• quote:

Tamam ayıpsın hazırlayımAma benim tahminim dönüştürülmüş puanların yanında bu seneki başarı sıramızın geçen sene nerde olduğuda açıklanacak.Neyse yarım gün kaldı yarın görecez işte.Gerçi 2010 klavuzu hemen çıkmayacakmış sanırım.Bugün sınav günlüğünde okan hoca söyledi.Hatta inşallah tercihlere kadar çıkar diyede bi dalgasını geçti.

Kimsenin aklına gelmeyen şeyler de hep senden çıkıyor kardeşim. Fazla incik cıncık şeylere dalmayın.

• İnce işlerin adamıyım
  • benim gibi heyecandan geberen var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tegmentnr -- 14 Temmuz 2010; 18:11:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tegmentnr

benim gece heyecandan geberen var mı

Etkisi devam ediyor galiba
  • quote:

quote:

sen ne diyosun.gibi yerine gece yazmışım
    sen düşün:D:D:D

gecelerde fayda etmiyor stres atmaya:D::D:d:d
  • Beklemekle geçmez vakit,aç bi mmorpg keyfine bak
  • sabahtan beri god of war oynuyorum, beynim patladı, ulan arayıpta duruyolar, yarın açıklancak vs diye, biliyorum lann!!!! diyemiyorum tabi,,,, allah yüzümüzü kara çkarmasın
  • quote:

quote:

of of
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.