Şimdi Ara

LYS Sonuçları Açıklandı (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
2
Favori
97.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gidin bi haydarı tokatlayın olm alır heyecanınızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.ali20

Gidin bi haydarı tokatlayın olm alır heyecanınızı

abdestli bakmak lazım sonuçlara
  • Sakarya Üniversitesi Halkla İlişkiler Ve Tanıtım 2. sınıf öğrencisiyim.Hepinize elimden geldiğince yardım etmek isterim.Özel mesajdan bana ulaşabilirsiniz.Hepinizi tebrik eder başarılar dilerim.
  • Beklediğinizden düşük puanlar gelcek hemen umutsuzluğa kapılcaksınız buna hazırlanın.Olmadı seneye girersiniz 1 seneden birşey olmaz dershaneye daha sık gider daha çok çalışırsınız ilk senede herkez gircek diye bişey yok sıkmayın canınızı
  • emure kaç oldu bu msjı yazıyosun moral bozma yahu.Heyecan var zaten herkeste.
  • emure yanlış bilmiyorsam 3. kez giriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

Beklediğinizden düşük puanlar gelcek hemen umutsuzluğa kapılcaksınız buna hazırlanın.Olmadı seneye girersiniz 1 seneden birşey olmaz dershaneye daha sık gider daha çok çalışırsınız ilk senede herkez gircek diye bişey yok sıkmayın canınızı

sen giremedin diye, herkes senin gibi 'akilli' olcak degil ya:)
  • Geçen sene ilk kez girdim ve yerleştim.Bu senede girdim öylesine. Hakkınızda hayırlısı
  • Tamam yahu niye moral bozuyosun ozaman niye yerleşemeyelim.Geçen sene girip yerleştim diye hava da yapma geçen sene ne olduğunu herkes biliyor yaniSen bozarsan bende seni böyle bozarım geçen sene girenlere itafen sölemedim yanlış anlaşılmasın.
  • quote:

Geçen sene ilk kez girdim ve yerleştim.Bu senede girdim öylesine. Hakkınızda hayırlısı

Haha..

Hepimiz gerginiz;millet birbirine sarmaya başlamış.
  • quote:

Beklediğinizden düşük puanlar gelcek hemen umutsuzluğa kapılcaksınız buna hazırlanın.Olmadı seneye girersiniz 1 seneden birşey olmaz dershaneye daha sık gider daha çok çalışırsınız ilk senede herkez gircek diye bişey yok sıkmayın canınızı

sen o şişirilmeyen egolarını buradaki geleceğini düşünen ve gelecek kaygısı taşıyanlar üzerinden tatmin etmek yerine git başka yerde tatmin et bence. puan düşse nolacak. sıralamadamı düşecek. insanları umutsuzluğa düşürüp bundan mutlu olan birisi, zamanında çok şey yaşamış belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devoure

quote:

Orijinalden alıntı: 3S3R

quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

quote:

İlk 10k'ya girersem çıplak koşarım.Ben en iyi 15k diyorum.çevredekiler veriyor gazı,Allah sonunu hayırlı eylesin

Kaç puan aldın hacım?

Bizimkiler de inadına hevesimi kırıyor aha kazanamadın diye.

516 MF-3
    500 MF-4

Diye hesapladım.Bakalım artık.

benim mf4 üm de 500-505 gibi birşey gelicek sanırım ilk 15 bin e girersem birşey yapmicam çünkü 15bin e girebileceğimi sanmadığımdan hiç düşünmedim ama inş. gireriz

cool story bro
    face'teki profilinde liseden mezuniyet yılı 2011
    pardon acaba sen ne ayaksın?

• Noluyor yahu. Klasik şakalardandamı yapamıcaz ne bu saldırı Hava atmak gibi bi amacım neden olsun valla çok diken üstündesiniz sonuçlar açıklansında rahatlayın.Yazdıklarımı okuyup morali bozulanlar olmuş bozmasın moralini gerçeği yansıtmıyor şaka amaçlı yazılmış bir yazıdır.
  • bekleyen arkadaşlar inşallah istedikleri yerleri kazanır ben 10. sınıfa geçmeme rağmen çok merak ediyorum puanlar nasıl olacak okul taban puanları falan...
  • Orijinalden alıntı: Devoure

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

İlk 10k'ya girersem çıplak koşarım.Ben en iyi 15k diyorum.çevredekiler veriyor gazı,Allah sonunu hayırlı eylesin

Kaç puan aldın hacım?

Bizimkiler de inadına hevesimi kırıyor aha kazanamadın diye.

516 MF-3
    500 MF-4

Diye hesapladım.Bakalım artık.

benim mf4 üm de 500-505 gibi birşey gelicek sanırım ilk 15 bin e girersem birşey yapmicam çünkü 15bin e girebileceğimi sanmadığımdan hiç düşünmedim ama inş. gireriz

cool story bro
    face'teki profilinde liseden mezuniyet yılı 2011
    pardon acaba sen ne ayaksın?

Adem Tolunay Anadolu Lisesi '11 bundan bahsediyosan şaka yapıyosun sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devoure -- 14 Temmuz 2010; 19:29:40 >

• Puanımın çok geleceğini düşünmüyorum. İşletme tarzı bölümlere yerleşebilirsem iyi.
  • Eğitim ve Sınavlar akşamüstünden beri ölü. Millet sıkıntıdan başka şeylerle ilgileniyor herhâlde.
  • bu sınavda ilkk sınav gibi olmasında bekledimz puanın altında gelmesin başka bişey istemem.bide ösym başkanı şampiyonları tanıtıpda milletin moralini bozmasa iyi olur.bu konuda kendisne mail atmak istiyorm yarım saat 2 3 tane herifi görmek istemiyorum banane.bide eğer zorla tanıtcak olursa hukuki olarak dava açma hakkımız olur mu psikolojim bozulur öle görünce.
  • köydeyim şu anda .belediye binasının önünde elimde laptop belediyenin netinden nasipleniyorum.gelen geçen bana bakıyor
    millet tarladan geliyor,herkeste bi traktör.

hava da soğumaya başladı.zaten birazda da şarjım bitecek

edit:yer afyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 14 Temmuz 2010; 20:35:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:
    Eğitim ve Sınavlar akşamüstünden beri ölü. Millet sıkıntıdan başka şeylerle ilgileniyor herhâlde.

Valla stesten ne yaptığımı bilmez durumdayım.
    Aklıma geçen sene monitörden sonucu öğrendiğim an geliyor. Binbir türlü komplo teorisi üretiyorum.
    Ellerim terliyor, bazen kalp atışlarım hızlanıyor.
    Bundan pek yazacak hal kalmadı bölüme.
    Inşallah bir aksilik olmazsa yarın güzel bir puanla kazandım diyerek dönerim buralara.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.