Şimdi Ara

LYS Sonuçları Açıklandı (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
2
Favori
97.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

korkutmayın lan adamı

ne oldu neden korktun olacak olan bu ne hesaplıyosan 25 puan eksiği ygsde öle olmadı mı?bunda da öle olacak ne bekliyodn 500 tam puan mı?anasını satim
  • iiçimzde pinpirik varmı acaba yok fizik ful kimya ful mat1 yanlş fln diyip üzülen insancık var mı aramızda?varsa sölesin çok doluyum.ösym başkanı açıklarsa şampiyonlar yüzünden vakit yerse şahsen dava açıcam maddi ve manevi tazmnat davası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xboy01 -- 14 Temmuz 2010; 22:09:05 >
  • yani 25 puan 30 bin kişiye falan denk gelir ortalama. yani atıyorum ege bilgisayar mühendisliği puanı gelse bile anca fizik, kimya gibi bölümlere yerleşebilirim.

yok arkadaş ben bunu sindiremem. seneye bir daha denicem
  • 2 senedir sınav ve tercih öncesi gecesinde bu konuları okuyordum birgün bende yazacağım diyordum.çünkü çok güzel muhabbetler oluyor geceleri.umarım güzel sonuçlar alırız arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: iluvatar35

yani 25 puan 30 bin kişiye falan denk gelir ortalama. yani atıyorum ege bilgisayar mühendisliği puanı gelse bile anca fizik, kimya gibi bölümlere yerleşebilirim.

yok arkadaş ben bunu sindiremem. seneye bir daha denicem

öyle yap.çünkü ygsdeki gibi puanlar düşük gelicek.bas git fiziğe.mühendislerin açlıktan giyecek donu yok.kızlarda bakmaz mühendislere ya doktor olucan yada hiçbişey anasını satim.
  • benim ygsde 25 puan falan eksiği gelmedi 2 puan eksik gelmişti. abartmayın ne 25i?
  • @trbattle
    seni istisnasın.genel konştk.abartma değil gerçekler yarın puanın 25 puan civarı eksik gelecek göreceksin.7 bin bekliyorken 30 bininci olucaksın.
  • yarın kesin açıklanıyor mu?
  • quote:

ilk sınavla bunun paralel olacağını düşünürsek misal bir 10 puan sıralamada kaç bin kişi eder? mesela ygs de 420ler 30bin civarı idi, peki 410lar kaçtı? bu konuyla ilgili bir bilgisi olan var mı? yada liste gibi birşey, aradım ama bulamadım...(okuldan 50 puan gelecek muhtemelen ama geçen sene yerleştiğim için 25i gidecek. bu kadar puan ne kadar etkiler, hesaplamaya çalışıyorum, o yüzden sordum. sayısalcıyım bu arada)

geçen sene hangi bölüme ve okula yerleştin de puanın düşüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: you_know_who

yarın kesin açıklanıyor mu?

yok tahmini puanlar gelicek yarın.kesin sonçlar daha sonra.önce tahminler gelecek.sonra tekrar bi sınava gireceğiz.adı ünili olabilemk sınavları serisi.87 farklı fizik kimya bio sınavı ve matematk sınavı olacak.bunlar 11er gün arayla yapılcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xboy01

quote:

yok tahmini puanlar gelicek yarın.kesin sonçlar daha sonra.önce tahminler gelecek.sonra tekrar bi sınava gireceğiz.adı ünili olabilemk sınavları serisi.87 farklı fizik kimya bio sınavı ve matematk sınavı olacak.bunlar 11er gün arayla yapılcak.

dalga geçeceğine evet veya hayır demeyi denesen?
  • Az kaldı az
  • quote:

quote:

quote:

10.00'da Ünalcığım açıklama yapacak, 10.30'da öğrenebileceğiz sonuçları.

• quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

quote:

quote:

quote:

10.00'da Ünalcığım açıklama yapacak, 10.30'da öğrenebileceğiz sonuçları.

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

quote:

ilk sınavla bunun paralel olacağını düşünürsek misal bir 10 puan sıralamada kaç bin kişi eder? mesela ygs de 420ler 30bin civarı idi, peki 410lar kaçtı? bu konuyla ilgili bir bilgisi olan var mı? yada liste gibi birşey, aradım ama bulamadım...(okuldan 50 puan gelecek muhtemelen ama geçen sene yerleştiğim için 25i gidecek. bu kadar puan ne kadar etkiler, hesaplamaya çalışıyorum, o yüzden sordum. sayısalcıyım bu arada)

geçen sene hangi bölüme ve okula yerleştin de puanın düşüyor?

özel bir üniversitede bilgisayar mühendisliği. bir anlık gaflet ve dalalet içinde yazmış bulunduk. aslında bu kuraldan bir haberdim. puanımda düşüktü, nasılsa tutmaz diye yazdım, tutarsada gitmeyiz dedik. bu seneyide yaktık. hani derler ya basireti bağlanmış işte öyle birşey oldu. ah eşşek kafam ah...

nasılsa tutmaz diye özel üniversite mi yazılırmış diye eleştirmeyin, 1 senedir kafayı yiyorum. yediğim içtiğim burnumdan geldi. neyse gelmeyin üstüme

• son 12 saat
  • Bu ikinci sene puanın düşmesinin nedeni ne ya milletin 1 senesini engelliyor basbaya.İnsanların sürekli üniversite değiştirmesine mi karşı yapıldı.Ama adam daha yi bir puan almışsa niye ona gidemiyor demekki pişman olmuş.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hayır açıklanmıcak.okumuyormusun.gir bi ösymnin sitesine bak.basit bi haber sitesine gir.yada her 2 yazıdan birini oku.anlayamadıysan hala açıklınmıcak.

iyi de herkes açıklanacak diyor ne saçmalıyorsun?

• quote:

@trbattle
    seni istisnasın.genel konştk.abartma değil gerçekler yarın puanın 25 puan civarı eksik gelecek göreceksin.7 bin bekliyorken 30 bininci olucaksın.

8-9binin üstüne çıkacağını sanmıyorum yarın hatırlatırım tekrar.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.