Şimdi Ara

LYS Sonuçları Açıklandı (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
2
Favori
97.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6. girişim 200 puan bekliyorum babam bni bu sefer kesin s..
  • valla bende çok bişey istemiyorum şöyle en varoşundan iktisat işletme bi yerlere gireyim yeter neyse 5saat kaldı tercihler ne zaman başlıo nerden yapçaz onları biri özet geçsin...
  • beyler sabahlamaya niyetli kişiler kimler.. çok heycan yaptım ha..
  • son bir haftadır sabahlıyorum sabahları uyuyorum yarasa gibiyim bu aralar...
  • @asil berk 29 temmuz 06 ağustos arası tercihleri bildirmemiz gerekiyor..
  • @asilberk aynı şekilde bende senin gibiyim bölümün ne ne istiyorsun ?
  • tm'yim en kötüsünden iktisat işletme istiyorum işte özel'de olur kazanmam benim için yeterli gitmicem okula başka planlarım var...
  • zaten sabahlıyorduk her gece.bu gece sabahlamak klasik yani :)
  • hadi gençler 4 saat 30 dakika kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigknife -- 15 Temmuz 2010; 6:07:02 >
  • 4 saat 15 dk
  • tam 4 saat var şu an. öğlen 5-6 gibi uyudum. 1 saat önce kalktım. tam da en zor bekleme anlarında uyandım şansımı s...
  • 1buçuk saat önce kalktım. Cod4 oynadım vakit geçsin diye. Geçmiyor körolası.
  • Daha ne kadar uyuyacaktın insaf yani
  • Saatte epey olmuş.
  • Sabahladık valla.
    Şöyle bi uludağ,çanakkale işletme iktisat sosyoloji falan tutacak puan gelse başka bişey istemiyorum gözümüz yok pdr de falan
  • @Boidae ben onlardan beterine de razıyım ç.kale iyi yer yine...
  • Gecmiyor zaman uleyyn...
  • İyi tabi uludağda iyi.Ama matematik iyi değil
    edebiyat coğa güveniyorum bakalım bi işe yarayacakmı şöyle 100.000in içinde olsam yada 100.000. olsam onada razıyım
  • 300-400binlerden alan uyduruk iktisat işletmeler işimi görüyor hatta özel de olabilir ikinci öğretim falan her yol paris yeterki 300-400bin den beter gelmesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsilBerk

300-400binlerden alan uyduruk iktisat işletmeler işimi görüyor hatta özel de olabilir ikinci öğretim falan her yol paris yeterki 300-400bin den beter gelmesin...

Umarım kardeşim özel düşünmüyorum ben abim kıbrısta okudu daha doğrusu okuyamadı
    Türkiye'deki özeller harici pek önermiyor kimse kıbrıs falan.Hayırlısı olsun bi yere kapağı atabilsek.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.