Şimdi Ara

LYS Sonuçları Açıklandı (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
2
Favori
97.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: özelders
    rüyamda gördüm arkadaşın tc si var bende onu arayıp seni geçtim diyodum ne pis insan var içimde

bnde gecen hafta gormustum 54 bininci olmustum :)

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTER_10 -- 15 Temmuz 2010; 8:51:00 >
  • Herkes için hayırlısı olsun açıklayın artıkkkkk
  • Basın açıklamasına 1 saat, sonuçlara 1,5 saat
  • Umarım geçen senenin sıralamasını baz alarak düşündüğümüzde tercih sonuçları geldiğinde kötü bir sürprizle karşılaşmayız..
  • Geçmiyor zaman yav. Şu basın açıklaması başlasa da onu izlesek bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarchitekt

Umarım geçen senenin sıralamasını baz alarak düşündüğümüzde tercih sonuçları geldiğinde kötü bir sürprizle karşılaşmayız..

sayısalcılar açısında tıplara aşırı bir yüklenme olacakmış gibime geliyor.Bunu da dikkate alıp tercih yapmak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiesOfFear

dizi izleyin zaman çabuk geçer

aynen prison break izliorm bende
  • Arkadaşlar elinizde vakıf üniversitelerinin de sıralamalarının olduğu bir link var mı? Ben sadece devlet üniversitelerine en son kaç binle girmişler onu bulabildim..
  • zaten benim kini Yarım ağız açıklayacak 1 saat yeter diyecem ama ne yazık ki hayır :s
  • İnşallah site kitlenmez.Ygs'deki gibi hemen gireriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trbattle

quote:

Umarım geçen senenin sıralamasını baz alarak düşündüğümüzde tercih sonuçları geldiğinde kötü bir sürprizle karşılaşmayız..

sayısalcılar açısında tıplara aşırı bir yüklenme olacakmış gibime geliyor.Bunu da dikkate alıp tercih yapmak gerek.

Valla tıpa her sene tercih sayısı artıyor, sıralaması ne olursa olsun oynamıyor.. Bekleyelim görelim yav.. İyice tıkandım.
  • Yarı yarıya az kişi var kilitlenmemesi lazım ama ösym paradan kaçıp adi sunucular kullanıyor olabilir....
  • Arkadaşlar bilgisi olan var mı ygs deki gibi bundada doğru yanlışlar olcak mı yoksa sınav sonuç belgesinde mi gelecek doğru yanlışlar??
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsilBerk

Yarı yarıya az kişi var kilitlenmemesi lazım ama ösym paradan kaçıp adi sunucular kullanıyor olabilir....

O kadar da para verdik halbuki.
  • sonucu öğrenmeden önce kız arkadaşımdan ayrıldım iyi mi ? bi de sonuç kötü gelirse var ya...
  • hayde gençler ösym ana sayfa değişti.çok az kaldı.herkes için hayırlısı olmasını dilerim.
  • quote:

Arkadaşlar elinizde vakıf üniversitelerinin de sıralamalarının olduğu bir link var mı? Ben sadece devlet üniversitelerine en son kaç binle girmişler onu bulabildim..
  • Günaydın millet.

Erken kalkıp öğrendiğime değer inşAllah sonuçlar. Yoksa YGS sonuçlarının açıklandığı gün olduğu gibi (O gün dershanedeydik.) akşamüstü falan bakardım.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.