Odtü KKTC işletme 410.000 den almış iktisat 542.000 bu tutar heralde ya zaten edebiyat sınavına 600.000 kişi girmişti o kadar da mal değilimdir...
Son 3 saat 15 dakika.
Günaydın arkadaşlar. Sonuçların açıklanmasına 3:15 kaldı. Neyse ben vurup kafayı biraz daha uyumayı deneyeyim. Yoksa zaman geçmeyecek.
quote:
Orijinalden alıntı: AsilBerk
Odtü KKTC işletme 410.000 den almış iktisat 542.000 bu tutar heralde ya zaten edebiyat sınavına 600.000 kişi girmişti o kadar da mal değilimdir...
2side tutar hocam hiç stres yapma.
mp4Ümün şarj kablosunu buldum sonunda her türlü geçer vakit..
son 2 saat 50 dakika
gece uyumadım nasıl dayanıcam ben ah ah..
Can sikintisindan corbaciya gittim bir tas corba sinirsiz ekmek :D gittim geldim yarim saat gecmis daha bos bos oturuncada gecmez ki uc saat sahilemi insem napsam oda zor geliyor gerci ah ulen modem ah tam bozulacak zamani buldun eziyet cektiriyon bize bole tellerden bukadar bekledik sonucumuzu gorsek bari acmazsa siteyi kahrolurum. :S
geçmez bu 2 saat 45 dakika
Ben bi fırına gideyim bişeyler alayım bari vakit geçmicek gezinmek şart...
Heyecan yüzünden erkenden kalktım ya.Şimdi o kadar saat nasıl geçecek?Gerçi YGS'den sonra pek bir umudum kalkmadı ama yine de heyecanlanıyor insan.
Son 2 Saat 15 Dakika
yeni uyandım standby mode
Herkese günaydın.Umarım herkesin gönlündeki olur.
Az kaldı.
rüyamda gördüm arkadaşın tc si var bende onu arayıp seni geçtim diyodum ne pis insan var içimde
1.50 kaldı ha gayret..
Acayip heyecan bastı. Şaka maka kaderimiz belli oluyor. Son 1 Saat 45 Dk
Aslında şimdi tam olarak belli olmuyor birde tercih olayı var ya o da ayrı mesele ayrı heycan fog the system...
Ya sizce osmangazi işletme iyi bir yermi, bide işletme tutarsa gideyim demişsiniz 4 yıl boşuna okumayayım