Şimdi Ara

LYS Sonuçları Açıklandı (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
2
Favori
97.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ardataskin

merak ettiğim bişey var 2009 yerleştirme sıralamalarına nasıl bakabilirim ?

http://www.sanaldersane.com/TabanPuanlar.aspx
  • quote:

bu 2008 http://www.osym.gov.tr/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFF88F742D0D711251A815D607F36785E6
    2009 var bende ama nasıl yukleyecem bılmıyorum
  • TAKIM TAMAM ; Sağ tarafta YGS1- YGS2- YGS3 ...... yazan yere bakacaksınız... sol taraf ham puanlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pamuk_

quote:

bu 2008 http://www.osym.gov.tr/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFF88F742D0D711251A815D607F36785E6

2009 unki ösym nin yayınladığı mı ?

• quote:

TAKIM TAMAM ; Sağ tarafta YGS1- YGS2- YGS3 ...... yazan yere bakacaksınız... sol taraf ham puanlar...

Sağ tarafta YERLEŞTİRME PUANLARI VE BAŞARI SIRALARI yazıyor şimdi o tarafta misal 225 yazıyor benim sol tarafta ham puanım 185 okul puanımla birlikte bir yere girebilirmiyim giremez miyim?

Örnek:

YGS-4 286,787 / Y-YGS-4 335,699 Böyle bir tabloda okul puanımla 4 yıllık bir yere girermiyim giremez miyim?
  • quote:

quote:

quote:

2009 unki ösym nin yayınladığı mı ?

açı nın hazırladığı bır pdf var bende . gecen yılın sıralaması var tabıkı tahmın olmamalı hadı 2010 u tahmın edemezlerde 2009 da geçmiş zaten
    hangı bolum ? ben burda copy paste yapayım sıze

• arkadaslar bu puanla ne olur onu ogrenmek istiyorum kafamda şu an net bi meslek yok yorumlarınızı beklıorum hangi meslegi secersem iyi bi üni ve bitince iş bulma olanagı saglarım
    dersanede Gaziantep ingilizce makina muhendisligi yazmamı soyledi bi hoca.orası iyi odtü cıkıslı falan dedi de pek emin degilim.muhendıslıkler hakkında pek bişey bilmiyorum aslında
    ya da hangi üni nin mat ogretmenlıgıne gidebılırım onları da ogrensem iyi olur
    fizik tedavi 1. puandan gelir mi ya da 2. puandan ?

LYS Sonuçları Açıklandı

Uploaded with ImageShack.us

LYS Sonuçları Açıklandı

LYS Sonuçları Açıklandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Hammill -- 15 Temmuz 2010; 21:05:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Takım_Tamam

quote:

TAKIM TAMAM ; Sağ tarafta YGS1- YGS2- YGS3 ...... yazan yere bakacaksınız... sol taraf ham puanlar...

Sağ tarafta YERLEŞTİRME PUANLARI VE BAŞARI SIRALARI yazıyor şimdi o tarafta misal 225 yazıyor benim sol tarafta ham puanım 185 okul puanımla birlikte bir yere girebilirmiyim giremez miyim?

Örnek:

YGS-4 286,787 / Y-YGS-4 335,699 Böyle bir tabloda okul puanımla 4 yıllık bir yere girermiyim giremez miyim?

YGS 4 Puanı ile Girilebilecek Bölümler

Aşçılık
    Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı
    Büro Yönetimi ve Sekreterlik
    Çocuk Gelişimi
    Halıcılık ve Kilimcilik
    Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri
    Turizm Animasyonu

Ortak YGS 1-2-3-4-5 puanlarıyla öğrenci alan bölümler

Adalet (Açıköğretim)
    Ağırlama Hizmetleri (Açıköğretim)
    Bankacılık ve Sigortacılık (Açıköğretim)
    Bilgisayar Operatörlüğü (Engelliler Entegre YO)
    Büro Yönetimi ve Sekreterlik (Açıköğretim)
    Dış Ticaret (Açıköğretim)
    Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı (Açıköğretim)
    Emlak ve Emlak Yönetimi (Açıköğretim)
    Ev İdaresi (Açıköğretim)
    Fotoğrafçılık ve Kameramanlık (Açıköğretim)
    Halkla İlişkiler ve Tanıtım (Açıköğretim)
    İlahiyat (Açıköğretim)
    İnsan Kaynakları Yönetimi (Açıköğretim)
    İşletme Yönetimi (Açıköğretim)
    Kültürel Miras ve Turizm (Açıköğretim)
    Laborant ve Veteriner Sağlık (Açıköğretim)
    Lojistik (Açıköğretim)
    Marka İletişimi (Açıköğretim)
    Medya ve İletişim (Açıköğretim)
    Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası (Açıköğretim)
    Muhasebe ve Vergi Uygulamaları (Açıköğretim)
    Özel Güvenlik ve Koruma (Açıköğretim)
    Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi (Açıköğretim)
    Radyo ve Televizyon Programcılığı (Açıköğretim)
    Sağlık Kurumları İşletmeciliği (Açıköğretim)
    Sosyal Bilimler (Açıköğretim)
    Sosyal Hizmetler (Açıköğretim)
    Spor Yönetimi (Açıköğretim)
    Tarım (Açıköğretim)
    Yapı Ressamlığı (Engelliler Entegre YO)
    Yerel Yönetimler (Açıköğretim)

AYRICA SIRF YGS4 LE SECIM YAPILACAKSA BAZI LISANS PROG. YERLEŞİLEBİLİYOR. ORNEĞİN GAZİ BURO YONETİMİ ÖĞRETMENLIĞI .. ARAŞTIRMANIZ LAZIM.. MESLEK ÇIKIŞLIMISINIZ LYS YE GIRMEDINIZ MI...

• tm1-2-3 de ilk 10 000 'e girmis arkadaslar puanları yazabilir mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Takım_Tamam

quote:

Örnek:

YGS 4 Puanı ile Girilebilecek Bölümler

Aşçılık
    Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı
    Büro Yönetimi ve Sekreterlik
    Çocuk Gelişimi
    Halıcılık ve Kilimcilik
    Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri
    Turizm Animasyonu

Ortak YGS 1-2-3-4-5 puanlarıyla öğrenci alan bölümler

Adalet (Açıköğretim)
    Ağırlama Hizmetleri (Açıköğretim)
    Bankacılık ve Sigortacılık (Açıköğretim)
    Bilgisayar Operatörlüğü (Engelliler Entegre YO)
    Büro Yönetimi ve Sekreterlik (Açıköğretim)
    Dış Ticaret (Açıköğretim)
    Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı (Açıköğretim)
    Emlak ve Emlak Yönetimi (Açıköğretim)
    Ev İdaresi (Açıköğretim)
    Fotoğrafçılık ve Kameramanlık (Açıköğretim)
    Halkla İlişkiler ve Tanıtım (Açıköğretim)
    İlahiyat (Açıköğretim)
    İnsan Kaynakları Yönetimi (Açıköğretim)
    İşletme Yönetimi (Açıköğretim)
    Kültürel Miras ve Turizm (Açıköğretim)
    Laborant ve Veteriner Sağlık (Açıköğretim)
    Lojistik (Açıköğretim)
    Marka İletişimi (Açıköğretim)
    Medya ve İletişim (Açıköğretim)
    Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası (Açıköğretim)
    Muhasebe ve Vergi Uygulamaları (Açıköğretim)
    Özel Güvenlik ve Koruma (Açıköğretim)
    Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi (Açıköğretim)
    Radyo ve Televizyon Programcılığı (Açıköğretim)
    Sağlık Kurumları İşletmeciliği (Açıköğretim)
    Sosyal Bilimler (Açıköğretim)
    Sosyal Hizmetler (Açıköğretim)
    Spor Yönetimi (Açıköğretim)
    Tarım (Açıköğretim)
    Yapı Ressamlığı (Engelliler Entegre YO)
    Yerel Yönetimler (Açıköğretim)

AYRICA SIRF YGS4 LE SECIM YAPILACAKSA BAZI LISANS PROG. YERLEŞİLEBİLİYOR. ORNEĞİN GAZİ BURO YONETİMİ ÖĞRETMENLIĞI .. ARAŞTIRMANIZ LAZIM.. MESLEK ÇIKIŞLIMISINIZ LYS YE GIRMEDINIZ MI...

Sözel çıkışlıyım LGS, LYS her ikisinede girdim girdim açıköğretim işime gelmez benim orda öğrenmek istediğim aldığım puan + okul puanı ile 4 yıllık bir fakülteye girebilirmiyim giremezmiyim?

Örnek:

YGS-4 286,787 / Y-YGS-4 335,699 Böyle bir tabloda okul puanımla 4 yıllık bir yere girermiyim giremez miyim? Okuldan en aşşa 60-65 puan gelse..

• IuFuKI ; BENCE REHBER OĞRETMENLERINE KULAK VER , BEN TERCIH YAPARKEN 20 DEN FAZLA DERSANEYE GITMISTIM TERCIH KONUSUNDA , HANGI MESLEĞIN SANA GORE OLDUĞU DA COK ONEMLI , DERS ICERIKLERINE MUTLAKA BAKK DERIM.. MUHENDISLIK { MAKINA, BILG, ELEKTRIK-ELEKTRONIK} IŞSIZ KALMAZ....
  • YGS-1
    YGS-2
    YGS-3
    YGS-4
    YGS-5
    YGS-6

Hangi puan türü ile hangi bölümlere girebilirim?
  • sözel çıkışlıyım LGS, LYS her ikisinede girdim girdim açıköğretim işime gelmez benim orda öğrenmek istediğim aldığım puan + okul puanı ile 4 yıllık bir fakülteye girebilirmiyim giremezmiyim?

Örnek:

YGS-4 286,787 / Y-YGS-4 335,699 Böyle bir tabloda okul puanımla 4 yıllık bir yere girermiyim giremez miyim? Okuldan en aşşa 60-65 puan gelse..

--------------------------------------------------------------------------------------
    yanı tabı aöf yi napıcaksın zaten 4 yıllık bır yere yerleşirsen otomatıkman 2. unıv olarak okuyabılıyorsun sınava gırmeden. şimdi o y-ygs puanın zaten okul puanı eklenmiş durumudur. ham puanın yanı okul puanı eklenmemıs hali 286.787 olur anlatabıldım mı? nerelere girebılırsın bakayım bulabılırsem yazarım.
  • Orijinalden alıntı: pamuk_

sözel çıkışlıyım LGS, LYS her ikisinede girdim girdim açıköğretim işime gelmez benim orda öğrenmek istediğim aldığım puan + okul puanı ile 4 yıllık bir fakülteye girebilirmiyim giremezmiyim?

Örnek:

--------------------------------------------------------------------------------------
    yanı tabı aöf yi napıcaksın zaten 4 yıllık bır yere yerleşirsen otomatıkman 2. unıv olarak okuyabılıyorsun sınava gırmeden. şimdi o y-ygs puanın zaten okul puanı eklenmiş durumudur. ham puanın yanı okul puanı eklenmemıs hali 286.787 olur anlatabıldım mı? nerelere girebılırsın bakayım bulabılırsem yazarım.

BOLUMLER ŞURDA ; http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:1adBsMacp5cJ:www.aciklise-dershanesi.com/ygs_lys_rehberlik/ygs_puan%C4%B1yla_girilebilecek_lisans_b%C3%B6l%C3%BCmleri.aspx+ygs+puanlar%C4%B1yla+hangi+lisans&cd=3&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

• quote:

Orijinalden alıntı: IuFuKI

arkadaslar bu puanla ne olur onu ogrenmek istiyorum kafamda şu an net bi meslek yok yorumlarınızı beklıorum hangi meslegi secersem iyi bi üni ve bitince iş bulma olanagı saglarım
    dersanede Gaziantep ingilizce makina muhendisligi yazmamı soyledi bi hoca.orası iyi odtü cıkıslı falan dedi de pek emin degilim.muhendıslıkler hakkında pek bişey bilmiyorum aslında
    ya da hangi üni nin mat ogretmenlıgıne gidebılırım onları da ogrensem iyi olur
    fizik tedavi 1. puandan gelir mi ya da 2. puandan ?

LYS Sonuçları Açıklandı

Uploaded with ImageShack.us

LYS Sonuçları Açıklandı

LYS Sonuçları Açıklandı

up arkadslar lutfen yardımcı olun

• 10 000 küsürüncü oldum, soracağım soru ise. Sınava öylesine girmiş tahminen ne kadar sayısalcı önümdedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysselim

quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

Orijinalden alıntı: damn1518

quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

mf4 8571.yim

itü ucak , odtü mimarlık , odtü inşaat müh. daha ne istiyon dostum

odtü elektrik elektronik veya bilgisayar istiyordum ama havamı aldım
    inşaat mühendisliğini yapamam ki çizim yeteneği 0 bende cin aliyi zor çiziyorum

Şunu da ekleyeyim... 95'te ben bir terslik yüzünden 52'de 36 matematik yaptım... Derece yapacakken 1800. olup ODTÜ İnşaat'a girdim...
    96'da tekrar girdim. Gene ilk 300 civarı bir net yaptım, ama OÖBP'den iki yıl üstüste girişten 30 puan kadar kaybettim... 1300. oldum, gene ODTÜ İnşaat'a girdim...
    99'da tekrar girdim... Gene 300. oldum... Ama bu sefer sözelci saydılar, ODTÜ Uluslararası geldi, gitmedim, İnşaata devam ettim...

ODTÜ İnşaat 95'de ilk 2500ü alırdı, Hacettepe Tıp'tan da 25 puan yüksekti...

O yüzden çok da moralini bozma, yaz git, keyfine bak...

yorumun için sağol az önce hocam aradı onunlada konuştum oda inşaat seç dedi yatay geçiş olurmuş galiba ee ye gerçi benim not ortalamam o kadar yüksek olmaz ama olmazsada inşaata kalırım ben inşaattta hep çizimler var biliyordum okuması rahat mı peki

• Orijinalden alıntı: pamuk_

sözel çıkışlıyım LGS, LYS her ikisinede girdim girdim açıköğretim işime gelmez benim orda öğrenmek istediğim aldığım puan + okul puanı ile 4 yıllık bir fakülteye girebilirmiyim giremezmiyim?

Örnek:

BOLUMLER ŞURDA ; http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:1adBsMacp5cJ:www.aciklise-dershanesi.com/ygs_lys_rehberlik/ygs_puan%C4%B1yla_girilebilecek_lisans_b%C3%B6l%C3%BCmleri.aspx+ygs+puanlar%C4%B1yla+hangi+lisans&cd=3&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

İlgilendiniz için teşekkürler tercih klavuzu tahmini ne zaman açıklanır?

Üniv. kontenjan durumu alış puanları açıklanmayınca ne desek yanlış bu sene öss çok zordu 1 kere girdiğimiz sınava 3 kere girip ek ücret ödedik yetmedi sınav ortasında da kitapçık dağıtıp sınavı bölmeleride cabası kahrolsun YÖK inşallah aklı başında bir hükümet gelirde bu YÖK'ü tarihin derin sayfasına gömer.

• Off inanılmaz derecede kararsızım.TM-2 puanım hiç beklemediğim bi şekilde 430 geldi.Marmara uluslarası ilişkiler(ing) veya marmara işletme enformatiği istiyodum.Sanırım zor şuan ikiside seneyemi bıraksam yoksa düz marmara ekonometri falanmı tercih etsem çok kararsızım

• İlgilendiniz için teşekkürler tercih klavuzu tahmini ne zaman açıklanır?

Üniv. kontenjan durumu alış puanları açıklanmayınca ne desek yanlış bu sene öss çok zordu 1 kere girdiğimiz sınava 3 kere girip ek ücret ödedik yetmedi sınav ortasında da kitapçık dağıtıp sınavı bölmeleride cabası kahrolsun YÖK inşallah aklı başında bir hükümet gelirde bu YÖK'ü tarihin derin sayfasına gömer.

RICA EDERİM , TERCIHLER 26 TEMMUZ- 6 AĞUSTOS ARASI TESLIM EDILECEK .
    HAKLISINIZ BU ÇOK KADEMELİ SINAV SISTEMI PSIKOLOJIMIZI YIPRATTI..

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.