Şimdi Ara

LYS Sonuçları Açıklandı (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
2
Favori
97.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dişi Dökülen Nijeryalı

Off inanılmaz derecede kararsızım.TM-2 puanım hiç beklemediğim bi şekilde 430 geldi.Marmara uluslarası ilişkiler(ing) veya marmara işletme enformatiği istiyodum.Sanırım zor şuan ikiside seneyemi bıraksam yoksa düz marmara ekonometri falanmı tercih etsem çok kararsızım

PROFESYONEL DESTEK ALIN BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRDEKİ DERSANELERE GİDEBILIRSINIZ. HEM TERCIH SIRALAMANIZ DAHA SAĞLIKLI OLACAKTIR . EKONOMETRININ DERS IÇERIĞINE VE İŞ IMKANLARINI NETTEN BULABILIRSINIZ......
  • Arkadaşlar MF2 sıralamam 176 000.

Anadolu biyolooji 169 000

Osmangazi Biyoloji 193 000

Osmangazi Biy. 2. öretim 262 000

Marmara biyoloji 105 000

Marmara biyoloji 2. öğretim 147 000

bunlardan birsiine girebilme ihtimalim nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanckayakiran

Arkadaşlar MF2 sıralamam 176 000.

Marmara biyoloji 105 000

Osmangazi ye kesin girersin, süper de olur eskişehir i kesinlikkle tavsiye ederimm
  • NTVnin tahmini puan dosyasını biri gönderebilirmi?Şu an en mantıklısı o sanırım.

@pamuk_
    Çok teşekkürler ilginiz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dişi Dökülen Nijeryalı -- 15 Temmuz 2010; 22:11:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pamuk_

quote:

Marmara biyoloji 105 000

Osmangazi ye kesin girersin, süper de olur eskişehir i kesinlikkle tavsiye ederimm

bende eskişehirliyim zaten tekrar memleketime dönmek için girdim sınava :)

Ama bu yazdığım sıralamalar 2009 un sıralamaları bu sıralamalar yükselir mi düşer mi o konuda bi fikrim yok ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dişi Dökülen Nijeryalı

NTVnin tahmini puan dosyasını biri gönderebilirmi?Şu an en mantıklısı o sanırım.

@pamuk_
    Çok teşekkürler ilginiz için.

önemli değil , aradığınız link şurada sanırım http://www.rehberlik.biz.tr/?p=16
  • Arkdaşlar bu yılın mf4 135 bini ile geçen yılın normal say-2 135 bini aynı mı oluor?Alanında 135 bin yazıor bu yıl,bu sadece benım alan sırammı oluor?Yani bu 135 binin arasında soz ve ea’cılar yokmu???Yoksa aynı olmuor değilmi?:S
  • quote:

quote:

quote:

Marmara biyoloji 105 000

bende eskişehirliyim zaten tekrar memleketime dönmek için girdim sınava :)

Ama bu yazdığım sıralamalar 2009 un sıralamaları bu sıralamalar yükselir mi düşer mi o konuda bi fikrim yok ?

Türkiyenin avrupai şehri .. bence pek değişmez sebebine gelince ; sayısal bölüm olduğu ıcın . tm olsaydı durum değişebilirdi... sayısalcılardan rağbet var cunku

• quote:

Orijinalden alıntı: A-l-A-C-A

Arkdaşlar bu yılın mf4 135 bini ile geçen yılın normal say-2 135 bini aynı mı oluor?Alanında 135 bin yazıor bu yıl,bu sadece benım alan sırammı oluor?Yani bu 135 binin arasında soz ve ea’cılar yokmu???Yoksa aynı olmuor değilmi?:S

yanlıs bilgilendirmek istemem ama mantıken o sıralama MF4 e giren sayısalcı sözelci ea hepsini kapsar
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

Orijinalden alıntı: ysselim

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: damn1518

quote:

mf4 8571.yim

itü ucak , odtü mimarlık , odtü inşaat müh. daha ne istiyon dostum

odtü elektrik elektronik veya bilgisayar istiyordum ama havamı aldım
    inşaat mühendisliğini yapamam ki çizim yeteneği 0 bende cin aliyi zor çiziyorum

Şunu da ekleyeyim... 95'te ben bir terslik yüzünden 52'de 36 matematik yaptım... Derece yapacakken 1800. olup ODTÜ İnşaat'a girdim...
    96'da tekrar girdim. Gene ilk 300 civarı bir net yaptım, ama OÖBP'den iki yıl üstüste girişten 30 puan kadar kaybettim... 1300. oldum, gene ODTÜ İnşaat'a girdim...
    99'da tekrar girdim... Gene 300. oldum... Ama bu sefer sözelci saydılar, ODTÜ Uluslararası geldi, gitmedim, İnşaata devam ettim...

ODTÜ İnşaat 95'de ilk 2500ü alırdı, Hacettepe Tıp'tan da 25 puan yüksekti...

O yüzden çok da moralini bozma, yaz git, keyfine bak...

yorumun için sağol az önce hocam aradı onunlada konuştum oda inşaat seç dedi yatay geçiş olurmuş galiba ee ye gerçi benim not ortalamam o kadar yüksek olmaz ama olmazsada inşaata kalırım ben inşaattta hep çizimler var biliyordum okuması rahat mı peki

Derslere girersen, ödevleri yaparsan, hiç zorlanmadan bitirirsin...

Ama yok benim gibi derslere gitmeden, ödevleri yapmadan, lablara vs. gitmeden, proje falan yapmadan... Sadece sınava girerek 80-90'lı notlar alıp da bitireceğini zannedersen...

Benim gibi 9 sene okursun :P

Ulan bölüme dereceyle girdik... Sınavlarda hep süper notlar alırdık... Ama hocalar bir inat bir inat... "Vay nasıl derse girmezsin"...
    Girmiyorum yahu... Lise mi burası?...

O zaman kalırsın... Haydaaa...

Bu aklında olsun da...

Benim gibi hiperaktivite sorunun varsa ve derse giremeyeceksen, Makine falan yaz...

Yok sade derslere girerim, ödev-proje vs. yaparım dersen, günde 1 saat çalışmak bile fazla... Zira 3-5 ders hariç gerisi hep geyik dersler...

Ben yarısında hiç derse gitmeden, sınavlara da 1 gün bile çalışmadan girip çok sağlam notlar almıştım...

Bölüm değiştirmeye gelince... Lisedeyken "İnek" diye laf yiyenlerden değildiyseniz, çok ümitlenmeyin...

Zor birşey değil de, okumaya başladıktan sonra üşenirsiniz...

• Arkadaşlar yeğenim 540 civarı bir puan almış.Benim zamanlarımdaki gibi olmadığından puandan anlamıyorum TR sıralamsı 1900 civarı.Bu sıralamayla İstanbul Tıp fakültelerine girebilirmi...
  • ev adresimize sonuç gelecek mi ? benim ev adresim değişti . eğer gönderilecekse yeni adresime gelmesini nasıl sağlayabilirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenfat10

Arkadaşlar yeğenim 540 civarı bir puan almış.Benim zamanlarımdaki gibi olmadığından puandan anlamıyorum TR sıralamsı 1900 civarı.Bu sıralamayla İstanbul Tıp fakültelerine girebilirmi...

gecen yıl cerrahpaşa 2300, marmara 2900 le kapatmış buyuk ıhtımal olur kanımca
  • quote:

Orijinalden alıntı: dazed

ev adresimize sonuç gelecek mi ? benim ev adresim değişti . eğer gönderilecekse yeni adresime gelmesini nasıl sağlayabilirim .

bu sene sonuç belgesi gönderilmeyecekmiş.
  • quote:

ev adresimize sonuç gelecek mi ? benim ev adresim değişti . eğer gönderilecekse yeni adresime gelmesini nasıl sağlayabilirim .

evet eve sonuc gelecekmiş yarımağan açıklamasında öyle diyor, adresini ösym sitesinde bilgi girisi var şifrenı bılıyorsan değiştirirsın, bilmiyorsan ösym bürosunu arayın
  • Arkadaşlar Ankara Üniversitesi Kore Dili ve Edebiyatı kaç puan ile alır tahmini olarak ?
  • quote:

quote:

evet eve sonuc gelecekmiş yarımağan açıklamasında öyle diyor, adresini ösym sitesinde bilgi girisi var şifrenı bılıyorsan değiştirirsın, bilmiyorsan ösym bürosunu arayın

konuyla ilgili açıklama bu sayfanın en altında http://gazete.mynet.com/detay/guncel/lys-sonuclari-aciklandi/522150

• Tm-2 alan içi puanı 500-505 arası olan biri varsa derecesini yazabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whoracle1905

Arkadaşlar Ankara Üniversitesi Kore Dili ve Edebiyatı kaç puan ile alır tahmini olarak ?

ilginç bir bölüm :)
    geçen yıl 270.9 puanla almış 11.800 başarı sırasıyla . puanlar değil sıralamalar çok önemli...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Whoracle1905

Arkadaşlar Ankara Üniversitesi Kore Dili ve Edebiyatı kaç puan ile alır tahmini olarak ?

ilginç bir bölüm :)
    geçen yıl 270.9 puanla almış 11.800 başarı sırasıyla . puanlar değil sıralamalar çok önemli...

12084 sıralamam arkadaşım :)
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.