Şimdi Ara

LYS Sonuçları Açıklandı (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
2
Favori
97.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aksaray üniversitesi nasıldır bilen varmı veya aksaray hakkında şehir nasıldır?Bilgilendirirseniz sevinirim
  • sözelde başarı sırası 40 binlerde olanlara şans varmıdır acaba geçen sene tarih bölümleri 60 binlere kadar almış bu senede olurmu acaba böyle?
  • neden bilmiyorum ama özelden cevabım gitmedi ..gsm onaylanmadı diyor.. cevap vereceğim arkadaşım kendini biliyor :)
    öncelikle maden müh. iş imkanları ıyı mıdır mezun olunca hemen yerleşirmisiniz bir araştırın .. Cevre müh. süper tutarsa şayet.. eskişehir garanti gibi sizin .. ama durumunuz uygunsa özellerden makina bilg inşaat düşünün derim bir yıl sonra geçiş yapma olanağıda var ... bu bolumler ıcın paraya kıyılır yanı ... umarım yardımcı olabılmışımdır
  • Çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Aksaray üniversitesi nasıldır bilen varmı veya aksaray hakkında şehir nasıldır?Bilgilendirirseniz sevinirim

Aksarayla ilgili çok olmasada bu sayfada ünivlerle ilgili bilgiler var http://www.dikeygecis.org/forum/
  • Arkadaşlar bi yardımcı olsanız lütfenn ts 2 445 sıralama 14 bin ne yapabiilirm
  • arkadaşlar ygs 1 de 407 puan yaptım ve bu puan ek puanla beraber... ama alan içi sıralamada 148 bin yazıo ek puanlı sıralamada da 1700 yazıo kaç kişi içindendir ayrıca kocaeli veya marmara elektrik-elektronik öğretmenliğine puanım yeter mi sizce??? cevaplarınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: avsar11

sözelde başarı sırası 40 binlerde olanlara şans varmıdır acaba geçen sene tarih bölümleri 60 binlere kadar almış bu senede olurmu acaba böyle?

sayısalcılar ve en önemlisi ea larda pastadan pay alabılır bu yuzden bellı olmaz. ama ea işi çokk zor valla ...
  • Arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz ? Hukuk düşünüyordum ama olmayacak gibi TM2 puanım 438 ve 28binlerdeyim. Tercihlerimde yine de Erzincan Hukuk yazacağım. Ailem özellerden de birkaç üniv. yaz diyor ama fazla yük olmak istemiyorum. Çok zorda kalırsam Işık Üniv. Hukuk'u da yazmayı düşünüyorum. Ben o zora girmeden, bana birkaç bölüm söyleyebilir misiniz ? Geleceği olan meslekler nelerdir ? Sizce nereye yerleşirim ? Herhangi bir yerde psikoloji gelir mi ? Sizde de kesin bilgiler yok ama öğrenci psikolojisi işte hep tavsiye duymak istiyor. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15delgado15

arkadaşlar ygs 1 de 407 puan yaptım ve bu puan ek puanla beraber... ama alan içi sıralamada 148 bin yazıo ek puanlı sıralamada da 1700 yazıo kaç kişi içindendir ayrıca kocaeli veya marmara elektrik-elektronik öğretmenliğine puanım yeter mi sizce??? cevaplarınız için teşekkürler

meslek çıkışlı mısınız? elektrik öğretmenliği mi elektrık- elektronık oğrt diye bir bolum yok .... ek puanlı sıralamanız 1700 mü
  • Orijinalden alıntı: pamuk_

yok kayseriye gitçeğime 1 sene daha heba ederim :)

walla bende konya da okumuştum önce mırın kırın ettım ama şu an deliler gibi özlüyorum . kampus sivillerden cok uzakta dolayııyla öğrenci şehrindesin . ankara nın yaşam şartları zor zorr :)

Kayseriyle konya biraz farklı.İki şehirede gittim kayseride uzun süre yaşadım lise yıllarında.Konyayı yaz ama kayseriyi yazma benden sana tavsiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ftss

Arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz ? Hukuk düşünüyordum ama olmayacak gibi TM2 puanım 438 ve 28binlerdeyim. Tercihlerimde yine de Erzincan Hukuk yazacağım. Ailem özellerden de birkaç üniv. yaz diyor ama fazla yük olmak istemiyorum. Çok zorda kalırsam Işık Üniv. Hukuk'u da yazmayı düşünüyorum. Ben o zora girmeden, bana birkaç bölüm söyleyebilir misiniz ? Geleceği olan meslekler nelerdir ? Sizce nereye yerleşirim ? Herhangi bir yerde psikoloji gelir mi ? Sizde de kesin bilgiler yok ama öğrenci psikolojisi işte hep tavsiye duymak istiyor. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

psikoloji, en önemlisi pdr ..
    ana okulu artık mecburi hale gelecekmiş diyorlar ... uluslararsı ticarette iyidir ..
  • ben TS-1de 4033.cü oldum...nereler gelebilir?? sözel bölümlerini pek iyi bilmiyorum da...
  • Sözelde çok popüler meslekler yok kanımca tarih hariç .. ama şurdan bakabılırsın http://www.giresunbilim.com/rehberlik/TABAN/sozellisansprogramlari.htm
    sıralaman cok ıyı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pamuk_

quote:

Arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz ? Hukuk düşünüyordum ama olmayacak gibi TM2 puanım 438 ve 28binlerdeyim. Tercihlerimde yine de Erzincan Hukuk yazacağım. Ailem özellerden de birkaç üniv. yaz diyor ama fazla yük olmak istemiyorum. Çok zorda kalırsam Işık Üniv. Hukuk'u da yazmayı düşünüyorum. Ben o zora girmeden, bana birkaç bölüm söyleyebilir misiniz ? Geleceği olan meslekler nelerdir ? Sizce nereye yerleşirim ? Herhangi bir yerde psikoloji gelir mi ? Sizde de kesin bilgiler yok ama öğrenci psikolojisi işte hep tavsiye duymak istiyor. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

ana okulu artık mecburi hale gelecekmiş diyorlar ... uluslararsı ticarette iyidir ..

PDR nedense cazip gelmiyor. İşin ucunda öğretmenlik olduğundan mıdır nedir, bilmiyorum. Sizce Psikoloji gelir mi yani?

• arkadaşlar kardeşim mf4 den 198. bininci olmuş kocaelinde 4 yıllık bir yere girebilirmi???
  • quote:

quote:

arkadaşlar ygs 1 de 407 puan yaptım ve bu puan ek puanla beraber... ama alan içi sıralamada 148 bin yazıo ek puanlı sıralamada da 1700 yazıo kaç kişi içindendir ayrıca kocaeli veya marmara elektrik-elektronik öğretmenliğine puanım yeter mi sizce??? cevaplarınız için teşekkürler

meslek çıkışlı mısınız? elektrik öğretmenliği mi elektrık- elektronık oğrt diye bir bolum yok .... ek puanlı sıralamanız 1700 mü

ewet 1700 yazıyo:S
  • quote:

quote:

quote:

PDR nedense cazip gelmiyor. İşin ucunda öğretmenlik olduğundan mıdır nedir, bilmiyorum. Sizce Psikoloji gelir mi yani?

Sizin için baktım , geçen yıla göre psikolojide özellerin % 100 bursluları oluyor. örneğin haliç, arel gibi ... bu yıl sıralama ne olur bilmiyoruz

• quote:

quote:

quote:

ewet 1700 yazıyo:S

O zaman süper ! geçen yıl marmara 101.000 kocaeli 115.000 le kapatmış ..
    Fakat ek puanlı oğrencılerın sıralamaları değişik kanımca ... klavuzda ona dikkat ettım ... umarım yeter puanınız...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sizin için baktım , geçen yıla göre psikolojide özellerin % 100 bursluları oluyor. örneğin haliç, arel gibi ... bu yıl sıralama ne olur bilmiyoruz

Ciddi misiniz ? Hangi siteden bakıyorsunuz ? Artık rahat bir uyku uyuyabilirim yani ? İnşallah dediğiniz gibidir. :D Sağolun.

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.