Şimdi Ara

Lys sorularınızı buradan cevaplayabilirim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
2
Favori
3.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sdü bilgisayar i.ö 92k 370puan
    Makina 101k 361puan

puan olarak çok uzak ama sıralama yakın. sıralama daha önemli diyor şimdi herkes bu bölümler olur mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

mf4 105k puan 321puan

Makina 101k 361puan

puan olarak çok uzak ama sıralama yakın. sıralama daha önemli diyor şimdi herkes bu bölümler olur mu acaba

Önelim olan sıralama zaten puanlar bu sene karman corman oldu. Gelme ihtimali var tabiki. Ama riske atma daha düşük yerleride yaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MF4 puanımla 180 bınıncıyım. 140 150 160 bın'le alan yerlere girme olasılıgım nedir ?
  • kaç tane tercih hakkımız var yani tercih listesine kaç tane üniversite yazıyoruz?
  • 2012 Lys sonuclarinda Obp puanima 100 denilmis. Diploma notum 10 luk sistemde 7.35 iken obp neden en kucuk puanda verildi. diploma notumun 100 luk sisteme cevrilerek degerlendirilmesi gerekmezmiydi 100 luk sistemde diploma notum ortalama 73.5 oluyor ve bu diploma notuyla en dusuk obp olan 100 puan verilmesinde yanlislik yapildigini dusunuyyorum. sizcede bir yanlislik yokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fbtl1453

quote:

mf4 105k puan 321puan

Makina 101k 361puan

Önelim olan sıralama zaten puanlar bu sene karman corman oldu. Gelme ihtimali var tabiki. Ama riske atma daha düşük yerleride yaz.

puanlar düşcek falan diyor herkes 101k lık yer rahat gelmez mi bu durumda
  • mf 4 puanım 177 de kaldı barajı geçemedim ama sıralamam 240 binlerde geçen sene bu puanı alan elemanların sıralaması 360 bin civarı olmuş.240 bin sıralama yapanların ise puanı 221 olmuş.yani ben barajı geçemedigim icin tercih yapamıcakmıyım.bu sekılde kontenjanlar boş kalmazmı.ösymnin barajı aşagıya çekme ihtimali varmı ?
  • quote:

quote:

quote:

mf4 105k puan 321puan

Makina 101k 361puan

puanlar düşcek falan diyor herkes 101k lık yer rahat gelmez mi bu durumda

Puanlar düşecek evet dogru, ama sıralamalar farklı. Talebe göre değişir. Ben kendi adıma düşünsem gelir derim ama garantiye al başka yerleride yaz yinede diye söyledim;)

• quote:

quote:

mf4 105k puan 321puan

Makina 101k 361puan

yukarıda kalmış mesajım görmemişsin herhalde hocam yazayım burayada

mf4 50k koç ee 44k koç makina 48k girebilir miyim bunlara
  • Fbtl1453 cevap verirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bysmtnc

mf 4 puanım 177 de kaldı barajı geçemedim ama sıralamam 240 binlerde geçen sene bu puanı alan elemanların sıralaması 360 bin civarı olmuş.240 bin sıralama yapanların ise puanı 221 olmuş.yani ben barajı geçemedigim icin tercih yapamıcakmıyım.bu sekılde kontenjanlar boş kalmazmı.ösymnin barajı aşagıya çekme ihtimali varmı ?

Kılavuz yayınlandığı icin artık zor.

• Mf4 180 bınıncıyım. 130 140 150 160 bınlere gırebılme olasılıgım varmı ? cvp verırmısın
  • TM-1 217291
    TM-2 197960
    TM-3 191548

Anadolu Felsefe-140.000 TM-3
    Anadolu Arkeoloji-263000 TM-3

Osmangazi İktisat(İO)-179000 TM-1

Arkadaşlar anadolu arkeoloji kesin gelir gibi,ama tm3de felsefe arada 50k var tm1de de 38k var sizce bunların olma ihtimalı var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhq

Mf4 180 bınıncıyım. 130 140 150 160 bınlere gırebılme olasılıgım varmı ? cvp verırmısın

Evet, sansin var 100000 lerde cok oynamalar oluyor ama garanti olması icin 200000 lere kadar inmelisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: lmrv

Ankara daki dişler ne için ne diyebilirsin bir de ingilizce diş okumanın ne gibi artıları olur şimdiden teşekkürler

• tm3 puan türünde 26bin sıralama ile psikoloji veya pdr bölümlerine yerleşmek imkansız mı?
  • 186k sıralama var. 211k ile kapatmış yere girebilir mi?

• Sıralamalara nerden bakıyoruz sıralama yokkı bılen bırısı cevaplayabılır mı nereden bakıyoruz acaba?

• quote:

quote:

Ankara daki dişler ne için ne diyebilirsin bir de ingilizce diş okumanın ne gibi artıları olur şimdiden teşekkürler

Ancak yazabiliyorum kusura bakmayın. Uzmanlık düşünüyorsan zaten artık dus geldi ankarada okumak yasa başka bir yerde bunun icin önemli. Bir bölümü İngilizce okumak cok mantıklı neresi olursa olsun her zaman alternatif oluşturabilirsiniz bu sayede.

• tm1 66bin
    Tm2 60bin
    Tm3 53 bin
    Ege uluslarası 1.veya 2.öğretim,Gazi Uluslarası 1.veya 2.öğretim gelme şansı nedir? Aklımda yok ama sormazsam içimde kalacak Odtü felsefe olanağı var mi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.