Şimdi Ara

Lys sorularınızı buradan cevaplayabilirim. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
2
Favori
3.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler benim mf4 YERLEŞTİRME PUANLARI VE BAŞARI SIRALARIndaki puanım ve sıralamam yazmıyor neden kaynaklanıyor acaba??

edit:mf4 sınav puanım hesaplanmış ve yazıyor...
  • beyler ygs+lys+okul puanı hangisi?
    yani yerleşeceğim puan tam olarak hangisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pntgrmyk

Klavuzda sadece puanlar yazıyor
    Sıralamalara nereden bakıyoruz..

Kılavuzda sıralamalarda yazıyor. Dikkatli incelemelisin. Zaten önemli olan sıralamalar puanlar önemli degil özellikle bu yil katsayının kalkmasıyla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: age of empires köylüsü

beyler ygs+lys+okul puanı hangisi?

Mesela mf 3 ten tercih yapacaksın diyelim. Sag tarafta yerleştirme puanları yazan yerden mf 3 sıralama ve puanına bakacaksın.o hepsini içerir.

• MF-1 130.000

Acaba bu sıralama ile Mimar Sinan GSÜ - İstatistik şansım nedir? Geçen sene 121.000 ile kapatmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fbtl1453

quote:

Orijinalden alıntı: OkyaNuS.

tm3 puan türünde 26bin sıralama ile psikoloji Veya pdr bölümlerine yerleşmek imkansız mı?

hocam bi cevap alabilir miyim lütfen?

Gecen yıl en son hangi universite almış bilemiyorum. Bakmak lazım. Kılavuzda tüm pdr ve psikolojilere baktın mı? Ya da istediğin bir universite mı var.

geçen sene en sonra 25 26 bin ile kapatmış bu bölümler ancak bu sene pdrde kontenjanlar arttı ve bazı üniversitelerde yeni açılacak bu bölümler o yüzden ne olur merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre455

beyler benim mf4 YERLEŞTİRME PUANLARI VE BAŞARI SIRALARIndaki puanım ve sıralamam yazmıyor neden kaynaklanıyor acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre455 -- 20 Temmuz 2012; 14:07:18 >
  • mf4 180 bin jeoloji mühendisliği jeofzik mühendisliği gelio ankara dışınıda yazamıyorum sizce nasıl iş imkanı yok ve okuması zor diolar başka seçeneğimde yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efsunger

MF-1 130.000

Acaba bu sıralama ile Mimar Sinan GSÜ - İstatistik şansım nedir? Geçen sene 121.000 ile kapatmış.

Sansin var, ama garantiye al 140000 lere kadar in. Cok talep olmazsa sıralamalar bu aralikta oynayabiliyor.

• Hocam bir cevap yazsaydın..
  • quote:

quote:

beyler benim mf4 YERLEŞTİRME PUANLARI VE BAŞARI SIRALARIndaki puanım ve sıralamam yazmıyor neden kaynaklanıyor acaba??

Barajı geçmediğin icin hesaplanmamış dikkatli bakınca farkettim. Barajı geçemezsen hamda hesaplanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fbtl1453 -- 20 Temmuz 2012; 14:02:13 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: age of empires köylüsü

beyler ygs+lys+okul puanı hangisi?

Mesela mf 3 ten tercih yapacaksın diyelim. Sag tarafta yerleştirme puanları yazan yerden mf 3 sıralama ve puanına bakacaksın.o hepsini içerir.

saol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edhslsl

tm 1 405 sıralama 29700 istanbul iktisat ing gelir mi

cevap yok muuuu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Efsunger

MF-1 130.000

Sansin var, ama garantiye al 140000 lere kadar in. Cok talep olmazsa sıralamalar bu aralikta oynayabiliyor.

Teşekkürler.
  • quote:

quote:

tm 1 405 sıralama 29700 istanbul iktisat ing gelir mi

cevap yok muuuu ?

En son kac binle almış suan sıralamaları goremiyorumda bilgisayarımda kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: AykuTMira

Hocam bir cevap yazsaydın..

Soruyu bulamıyorum. Bulsam hemen yazacağım aslında.

• quote:

quote:

quote:

tm3 puan türünde 26bin sıralama ile psikoloji Veya pdr bölümlerine yerleşmek imkansız mı?

hocam bi cevap alabilir miyim lütfen?

Gecen yıl en son hangi universite almış bilemiyorum. Bakmak lazım. Kılavuzda tüm pdr ve psikolojilere baktın mı? Ya da istediğin bir universite mı var.

geçen sene en sonra 25 26 bin ile kapatmış bu bölümler ancak bu sene pdrde kontenjanlar arttı ve bazı üniversitelerde yeni açılacak bu bölümler o yüzden ne olur merak ediyorum

Gelme ihtimali var. Cok talep alan bölümler ama 2000 3000 düşme bekliyorum. Ama mutlaka alta başka bölümlerinde yaz garantiye al kendini.

• quote:

Orijinalden alıntı: afraa

mf4 180 bin jeoloji mühendisliği jeofzik mühendisliği gelio ankara dışınıda yazamıyorum sizce nasıl iş imkanı yok ve okuması zor diolar başka seçeneğimde yok :(

Her bölümün zorluğu var. Hiç okumamak varken yinede bir uğrasın olsun istiyorsan yaz derim. Kendini geliştirdikten sonra her bolum en iyi bolum.

• bu soruma bakarmısın
    tm1 60 bin marmara işletme gelir mi?
  • Y-TS-1:354 sıralama:33747
    Y-TS-2:374 sıralama:29406 arkadaslar sosyal bilgiler öğretmenliği şansım var mı bu sıralamaya?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.