Şimdi Ara

Lys sorularınızı buradan cevaplayabilirim. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
2
Favori
3.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boğaziçi Tarih geçen sene en son 1440 ile almış. Benim TS-2 sıralamam ise 5000. Girebilme şansım var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

186k sıralama var. 211k ile kapatmış yere girebilir mi?

Tabiki girer. Rahat rahat ama tabi kesin diyemeyiz, aobp olaylarında bunu en iyi siz öğrendiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fbtl1453

quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

186k sıralama var. 211k ile kapatmış yere girebilir mi?

Tabiki girer. Rahat rahat ama tabi kesin diyemeyiz, aobp olaylarında bunu en iyi siz öğrendiniz.

Tamamdır, çok sağol usta. İyi yardımın dokunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merve363

tm1 66bin
    Tm2 60bin
    Tm3 53 bin
    Ege uluslarası 1.veya 2.öğretim,Gazi Uluslarası 1.veya 2.öğretim gelme şansı nedir? Aklımda yok ama sormazsam içimde kalacak Odtü felsefe olanağı var mi

Bnce Ege gelecek, sıralamalara göre ama icinde kalmasın sen odtude yaz. Mutlaka sıralamanın altında garanti tercihlerde yap ama.

• Tm1de 7171. sıradayım. ODTÜ İşletme gelir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hell Patrol

Boğaziçi Tarih geçen sene en son 1440 ile almış. Benim TS-2 sıralamam ise 5000. Girebilme şansım var mıdır?

Yüksek sıralamalarda o kadar fark olmaz. Ama yinede yaz, neden yazmadım dememiş olursun. Bende gelecegi bilemiyorum nede olsa.

• Arkadasim siralama
    196bin cevre muh 192 binle kapatmis gelme ihtimali varmi puanlar dusermi siralamalarin yuksek olmasi bni korkutuyor siralamalar yukselmez degilmi 180binlik bolum 160 binlere cikarmi ltfen yardm edin kafm cok karisik

• Fbtl1453 soruma cevap verirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorki_51

Tm1de 7171. sıradayım. ODTÜ İşletme gelir mi?

6.240 ile almış gecen sene, sıralaman yakın ama yüksek sıralamada oynama daha az oluyor. Şansını dene, hukuka kayan kontenjanlarla olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: pntgrmyk

Sıralamalara nerden bakıyoruz sıralama yokkı bılen bırısı cevaplayabılır mı nereden bakıyoruz acaba?

?

• hocam şimdi yeni yayınlanan klavuzun 16sında yayınlanan klavuzdan ne gibi farklılıkları olcak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

Arkadasim siralama
    196bin cevre muh 192 binle kapatmis gelme ihtimali varmi puanlar dusermi siralamalarin yuksek olmasi bni korkutuyor siralamalar yukselmez degilmi 180binlik bolum 160 binlere cikarmi ltfen yardm edin kafm cok karisik

Hangi bolum olduğu cok önemli, arkadasınız icin gelme ihtimali yüksek görünüyor. 180 birlik bölümün çıkması zor gibi 160 binlere ama siz daha düşük yerleride yazın garanti olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kjm

Mf4 50k koc ee 44k koc makina 48k girme ihtimallerim ?

• tm3 puan türünde 26bin sıralama ile psikoloji Veya pdr bölümlerine yerleşmek imkansız mı?

hocam bi cevap alabilir miyim lütfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuffer

hocam şimdi yeni yayınlanan klavuzun 16sında yayınlanan klavuzdan ne gibi farklılıkları olcak ?

Aslında bir farkı olmayacak. Sıralamalar ve puanlar zaten gecen senenin. Kontenjanlarda belli olmuş ve kılavuza eklenmişti. Kılavuzun sonundaki okul puanları hesaplanmasıyla ilgili madde değişecek sadece. Zaten o yüzden yeni kılavuzu sunmadan rahatça açıkladılar sonuclari.

• Arkadasim hitabendi benim siralamam o tesekkurler icime bi nebze su serpti niz

• quote:

quote:

İkisi icinde ihtimalin var. Ama 48000 icin yerleşme ihtimalin cok yüksek sıralamalarda o kadar oynama bekliyorum.

• Klavuzda sadece puanlar yazıyor
    Sıralamalara nereden bakıyoruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Fbtl1453

quote:

quote:

İkisi icinde ihtimalin var. Ama 48000 icin yerleşme ihtimalin cok yüksek sıralamalarda o kadar oynama bekliyorum.

kolay gelsin, sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: OkyaNuS.

tm3 puan türünde 26bin sıralama ile psikoloji Veya pdr bölümlerine yerleşmek imkansız mı?

hocam bi cevap alabilir miyim lütfen?

Gecen yıl en son hangi universite almış bilemiyorum. Bakmak lazım. Kılavuzda tüm pdr ve psikolojilere baktın mı? Ya da istediğin bir universite mı var.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.