Şimdi Ara

Lys sorularınızı buradan cevaplayabilirim. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
2
Favori
3.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fbtl1453

quote:

Orijinalden alıntı: afraa

mf4 180 bin jeoloji mühendisliği jeofzik mühendisliği gelio ankara dışınıda yazamıyorum sizce nasıl iş imkanı yok ve okuması zor diolar başka seçeneğimde yok :(

Her bölümün zorluğu var. Hiç okumamak varken yinede bir uğrasın olsun istiyorsan yaz derim. Kendini geliştirdikten sonra her bolum en iyi bolum.

teşekkür edrim haklısınız bayanlara pek önerilmiyo yani kafamı kurcalayan şeyler çok ynede teşekkürler
  • TM 2- 14059

hangi hukuklar gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidetron -- 20 Temmuz 2012; 14:14:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AykuTMira

TM-1 217291
    TM-2 197960
    TM-3 191548

Anadolu Felsefe-140.000 TM-3
    Anadolu Arkeoloji-263000 TM-3

Osmangazi İktisat(İO)-179000 TM-1

Arkadaşlar anadolu arkeoloji kesin gelir gibi,ama tm3de felsefe arada 50k var tm1de de 38k var sizce bunların olma ihtimalı var mıdır?

Şimdi görebildim. Dedikleri gibi arkeolojiye kesin yerleşirsin ama ben felsefe icin sansin olduğunu düşünüyorum. Özellikle formasyonun kalkması cok etkileyecek sizi. Yani gerileyecek sıralamalar ve oynama 100 binlerde daha cok oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mf4te 66 bininciyim. mf3 te 57 bin. Ama mf4 ten tercih yapmayı düşünüyorum.
    dokuz eylül metalurji,ktü elektrik elektronik,kocaeli biyomedikal,kocaeli elektrik müh, gibi bölümler var neler önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bokdegilkaka

bu soruma bakarmısın
    tm1 60 bin marmara işletme gelir mi?

Gecen yil 70000 ile almış 1. Öğretim. Yani tabiki gelir büyük bir talep oluşmazsa birden bölüme.

• quote:

Daha oncede öğrencilerle sonuclari değerlendiriyordum. Suan Türkiye'de olmadığımdan bu yil yapamayacağım arzu eden olursa soruları cevaplarım.

hocam mf4 55387 ile yapılacak en iyi tercih ne olur sence ayrıca sakarya endustri ve sakarya bilgisayarın örgünleri gelir mi sence
  • quote:

quote:

bu soruma bakarmısın

Gecen yil 70000 ile almış 1. Öğretim. Yani tabiki gelir büyük bir talep oluşmazsa birden bölüme.

teşekkürler cevap için istanbul işletme gelme olasılığı var mı peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetaday

mf4te 66 bininciyim. mf3 te 57 bin. Ama mf4 ten tercih yapmayı düşünüyorum.
    dokuz eylül metalurji,ktü elektrik elektronik,kocaeli biyomedikal,kocaeli elektrik müh, gibi bölümler var neler önerirsiniz

Katü öneririm;) teknik universite olduğu icin. Seçtiğin bölümler acısından en mantıkları bu gibi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: okansss

quote:

Daha oncede öğrencilerle sonuclari değerlendiriyordum. Suan Türkiye'de olmadığımdan bu yil yapamayacağım arzu eden olursa soruları cevaplarım.

hocam mf4 55387 ile yapılacak en iyi tercih ne olur sence ayrıca sakarya endustri ve sakarya bilgisayarın örgünleri gelir mi sence

Sıralamalarınıda yazsan gecen yılki?

• arkadaşlar benim sonuç şöyle :

tm-1 27 bin
    tm-2 23 bin

ben ankara sbf uluslararası ilişkiler yada ankara sbf iktisat istiyorum
    iktisat 23 bin de uluslararası ilişkiler 27 bin de ... yani ikisinde de geçen senenin son girenleriyle aynıyım.sizce bunlardan birini kazanabilir miyim ?????????
  • quote:

quote:

quote:

bu soruma bakarmısın

İstanbul işletme en son kaçıncı kisiyi almış? Gecen yil tabi

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu soruma bakarmısın

İstanbul işletme en son kaçıncı kisiyi almış? Gecen yil tabi

İkisini birden kazanabilecek olsan İkisinide kazandırdın;)

• quote:

quote:

Katü öneririm;) teknik universite olduğu icin. Seçtiğin bölümler acısından en mantıkları bu gibi geldi

Ktü inşaatta tutuyor...hangisi daha avantajlı olur?Açıkcası ben elektirk müh istiyordum tutmayınca ne yazacağımı bilemedim.Ktü de bana iyi geliyor teknik üniversite olduğu için.
  • Hocam tm 2 47300 tm3 38400 muhakkak bi yerlerde tutan sinif ogretmenlikleri var-ve buyuk ihtimal bunlari tercih edicem- fakat ben bu bolumde kisinin kendini gelistirme olanagi oldugunu dusunmuyorum.

Alternatif olarak uluslarasi iliskiler dusunsem acaba mezun olunca sansim nedir sinif ogretmenligiyle kiyaslarsak? Ege uluslararasi iliskiler olur mu bu siralaayla?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ktü inşaatta tutuyor...hangisi daha avantajlı olur?Açıkcası ben elektirk müh istiyordum tutmayınca ne yazacağımı bilemedim.Ktü de bana iyi geliyor teknik üniversite olduğu için.

Kendinin ne istediği cok önemli İkisinide calışma şartlarını araştırıp karar vermelisin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyrcsgives

Hocam tm 2 47300 tm3 38400 muhakkak bi yerlerde tutan sinif ogretmenlikleri var-ve buyuk ihtimal bunlari tercih edicem- fakat ben bu bolumde kisinin kendini gelistirme olanagi oldugunu dusunmuyorum.

Alternatif olarak uluslarasi iliskiler dusunsem acaba mezun olunca sansim nedir sinif ogretmenligiyle kiyaslarsak? Ege uluslararasi iliskiler olur mu bu siralaayla?

İkisi o kadar farkliki. Biri atamayla devlette rahat edilebilecek digeri akademik kariyer yapılabilecek bölümler. Sen ne hayal ederdin bunu duşun.

• merhaba istanbul üniversitesi iktisat fakültesi işletme veya iktisat gelme şansı var mı ?

puanlarım şöyle ;
     Lys sorularınızı buradan cevaplayabilirim.

bölümün puanları ;
     Lys sorularınızı buradan cevaplayabilirim.

iktisat, iktisat(iö) ve işletme ye rahat girer miyim ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kendinin ne istediği cok önemli İkisinide calışma şartlarını araştırıp karar vermelisin bence.

Türkiye de herkez istediğini okuyamıyor ki ne yazıkki.Dediğim gibi şuan her mesleğe eşit uzaklıktayım o yüzden önerilerinizi bekliyorum.Yine de teşekkürler.

• Katü elektrik elektronik aslında direk fikrim ama yönlendirmek istemedim;)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lyrcsgives

Hocam tm 2 47300 tm3 38400 muhakkak bi yerlerde tutan sinif ogretmenlikleri var-ve buyuk ihtimal bunlari tercih edicem- fakat ben bu bolumde kisinin kendini gelistirme olanagi oldugunu dusunmuyorum.

İkisi o kadar farkliki. Biri atamayla devlette rahat edilebilecek digeri akademik kariyer yapılabilecek bölümler. Sen ne hayal ederdin bunu duşun.

Kisilik yapim geregi bana uygun olan sinif ogr.
    Ulusararsi iliskiler icin Yabanci dil yetersiz ayrica girisken degilim bu bolumde kendime ne tur bir yol acabilirim ileyebilir miyim bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.