Şimdi Ara

LYS-TS CALISMA TAKTİKLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum YGS i ardımızda bıraktık ve bununla beraber bir yılın yükünü de ustumuzden atmış oldu, - en azından benim için öyle - iyi ya da kötü hepimiz bi puan alacağız. Büyük bir çoğunluğumuz da barajı geçecektir. Ee şimdi sırada Lys var. Ben TS bolumu öğrencisi olarak sınava da TS sen girecegim. Benim gibi bu bölümü okuyan arkadaşlar varsa eğer sizden istediğim bu sınava bu 3 ay içinde en iyi şekilde nasıl hazırlanırız, ezber gereken yerlerle alakalı pratik bilgiler nasıl ediniri vs. Bunun gibi bi yardımlaşma ve fikir paylaşımı yapan bir konu açmak istedim, umarım her şey gonlunuzce olur şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up + takip
  • Bende merak ediyorum up

• esit agirligim edebiyat icin yapmayi planladigim kagitlara sifreleyip tekrar etmek gerekirse ses kaydi alip dinlemek ve ciddi anlamda soru cozmek cunku cozerken ogrenmek mumkun olabiliyor edebiyat icin(yanlis cozulenler incelenip uzerine gidilebilir) tavsiyelerr açığım

• Bende şuan edebiyat tek sorunum gibi. Coğrafya 1 iyi coğrafya 2 zor gibi ama konular falan çok az. Tarih zaten aynı sadece her gün tekrar kalıyor. Felsefe mantık sosyolojiyi ise nasıl halledicem bilmiyorum. Edb. İçin taktik oğrensem yeter.

• felsefe taktik kitap hoca önerecek var mı
  • Şuan hazırda çözülmeyi bekleyen her dersten 3 soru Bankası var. Onları bitirip denemelere yonelicem. Nerde hataloysam üstüne gidicem. Haa nasıl çalışıcam dersen oturup hayvan gibi ezber yapacaksın. Başka yolu yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarı +
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.