Şimdi Ara

Lys-Ygs Kitaplarını verebileceğimiz vakıf var mı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iyi günler öncelikle şimdiden üniversitelerini kazanacak olanlara başarılar diliyorum

Başlıkta belirtiğim gibi lys-ygs kitaplarımı verebileceğim ihtiyacı olan insanlara ulaştırabilecek bir vakıf arıyorum bulamazsam doğudaki arkadaşlarımla irtibata geçip oraya yollucam.

• Ferhat'a Yardım Vakfı. İSTANBUL'da oturuyorsan lazım alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Ferhat.
    Adam doğru dürüst bi şey soruyor.
    Bizim burada muhtarlığa bırakılabiliyor gibi bi şey var ama bilmiyorum artık bu devirden muhtardan gidip kitap alınır mı. Ama ben de arıyorum böyle bir yer yoksa kitap takas/satış başlığında satmayı deneyeceğim, çok bi şey yok ama.
    Sakın akmara falan gitme, 20 liralık kitaba 2 lira verip kıçına vuruyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conrade -- 20 Temmuz 2013; 18:07:11 >
  • Ferhat kardeş Anadoluya göndermeyi planlıyorum oradaki arkadaşlarımızın daha fazla ihtiyacı var.

Para ile satmayı düşünmüyorum olmadı kargoya verip yollarım ama buralarda bu işi yapan hayırsever aracılar olsa daha iyi olurdu direk ulaşırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thevikings34 -- 20 Temmuz 2013; 19:08:51 >
  • Anadoluya ancak grup olarak gönderebilirsin.Burada anca geri döbüşüme verebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım Fehat kardeş 1 sene kullandım o kitapların daha iki senesi var sistem değişmezse tabi ziyan olmasın kullanılsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.