Şimdi Ara

lys1 i bekleyenler ve sıkılanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizin de içinizde bıkkınlık var biliyorum artık olsa da bitsek havasına girdik saat 11 gibi yatarım.Saat 11 e kadar ne yamalıyım film falan mı izleyeyim yoksa kitap falan mı okuyayım.Acayip sıkıldım yardım edin

• valla ben çalışıyorum çünkü çalışmayınca psikolojik olarak daha kötü oluyorum canım sıkılıyor tv izliyorum dikkatim dağılıyor çok sıkıldıysan deneme falan çözebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bückstabu189

valla ben çalışıyorum çünkü çalışmayınca psikolojik olarak daha kötü oluyorum canım sıkılıyor tv izliyorum dikkatim dağılıyor çok sıkıldıysan deneme falan çözebilirsin

artık bu gidişle dediğin gibi ders çalışmaya başlıyacam 1 tane kapsül atıp matris falan çalışıyım en iyisi bu beni 2 saat oyalar
  • quote:

valla ben çalışıyorum çünkü çalışmayınca psikolojik olarak daha kötü oluyorum canım sıkılıyor tv izliyorum dikkatim dağılıyor çok sıkıldıysan deneme falan çözebilirsin

piskolijik olarak doğrudur dediğin fakat çok yanlış yapıyorsun.
  • En iyisi ders çalışmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasva0X

quote:

niye dersanedeki denemelere girmeden önce çalışıyorum gayette iyi oluyor ygs den 2 gün önce bıraktım çalışmayı dikkatim dağıldı sınavım herzamankinden kötü geçti hem fem çalışabilirsiniz dedi
  • Son gün ders calisilir arkadaslar hatta oyle 1-2 saat degil istersen 5-6 saat calis hicbirsey de olmaz ben 2 defa girdim oss ye 2 sinde de calistim birsey olmadi zararini gormedim. Hatta son gece kendi not defterimden mat-geo kurallara bakmistim bir turlu ezberleyemedigim bir kac sey vardi onlari calistim ertesi gun de sinavda cikti ve yaptim.

2011 ygs fizikde kirilmayla ilgili bir soru cikmisti formulle cozuluyordu ve pek cikma ihtimali olmayan bir soru tipiydi, sinav sabahi arkadasim ders defterine goz atarken o konuyu gormus,bizim hoca o konudan bir ornek soru cozmus ve sinavda cikanla ayni soru, cocuk hic cozmeden isaretleyip gecmis :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kasva0X

quote:

niye dersanedeki denemelere girmeden önce çalışıyorum gayette iyi oluyor ygs den 2 gün önce bıraktım çalışmayı dikkatim dağıldı sınavım herzamankinden kötü geçti hem fem çalışabilirsiniz dedi

kendin bilirsin kardeşim çalışabilirsin istiyosan.ben ille de çalışmayın demedim.ben bu konuyu işin üstadından dinledim.denedim ve doğruluğunu gördüm şimdiye kadar.herkes nasıl istiyosa öyle yapsın

• quote:

Orijinalden alıntı: alkan529-

Son gün ders calisilir arkadaslar hatta oyle 1-2 saat degil istersen 5-6 saat calis hicbirsey de olmaz ben 2 defa girdim oss ye 2 sinde de calistim birsey olmadi zararini gormedim. Hatta son gece kendi not defterimden mat-geo kurallara bakmistim bir turlu ezberleyemedigim bir kac sey vardi onlari calistim ertesi gun de sinavda cikti ve yaptim.

2011 ygs fizikde kirilmayla ilgili bir soru cikmisti formulle cozuluyordu ve pek cikma ihtimali olmayan bir soru tipiydi, sinav sabahi arkadasim ders defterine goz atarken o konuyu gormus,bizim hoca o konudan bir ornek soru cozmus ve sinavda cikanla ayni soru, cocuk hic cozmeden isaretleyip gecmis :)

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: The Big Brother

quote:

Orijinalden alıntı: alkan529-

Son gün ders calisilir arkadaslar hatta oyle 1-2 saat degil istersen 5-6 saat calis hicbirsey de olmaz ben 2 defa girdim oss ye 2 sinde de calistim birsey olmadi zararini gormedim. Hatta son gece kendi not defterimden mat-geo kurallara bakmistim bir turlu ezberleyemedigim bir kac sey vardi onlari calistim ertesi gun de sinavda cikti ve yaptim.

/>

Konu dısı mi burasi arkadas biraz ciddi ol. Yav he he nedir aşın artik bunlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.