Şimdi Ara

M (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
29.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • motorola da artık su sar değerine bir çözüm bulsum. Valla defy mini gayet hoş ve fiyatı da uygun.
    ama kardeşim o sar değeri ne öyle yahu.valla biraz daha düşük olsa iyi olacak.
  • arkadaslar hepinize merhaba, bu telefonu almayı dusunuorum ama birsey onemli benim icin otomatik fokus? bu özelligi yokmu kullanan arkadasların yorumları nelerde? birde xperia active bunu karsılastırma sansınız varmı? tesekkürler
  • s.a bende defy kullanmaya başladım benim cihaz amerikadan geldi üzerinde 2.2.2 sürüm var yükseltmek istiyorum yapamadım ve mesaj yazmak için sadece klvyeyi kullanmak zorundayım bildiğimiz alfasayısal tuş takımını bulamadım cihazda nasıl yapacağız bunu ?
  • şimdi arkadaşlar bişey sorcam bu gece sipariş veriyorum bimeks den bu telefondan şebeke üzerinden görüntülü konuşma yapılabiyormu acaba ???
    http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Motorola-Defy-Mini-XT320-vs-Samsung-Galaxy-Ace-S5830 linkinde şebeke ve wifi üzerinden yapılabiliyor yazıyor kafam karıştı..
  • Ustatlar size birkac sorum olacak sanirim sorduklarim android ile ilgili oluyor yillardir javali standart telefonlardan sonra bu android cok karisik geldi bana.

Birincisi butun yukledigim programlari direk SD karta yuklemesini nasil ayarlayabilirim bulamadim menulerden cok aradim ama yok boyle bir secenek.Ayrica bazi programlari kesinlikle SD karta yukleyemiyorum bunun sebebi nedir?Yer kalmadi normal hafizasinda cunku butun program vs oyun hepsini nasil SD karta yukleyebilirim.

Bir diger cozemedigim konu bu ana ekrandaki hava durumu wifiden nete girdigimde daha kesinlikle guncellenmiyor uzerine tikladim sitesine falan girdim ama yok nedense guncellenmiyor ben nete girdigimde otomatik olarak anllik guncellenmesini istiyorum bunu nasil yapabilirim?

Alarm sanirim telefon kapaliyken telefonu acip calmiyor halbuki benim eski javali telefonumda bu ozellik vardi.Bunun icin ozel bir alarm programimi cekmem gerekiyor yoksa bu androidin buyuk bir eksigimi?Eger telefon kapaliyken calimiyor baska hangi modda caliyor benim icin onemli olan en az pil harcayan modda olsun ve geceleyin msg bildigim arama vs geldiginde ses cikarmasin.

Birde aktive merkezindeki kaydettigim bilgileri nereden gorecem.O kadar yuruduk kalori yaktik bilgileri kaydet dedi onayladim ama o bilgilere hicbiryerden ulasamadim goremedim.

Telefonun sol ust kosesinde biryigin ufak simge var tiklanmiyorda oradaki resimler ne anlama gelir ve oradaki ufak bilgi resimlerini nereden kapatabilirim?

Kullandigim programlar inatla hala arka planda calisiyor gozukuyorlar hemde kapattigim halde ve her seferinde uygulama yoneticisine girip bu gereksiz programlari tek tek kapatmaktan biktim bunun kolay bir yolu yok mu?

Hayatimda ilkkez android kullanan biri olarak bu yazilimi cok karisik ve kullanissiz buldum javadan sonra.Acaba ios nasil onu merak ediyorum acikcasi.Umarim androidin ilerleyen surumlerinde bu problemleri hallederler.4 surumude kotu diyorlar cunku.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.