Şimdi Ara

M (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
29.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu az çok kavratan bi inceleme yapmışsın eline sağlık
  • Sevgili forumdas arkadaslar ilk Türkçe Motorola Defy Facebook sayfasını açtım .İlk harcı ben attım :)))).Defy sevenlerin paylasımlarını bekliyorum.https://www.facebook.com/pages/Motorola-Defy/139499759452364#!/pages/Motorola-Defy/139499759452364?sk=wall Sayfa bu şimdilik bir videom var sizlerle insallah dahada iyi olacaktır.Şimdiden teşekkürler.
  • bu telefon galaxy s i 9000 gibi her sitede videoyu acabiliyormu? cevaplarsaniz sevinirim.
  • her videoyu açıyor fakat oynatıcının flash player olması lazım.mesela donanımhaber mesut çeviğin incelemeleri flash player ve açıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1OOOOOO -- 2 Nisan 2011; 16:35:50 >
  • Telefonun gün ışığında ekran görünürlüğü nasıl, iphone 3gs ile kıyas yapabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiff

Telefonun gün ışığında ekran görünürlüğü nasıl, iphone 3gs ile kıyas yapabilecek var mı?

aydınlık olarkamı soruyorsun
  • Gün ışığında yansıma çok olur eski telefonlarda ve ekranı göremezsiniz. Bunda nasıl bu durum bunu soruyorum. Kapalı ortamla, aydınlık güneşli ortam arasında fark varmı? Görünürlük nasıl?
    Zira yabancı sitelerde bu konuda olumsuz yorum almış.
  • Arkadaşlar telefon almayı düşünen ve agustos başına kadar bekleyebilecek arkadaşlara avrupadan defy-atrix-arc gibi telefonlardan getirtebilirim ilgilenen arkadaşlar fiyat almak için pm atabilirler
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiff

Gün ışığında yansıma çok olur eski telefonlarda ve ekranı göremezsiniz. Bunda nasıl bu durum bunu soruyorum. Kapalı ortamla, aydınlık güneşli ortam arasında fark varmı? Görünürlük nasıl?
    Zira yabancı sitelerde bu konuda olumsuz yorum almış.

şöyle bi durum var güneş altında telefonun sensörü en parlağa ayarlıyor ama manuel parlaklık birazdaha artırılabiliyor o zaman sorun yok sensör çalışırsa biraz karanlık kalabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awacs

ya SAR değeri?
    1,5 üzerinde......

şu sitede 1.09 diye yorum bırakılmış

http://www.phonearena.com/news/Motorola-Defy-coming-to-T-Mobile_id14097

Burdada 1.52 denmiş

http://reviews.cnet.com/2300-6454_7-10002813-16.html?s=0&o=10002813&tag=mncol;thum

• avrupaya göre 1.09 biz avrupayı baz alıyoruz amerikaya göre 1.53 ölçümler farklı alınıyor sanırım gsm şebekesiyle ilgili olabilir.fcc id ilede tarattım benim defy i 1,09

ayrıca bu ölçülen değerler maximumdur yani baz istasyonuna en uzakta ve wifi falan açıkken maximum bu değeri alıyor.fakat sonuç olarka ne kadar yüksekse o kadar kötü tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1OOOOOO -- 5 Nisan 2011; 0:18:26 >
  • Arkadaşlar selamlar,

Telefonda Problem Var !

Öncelikle Motorola Defy telefonum dün elime ulaştı. İngiltere'den geldi.

Yalnız telefonda bir problem var ki canımı sıktı. Tuş kilidi tuşuna bastıktan sonra ekrandaki simgeyi sürükleme yeri geliyor ya hani kilidi açmak için bazen o ekrandayken telefon donup kalıyor bir anlam veremiyorum ben buna....

Canım çok sıkıldı bu yüzden telefonun ekranı çalışmıyor ve tahminen 10-15 saniye sonra ekran otomatik tekrar kapanıp kilide alıyor kendini tekrar denediğimde oluyor ama arada sürekli bu donma olayını yapıyor....

http://www.youtube.com/watch?v=tg0r0TD1yl8 Videoda anlatmak istediğim şey mevcut.

Neler yapılabilir sizce fikirleriniz var mıdır ? Çom üzüldüm duruma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jovanovic -- 5 Nisan 2011; 17:35:08 >

• Japonya

Hocam yardımlarınızı bekliyorum telefonda linkini vereceğim videodaki gibi ekranda donma problemi var. Telefon 2. el falan değil, hasarlı değil bizzat orjinal mağazasından alındı ama ekranında donma oluyor tuş kilidinden çıkarmaya çalışırken ve arada sürekli yapıyor bunu....

http://www.youtube.com/watch?v=tg0r0TD1yl8 Buradaki problemin aynısı bende de var.
  • Öncelikle eger telefonda bir sorun var ekran hiç çalışmaz ya da ekranın bir bölgesi hiç cvp vermez komutlarınıza muhtemelen yazılımınızla alakalı bir sorun.Donanımla ilgili hoparlörde bir sıkıntı olabiliyor diye duymuştum onun dışındaki şeyler ve farklı işletim sistemi versiyonları için motomodtr'ye gözatabilirsiniz geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

Öncelikle eger telefonda bir sorun var ekran hiç çalışmaz ya da ekranın bir bölgesi hiç cvp vermez komutlarınıza muhtemelen yazılımınızla alakalı bir sorun.Donanımla ilgili hoparlörde bir sıkıntı olabiliyor diye duymuştum onun dışındaki şeyler ve farklı işletim sistemi versiyonları için motomodtr'ye gözatabilirsiniz geçmiş olsun

Hocam PM attım.
  • Pm ile arkadasa yardimci olundu
  • Japonya
    enreka_tr
    Miex

İsmini yazamadığım daha nice kimseler... Hepinize yardımlarınız için teşekkür ediyorum, araştırıyorum ne yapsam ne etsem diye eve geldiğimde ilk iş bana tavsiye edilenleri yapmak olacak. PM ile daima ulaşabilirsiniz, yardımlarınızı bekliyorum.

Umarım sağlam halde aranıza katılırım.
  • arkadaşlar kaça alınır bu doğubanktan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rouvax

arkadaşlar kaça alınır bu doğubanktan ?

Yanıltmayayım ama Kayıtsız halde yaklaşık olarak 900-1000 lira vardır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.