Şimdi Ara

M (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
29.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • blurlu milestone 2 ve blursuz defy kullandım. farkı başka simkart takınca şifre ve hesap soruyor, çalındığında yer bildirimi sağlıyor ama pek çalıştığını görmedim. onun dışında facebook, twitter hesapları zaten widgetler ile yüklü ve aynı. htc sense gibi birşey beklemeyin.
    bana göre bir fark yok
  • arkadaşlar bende defy aldım.yalnız sorunum var :S dün root ettim ve yeni bir room attım.room mu attıktan sonra tlf açtım açılıyor yalnız moto simgesi geliyor ve tekrardan geri başlıyor yani tlf açılmıyor :( ne yapmam lazım tekrar geri kurtarmak için? yeni yazılımı nasıl atacağım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalman_1

arkadaşlar bende defy aldım.yalnız sorunum var :S dün root ettim ve yeni bir room attım.room mu attıktan sonra tlf açtım açılıyor yalnız moto simgesi geliyor ve tekrardan geri başlıyor yani tlf açılmıyor :( ne yapmam lazım tekrar geri kurtarmak için? yeni yazılımı nasıl atacağım ?

önce telefonu kapat sonra ses kapama tuşuna basılı tutarak power tuşuna bas. bekle android simgesi çıkınca ses açma ve kapama tuşuna beraber bas gelen menüde ses tuşları ile aşağı yukarı wipe data cache olanı seç power tuşuna basarak seç sonra telefona master rest atar bitince reboot et açılmazsa yeniden doğru olan romu yükle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drQuark

blurlu milestone 2 ve blursuz defy kullandım. farkı başka simkart takınca şifre ve hesap soruyor, çalındığında yer bildirimi sağlıyor ama pek çalıştığını görmedim. onun dışında facebook, twitter hesapları zaten widgetler ile yüklü ve aynı. htc sense gibi birşey beklemeyin.
    bana göre bir fark yok

twitter facebook vb. widgetleri dışında blurun farkı yok eğer facebook twitter kullanmıyorsanız eksikliğini hissetmezsiniz.ama kullanıyorsanız blur şart.blursuz telefona eklenen widgetler blur kadar başarılı değil bence.
  • Selamlar
    Kayıtlı ve taksitli satabilecek olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Japonya

quote:

arkadaşlar bende defy aldım.yalnız sorunum var :S dün root ettim ve yeni bir room attım.room mu attıktan sonra tlf açtım açılıyor yalnız moto simgesi geliyor ve tekrardan geri başlıyor yani tlf açılmıyor :( ne yapmam lazım tekrar geri kurtarmak için? yeni yazılımı nasıl atacağım ?

önce telefonu kapat sonra ses kapama tuşuna basılı tutarak power tuşuna bas. bekle android simgesi çıkınca ses açma ve kapama tuşuna beraber bas gelen menüde ses tuşları ile aşağı yukarı wipe data cache olanı seç power tuşuna basarak seç sonra telefona master rest atar bitince reboot et açılmazsa yeniden doğru olan romu yükle.

tşk ederim 2-3 tanu flash yükledim rds programı ile.olmuyordu bir başka sürümü denedim.ama en son yüklediğimde sorun dahada büyüdü.tlf artık hiç açılmıyor.pc bağlıyorum beyaz ışık yanıyor ama rsd programı deviceyi görmüyor ve artık başka flash ta yükleyemiyorum :( bu durumda ne yapmam lazım acaba?

• o işlemi yapınca gelen ekran open recovery ekranı mı arkadaşlar biriniz koyabilir misiniz o ekranı?
  • quote:

quote:

quote:

tşk ederim 2-3 tanu flash yükledim rds programı ile.olmuyordu bir başka sürümü denedim.ama en son yüklediğimde sorun dahada büyüdü.tlf artık hiç açılmıyor.pc bağlıyorum beyaz ışık yanıyor ama rsd programı deviceyi görmüyor ve artık başka flash ta yükleyemiyorum :( bu durumda ne yapmam lazım acaba?

büyük ihtimal sen telefona uymayan tmobil yada china romu yüklemişsin önce bootloader yüklemen gerekiyordu.yada 2.2.1 den 2.1.1 e geçtin şu konuyu incele

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=970687

• quote:

quote:

quote:

ayrıca bu sefer ses açma tuşunu aşağı değilde yukarı basılı tutup power tuşuna basarsan bootloader modunda çalışır o oluyormu onu dene bi çalışırsa ne çıkarsa ekrana buraya yaz pilde bitmiş oalbilir...

• bootloader ekranı bari gelmesi lazım işte hocam ondan bahsediyorum ben de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

bootloader ekranı bari gelmesi lazım işte hocam ondan bahsediyorum ben de :)

bootloaderi açma yöntemi ile recover menüsünü açma yöntemi farklı birisi volume up+power diğeri volume down+power
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

bootloader ekranı bari gelmesi lazım işte hocam ondan bahsediyorum ben de :)

bootloaderi açma yöntemi ile recover menüsünü açma yöntemi farklı birisi volume up+power diğeri volume down+power

Tamam hocam ben de onu diyorum işte iletişemedik galiba :)
    ben arkadaşa söylemiştim onu daha dogrusu bu konudan hariç msjlaşırken telefon açılmasa bile iki farklı kombinasyonla girebilecegi 2 ekran olması gerektigini söylemiştim o wipe cache ve bootloader ekranı gibi 2 ekran yani..
    Umarım halletmiştir
  • sorun bataryanın bitmesiymiş :) sorun halloldu
  • Demiştik birşekilde hallolur diye onunla geçmiş olsun ;)
  • Arkadaşlar bikaç soru sormak istiyorum telefon hakkında;

1: Şu an almak istediğimizde hangi sürümü almamız lazım, son çıkan yazılım sürümü hangisi acaba? Ve satın alırken hangisi olduğunu nasıl anlarız?

2:İlk çıkan ürünlerde bir ses sorunundan bahsediliyordu acaba sonradan halloldu mu bu sorun?

3: Mevcut yazılım ne zaman güncellenir? Bu konuda bir bilginiz var mı?

4: Alınabilecek bir telefon mu yoksa bu fiyatlarda daha iyisini bulmak mümkün mü? Özellikle su ve tozlanmaya karşı korumalı olması önceliğim çölde çalıştığım için.

Bu sorulara bi özet geçerseniz çok sevinirim

** Bir de ek olarak, telefonun bir üst modeli ne zaman çıkacak bu konuda bir açıklama vs var mıdır? Yeni modelin çıkması yakınsa almayalım boşa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayazb -- 5 Mart 2011; 19:57:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mayazb

Arkadaşlar bikaç soru sormak istiyorum telefon hakkında;

1: Şu an almak istediğimizde hangi sürümü almamız lazım, son çıkan yazılım sürümü hangisi acaba? Ve satın alırken hangisi olduğunu nasıl anlarız?

2:İlk çıkan ürünlerde bir ses sorunundan bahsediliyordu acaba sonradan halloldu mu bu sorun?

4: Alınabilecek bir telefon mu yoksa bu fiyatlarda daha iyisini bulmak mümkün mü? Özellikle su ve tozlanmaya karşı korumalı olması önceliğim çölde çalıştığım için.

** Bir de ek olarak, telefonun bir üst modeli ne zaman çıkacak bu konuda bir açıklama vs var mıdır? Yeni modelin çıkması yakınsa almayalım boşa.

Merhaba;
    1. Şuan satılan defyler 2.1 zaten telefonun menüsünde update etmek için bölüm var girip 3g bağlantınızla kontrol ediyor güncel sürüm varsa yüklüyor yoksa yüklemiyor.bende güncel sürüm bulmadı bende internetten indirdiğim romu 2.2.1 kendim yükledim.motoya göre 2. çeyrekte çıkacaktı froyo ama 1. çeyrekte geçiyor bazı yerlerde.froyo enclairden biraz daha hızlı fazla bir artısını göremedim ben.

2. Benim aldığımda ses sorunu yok hoparlör gayet temiz yüksek ses veriyor.

3.Mevcut yazılım bulunduğunuz ülke operatör vs göre güncellenir.

4.Şuanda darbeye ve suya dayanıklı tek dokunmatik olarak biliyorum.Kısa vadede su ve toza dayanıklı başka bir marka model çıkmaz bence.Fiyat oalrak gittigidiyorda 1000 liralarda fakat o fiyata alınmaz.max 800 lira idealdir bence.Yurt dışında çok daha uygun fiyata bulunabilir.

Dünde kendi telefonumu suyun altına tuttum mükemmel sabunlayıp yıkayacağım bi ara

• quote:

quote:

Merhaba;
    1. Şuan satılan defyler 2.1 zaten telefonun menüsünde update etmek için bölüm var girip 3g bağlantınızla kontrol ediyor güncel sürüm varsa yüklüyor yoksa yüklemiyor.bende güncel sürüm bulmadı bende internetten indirdiğim romu 2.2.1 kendim yükledim.motoya göre 2. çeyrekte çıkacaktı froyo ama 1. çeyrekte geçiyor bazı yerlerde.froyo enclairden biraz daha hızlı fazla bir artısını göremedim ben.

4.Şuanda darbeye ve suya dayanıklı tek dokunmatik olarak biliyorum.Kısa vadede su ve toza dayanıklı başka bir marka model çıkmaz bence.Fiyat oalrak gittigidiyorda 1000 liralarda fakat o fiyata alınmaz.max 800 lira idealdir bence.Yurt dışında çok daha uygun fiyata bulunabilir.

Dünde kendi telefonumu suyun altına tuttum mükemmel sabunlayıp yıkayacağım bi ara

Teşekkürler gayet açıklayıcı oldu. Peki üst model ile ilgili herhangi bir duyuru var mı? Yoksa bu model uzun süre daha devam edecek mi acaba? Yani yenisi 1-2 aya felan çıkacaksa bekleyelim biraz daha

Bi de bu Froyo - Enclair meselesini tam anlayamadım

• quote:

quote:

quote:

Merhaba;

Teşekkürler gayet açıklayıcı oldu. Peki üst model ile ilgili herhangi bir duyuru var mı? Yoksa bu model uzun süre daha devam edecek mi acaba? Yani yenisi 1-2 aya felan çıkacaksa bekleyelim biraz daha

Bi de bu Froyo - Enclair meselesini tam anlayamadım

Defynin üst modeli yok duyurulmadı duyurulmazda.Şuan motonun en güncel telefonu atrix 4g.ondan öncede milestone 2 var.Defy bu telefonların gerisinde kalıyor ama suya toza dayanıklı olması onlardan ayıran özelliği.Bence bana göre defy yeterli bir telefon kamera fotoğrafta pek iyi olmasada (video iyi) multimedya olarak iyi telefon.Üst modelden kastınız nedir onu anlayamadım. Froyo enclair meselesi ise şuanda android işletim sistemi telefonlar için 2.1 versiyonu genellikle kullanılıyor.2.1 versiyonunun kod adı enclair.2.2 versiynunun kod adı ise froyo.Bazı telefonlar 2.2 froyoya güncellenirken bazıları güncellenmiyor.Defy froyoya güncelleniyor.Sizin için suya toza dayanıklı olması önemli değilse başka marka modelde düşünebilirsiniz.Ama bu fiyata bu telefon F/P olarak baya tatmin edici.

• Teşekkürler. Üst modelden kastım aynı özelliklerde, yani kuma - toza - suya dayanıklı daha üst bir modeldi, o da yokmuş cevaplamışsınız zaten
    350 - 400 $ civarında bir paraya alacağım, söylediğiniz gibi özelliklere de bakılınca f/p çok iyi gözüküyor.

Froyo - Enclair açıklamanız için de teşekkürler, herşey net olarak anlaşılmıştır

Telefonu alınca bikaç soru daha sorabilirim ama, gerçi daha 1-2 hafta alamayacağım gibi duruyor. Bakalım, acelemiz yok

• quote:

Teşekkürler. Üst modelden kastım aynı özelliklerde, yani kuma - toza - suya dayanıklı daha üst bir modeldi, o da yokmuş cevaplamışsınız zaten
    350 - 400 $ civarında bir paraya alacağım, söylediğiniz gibi özelliklere de bakılınca f/p çok iyi gözüküyor.

Froyo - Enclair açıklamanız için de teşekkürler, herşey net olarak anlaşılmıştır

Telefonu alınca bikaç soru daha sorabilirim ama, gerçi daha 1-2 hafta alamayacağım gibi duruyor. Bakalım, acelemiz yok

bu arada telefonu aldıktan sonra mevcut yazılımında kalsın (2.1 de).Şuan resmi olarak motorola 2.2 çıkarmadı.2.2 Çıkınca motoroladan resmi olarak güncellersiniz cihazı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.