Şimdi Ara

M (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
29.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kız arkadaşım için x10 mini pro ile bu telefon arasında kaldım.

Kendisi pek incelemez, SE telefonları çok sever x10 mini pro dan bahsetti diye onu diyorum, yoksa defy çok daha iyi bir telefon
  • dh defy incelemiş dediler geldik link alalım
  • arkadaşlar telefon türkiyeye geldi mi yada ne zaman gelecek ve fiyatı hangi aralıklarlarda olacak acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes7895

arkadaşlar telefon türkiyeye geldi mi yada ne zaman gelecek ve fiyatı hangi aralıklarlarda olacak acaba?

Resmi olarak Türkiye'de satışı yapılmamaktadır.
  • Hayırlı olsun arkadaşlar. An itibariyle telefon hepsiburada dan 850 liralık fiyatla satılmaktadır.
  • Saldırın hb yee :D telefon süper sanırım 2.2 ye yükseltilmiş. 12 taksit 850 tl
  • Alan olacak mı bakalım Turkcell kampanyasıyla veya HB'den. Merakla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yydn7

Alan olacak mı bakalım Turkcell kampanyasıyla veya HB'den. Merakla bekliyorum.

bende bekliyorum cinnet geçirip yarın sipariş verebilirim.
  • Oo forumda defy cemaatimize yeni insanlar katılcak gibi duruyor
  • Ben baya niyetliyim açıkçası. Şu turkcell kontratsız peşin satsın yeterki. Gider bir şekilde alırım telefonu 2.2 android olsun da. Rom root işlerine girmek istemiyorum
  • Evet dört gözle takip ediyorum DEFY'deki gelişmeleri,muhtemel + olanını bekliyeceğim.Sağlıcakla.
  • Defy+ bi artısını göremedim ben ismindeki hariç. İşlemci hızı bundada 1Ghz'e çıkıyor costum rom ile :D
  • Ben zaten kafadan 1 ay bekleyeceğim. Babam anca ekim sonuna doğru alırız dedi. Napalım 1 ay bekleriz sonra androidleniriz inşallah
  • Yagmurda Çamurda kullanmak istiyorum. Bazıları ekran çiziliyo felan demiş acaba doğrumu?
  • Youtube'daki testler gibi abartmamak lazım aslında. Bence çok abartılırsa nasılsa dayanıklı telefon diyerek çizilebilir.

Ayrıca arkadaşlar bugün Turkcell'i aradım. 415 $ bedeli ödeyerek telefonu kontratsız alabilirmişiz. Ancak kontratsız satmak istemeyen bayiler genellikle kontratlı satmak için az sayıda cihaz getirtiyorlarmış. O yüzden biz kontratsız saymıyoruz falan diyorlarmış. Önemli bir nokta da Turkcell'in sattığı Defy'nin android sürümü 2.1 miş. Flash player desteği alamıyoruz yani. Rom, root yaparım diyorsanız tabiki sorun yok. Bu durumda hepsiburada.com un 2.2 yazması kafamı karıştırdı açıkçası. Gerçekten onlardaki sürüm 2.2 mi merak ettim şimdi. Ordan alıp birileri yorum yapana kadar bekleyeceğiz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skid_row

Defy+ bi artısını göremedim ben ismindeki hariç. İşlemci hızı bundada 1Ghz'e çıkıyor costum rom ile :D

Batarya farkı var,o hiç vs ile çıkmaz.
  • quote:

Youtube'daki testler gibi abartmamak lazım aslında. Bence çok abartılırsa nasılsa dayanıklı telefon diyerek çizilebilir.

Ayrıca arkadaşlar bugün Turkcell'i aradım. 415 $ bedeli ödeyerek telefonu kontratsız alabilirmişiz. Ancak kontratsız satmak istemeyen bayiler genellikle kontratlı satmak için az sayıda cihaz getirtiyorlarmış. O yüzden biz kontratsız saymıyoruz falan diyorlarmış. Önemli bir nokta da Turkcell'in sattığı Defy'nin android sürümü 2.1 miş. Flash player desteği alamıyoruz yani. Rom, root yaparım diyorsanız tabiki sorun yok. Bu durumda hepsiburada.com un 2.2 yazması kafamı karıştırdı açıkçası. Gerçekten onlardaki sürüm 2.2 mi merak ettim şimdi. Ordan alıp birileri yorum yapana kadar bekleyeceğiz artık.

Defy 2.2 Türkçe var güncellenebiliyor root olmadan rds ile flaslayabiliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: şimdikizaman

quote:

Youtube'daki testler gibi abartmamak lazım aslında. Bence çok abartılırsa nasılsa dayanıklı telefon diyerek çizilebilir.

Defy 2.2 Türkçe var güncellenebiliyor root olmadan rds ile flaslayabiliyorsun

Dostum bu dediğin hiç rootsuz romsuz oluyorsa eğer, bölümsonucanavarı, youtube ve mynet videolarını sorunsuzca izleyebileceksem bugün babama yalvarmaya başlıyorum o zaman :) Sen de defy kullanıyordun direk bu şekilde 2.2 yaptın mı legal yöntemle?

• Tabiki rootsuz oluyor ams romsuz olmuyor:) defy için çikan Türkçe desteği olan romlardan birini indirip rds ile fleşliyorsun o kadar
  • Yani bu işlemi yapınca telefon garanti dışı kalıyor mu? Ben orijinal kullanmak istiyorum. Tamam sonra geri döndürülebiliyormuş ama o işlere girmek istemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.